Captain
Üye
W995 hakkında genel bilgi Bu telefonu kullanan arkadaşlar telefon hakkndaki soruları yanıtlar mı ?

Arkadaşlar bu sayfayı W995 le ilgili genel bilgi aracı olarak kurayım dedim. W995 le ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar burada sorularını yazabilirler kullananlar da ellerinden geldiğince yardımcı olabilirler bu meraklı arkadaşlarımıza

--------------- Ekleme ---------------
ben bi soru sorayım arkadaşlar kullananlar da yardım ederler inşallah
telefonun kutu içeriği tam olarak ne ? bazi internet sitelerinde M2 hafıza kartı okuyucusunu da gördüm ama pek fazla kişi bahsetmiyor bundan ayrıca gelen hafıza kartının içinde 1000 tane şarkı yüklü oluyormus bu bilgi de doğru mudur ?
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

Arkadaşlar bu sayfayı W995 le ilgili genel bilgi aracı olarak kurayım dedim. W995 le ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar burada sorularını yazabilirler kullananlar da ellerinden geldiğince yardımcı olabilirler bu meraklı arkadaşlarımıza

--------------- Ekleme ---------------
ben bi soru sorayım arkadaşlar kullananlar da yardım ederler inşallah

telefonun kutu içeriği tam olarak ne ? bazi internet sitelerinde M2 hafıza kartı okuyucusunu da gördüm ama pek fazla kişi bahsetmiyor bundan ayrıca gelen hafıza kartının içinde 1000 tane şarkı yüklü oluyormus bu bilgi de doğru mudur ?
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar

kulaklık bnm için pek önemli değil aslında ama se nin kulaklığı bozulursa lazım olabilir ama sonuçta 350 tl az değil hem w715 in yanında hoperlör de veriyorlar dışarda kro gibi sonuna kadar açığ müzik dinlemem zaten kulaklıkdan dinlerim yüksek istersemde hoperlörü bağlarım sanırım w715 alıcam bide w995 in ağırlığı biraz fazla gibi w715 daha zarif biraz da dış görünüşü abkalım canım