W995 hakkında genel bilgi Bu telefonu kullanan arkadaşlar telefon hakkndaki soruları yanıtlar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
yükelndi süermiş çok sğl çok ty

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
evt music dj şarkı yaooıım dedim yaptım bi çaldım kalite yer alyında:D kendi telimde music dj den süper melodiler yapdım

Captain

Üye
    Konu Sahibi
evt music dj şarkı yaooıım dedim yaptım bi çaldım kalite yer alyında:D kendi telimde music dj den süper melodiler yapdım

tamam kolay gelsin inşallah aldığında kendi telefonunda yaparsın şarkıları :ehe:ehe

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
similasyondan bakınca w995 e iyici aşık oldu rüyama giriodu artık gündüzde rüya görürüdüm :D:D

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş w715 e nası gircem tel sayfasına girdikten sonra nerde

--------------- Ekleme ---------------

sen link vermişşin ama bn her tel için diyorum

sıaryala hepsine bakcam

habuldum yanda resimleri aşağıya kaydırınca w715 denemesi diyor ty

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş w715 e nası gircem tel sayfasına girdikten sonra nerde

sen link vermişşin ama bn her tel için diyorum

sıaryala hepsine bakcam

habuldum yanda resimleri aşağıya kaydırınca w715 denemesi diyor ty

tamam bulduysan sorun yok kolay gelsin zaten W715 in telefon denemesinde w705 in resmi var yine :ehe

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
pc ye indirdim ikisinide artık bolca bakarım çok ty tekrar

hukukcu076

hukukcu076

Üye
kardeş iyi günler. benim sorunum wayfinder artık çalışmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş iyi günler. benim sorunum wayfinder artık çalışmıyor ne yapmam lazım yardımcı olursan sevinirim

valla kardeş açıkcası ben hiç kullanamadım wayfinderi hep yerini saptıyor feln dıyor beklıyorum beklıyorum bır sey olmuyor bende kapatıyorum :)

yearmaz

yearmaz

Üye
Captain burada verdiğin acousticler daha kaliteli mi? Hangisin indiriyim ? Birde telefona format atmam için ne yapmam gere? :tşk::tşk:

Captain

Üye
    Konu Sahibi
Captain burada verdiğin acousticler daha kaliteli mi? Hangisin indiriyim ? Birde telefona format atmam için ne yapmam gere? :tşk::tşk:

Fan Clubtakileri indir en iyisi onlar :oke:
telefona adam gibi bi format atmak için telefonu PC Companiona bağla ve orada yazılım yükseltme yerinden " Telefon Onarımı " seçeneği var telefondaki yazılımı silip tekrar yükler :oke:

yearmaz

yearmaz

Üye
ÇOk ama çok teşekkürler adamım :tşk:

yearmaz

yearmaz

Üye
da mega packler var nasıl yüklenir bu packler... burdaki packler çok sağlam herşeyi değişiyo telefonun ama yüklenebiliyormu ? deneyen varmı ?

Captain

Üye
    Konu Sahibi
da mega packler var nasıl yüklenir bu packler... burdaki packler çok sağlam herşeyi değişiyo telefonun ama yüklenebiliyormu ? deneyen varmı ?
1) telefonun brown olması gerekir bu patchleri atabilmen için ben o işlerle yazın ugrascm :oke:

hukukcu076

hukukcu076

Üye
arkadaşlar peki bana w995 için sorunsuz çalışabilecek gps programı var mı ücretsiz olsun deneme olmasın ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt