W995 hakkında genel bilgi Bu telefonu kullanan arkadaşlar telefon hakkndaki soruları yanıtlar mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Captain

Üye
    Konu Sahibi
W995 hakkında genel bilgi Bu telefonu kullanan arkadaşlar telefon hakkndaki soruları yanıtlar mı ?
:megafon::megafon::megafon: Arkadaşlar bu sayfayı W995 le ilgili genel bilgi aracı olarak kurayım dedim. W995 le ilgili bilgi almak isteyen arkadaşlar burada sorularını yazabilirler kullananlar da ellerinden geldiğince yardımcı olabilirler bu meraklı arkadaşlarımıza :) :) :)
:megafon::megafon::megafon:

--------------- Ekleme ---------------

ben bi soru sorayım arkadaşlar kullananlar da yardım ederler inşallah :oke:
telefonun kutu içeriği tam olarak ne ? bazi internet sitelerinde M2 hafıza kartı okuyucusunu da gördüm ama pek fazla kişi bahsetmiyor bundan ayrıca gelen hafıza kartının içinde 1000 tane şarkı yüklü oluyormus bu bilgi de doğru mudur ?
Yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar :tşk::tşk:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
bende bir soru soruyum arkadaki destek kullanışlımı yani tek taraftan destek verince devrilmesi söz konusu olabilir ve açılınca kırılcak gibi dayanıksızmı hissediyor insan elleyince gerçi her se ye ellediğinde sağlamlığı hissedersin de

beyler bide 350 lira verip w715 mi alsam yoksa w995 mi w715 de bnm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama bide sizin görüşünüzü alıyım somuçta fiyat yarıyarıya iki kat fiyat sadece kamera için olmas dimi gerçi w995 in kamerası 8mp gibi çekmiyor(sonuçta tel kamearası ilginç ve az yaşanınr anları çekmek için kameran yanında olmadığı zaman için tasarlanmış aslında en baştan hayvanat bağçesi tatile felan telim var diye kamera almdan gidilmes yani ) ne fark varda fiyatlarında bu kadar fark var acaba

kardeş bide ziyaretçi mesajı atmışın bn atamıyom 50 mesaj yoq daha da boş boş yazıp kirletip post kasmak da istemiom m2 okuyucu gelmiyoda 1000 şarkı geliyo arkiye sordum hatta gösterdi müzik toplam 1030 mu ne yazıodu birazda kendi attı

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bende bir soru soruyum arkadaki destek kullanışlımı yani tek taraftan destek verince devrilmesi söz konusu olabilir ve açılınca kırılcak gibi dayanıksızmı hissediyor insan elleyince gerçi her se ye ellediğinde sağlamlığı hissedersin de

beyler bide 350 lira verip w715 mi alsam yoksa w995 mi w715 de bnm ihtiyaçlarımı karşılıyor ama bide sizin görüşünüzü alıyım somuçta fiyat yarıyarıya iki kat fiyat sadece kamera için olmas dimi gerçi w995 in kamerası 8mp gibi çekmiyor(sonuçta tel kamearası ilginç ve az yaşanınr anları çekmek için kameran yanında olmadığı zaman için tasarlanmış aslında en baştan hayvanat bağçesi tatile felan telim var diye kamera almdan gidilmes yani ) ne fark varda fiyatlarında bu kadar fark var acaba

kardeş bide ziyaretçi mesajı atmışın bn atamıyom 50 mesaj yoq daha da boş boş yazıp kirletip post kasmak da istemiom m2 okuyucu gelmiyoda 1000 şarkı geliyo arkiye sordum hatta gösterdi müzik toplam 1030 mu ne yazıodu birazda kendi attı
yardımların için teşekkürler kardeş :oke: ben bir yerde kart okuyucuyu da veriyolar die duymustum ama o yüzden sordum :hmmm

ahmetulas ben sana telefonlar arasındakı farkları söyleyeyim sen fiyat farkına değer mi değmez mi kendin karar ver !!!
w715 ile birlikte 4gb hafıza kartı geliyor w995 ile birlikte 8 gb ( pek önemli olmayabilir belki)
w995 te 3.5 mm jack var ayrıca Sony Ericsson un orjinal kulaklığı için de yer var yani iki kulaklık aynı anda çalışabiliyor
ekran boyutlarında w715 2.2 inc w995 2.6 inc
kameraya gelince w715 te auto focus yok w995 te var (bu pek önemli olmayabilir kameraya bakmıyorsan )
w995 in dışarıya verdiği ses daha fazla üstünde ve altında büyük hapörlörler var
aklıma şu anda bunlar geliyor kardeş işine yaradıysa ne mutlu :oke: :)

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
yardımların için teşekkürler kardeş :oke: ben bir yerde kart okuyucuyu da veriyolar die duymustum ama o yüzden sordum :hmmm

ahmetulas ben sana telefonlar arasındakı farkları söyleyeyim sen fiyat farkına değer mi değmez mi kendin karar ver !!!
w715 ile birlikte 4gb hafıza kartı geliyor w995 ile birlikte 8 gb ( pek önemli olmayabilir belki)
w995 te 3.5 mm jack var ayrıca Sony Ericsson un orjinal kulaklığı için de yer var yani iki kulaklık aynı anda çalışabiliyor
ekran boyutlarında w715 2.2 inc w995 2.6 inc
kameraya gelince w715 te auto focus yok w995 te var (bu pek önemli olmayabilir kameraya bakmıyorsan )
w995 in dışarıya verdiği ses daha fazla üstünde ve altında büyük hapörlörler var
aklıma şu anda bunlar geliyor kardeş işine yaradıysa ne mutlu :oke: :)
çoğunu biliyordum çok sğl kamerada otofocus olmaması çok kötü titredimi foto gidiyo sende telle bn daha çok özel anları çekerim o anları bir kerae yakalayabileceğim için autofocus olmaması çok kötü orda titrerse hiç bi işe yaramaz :(:ağlarım: kulaklık bnm için pek önemli değil aslında ama se nin kulaklığı bozulursa lazım olabilir ama sonuçta 350 tl az değil hem w715 in yanında hoperlör de veriyorlar dışarda kro gibi sonuna kadar açığ müzik dinlemem zaten kulaklıkdan dinlerim yüksek istersemde hoperlörü bağlarım sanırım w715 alıcam bide w995 in ağırlığı biraz fazla gibi w715 daha zarif biraz da dış görünüşü abkalım canım :aha:

kardeş bide mesajını w995 le çekilen resimler konusundaki son mesajını gördüm w715 qvga yazmışşın eğer öyleyse bütün fikrim değişebilir bn birz araştırıcam sende araştırırımısın?

Captain

Üye
    Konu Sahibi
çoğunu biliyordum çok sğl kamerada otofocus olmaması çok kötü titredimi foto gidiyo sende telle bn daha çok özel anları çekerim o anları bir kerae yakalayabileceğim için autofocus olmaması çok kötü orda titrerse hiç bi işe yaramaz :(:ağlarım: kulaklık bnm için pek önemli değil aslında ama se nin kulaklığı bozulursa lazım olabilir ama sonuçta 350 tl az değil hem w715 in yanında hoperlör de veriyorlar dışarda kro gibi sonuna kadar açığ müzik dinlemem zaten kulaklıkdan dinlerim yüksek istersemde hoperlörü bağlarım sanırım w715 alıcam bide w995 in ağırlığı biraz fazla gibi w715 daha zarif biraz da dış görünüşü abkalım canım :aha:

kardeş bide mesajını w995 le çekilen resimler konusundaki son mesajını gördüm w715 qvga yazmışşın eğer öyleyse bütün fikrim değişebilir bn birz araştırıcam sende araştırırımısın?
tamm araştırırım bakarım bakalım vga mı qvga mı ? :oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş baktım qvga ymış ya w715 kullananlar web sayfaları bulanık mı ? qvga olduğuna göre gerçi ekranı küçük ama bulanık olmaz ekranı küçük oldukdan sonra çözünürlük ondan düşük olmassa sorun yok ama qvga nın çözünürlüğü 320*240 w715 in 240*320 yazıyo ama aynı oluo dimi ? veb sayfalarını operadan yan görünüş yaparsak tam olucak görünüşe göre

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş baktım qvga ymış ya w715 kullananlar web sayfaları bulanık mı ? qvga olduğuna göre gerçi ekranı küçük ama bulanık olmaz ekranı küçük oldukdan sonra çözünürlük ondan düşük olmassa sorun yok ama qvga nın çözünürlüğü 320*240 w715 in 240*320 yazıyo ama aynı oluo dimi ? veb sayfalarını operadan yan görünüş yaparsak tam olucak görünüşe göre

qvga ama Sony Ericsson kardeş bu her türlü kalitedir sen merak etme :oke:

W995 cilere lazım olabilecek acoustikler
Xtreme_HD_Acoustics - kulaklık

.csv klasörü içeriği 'tpa\preset\acoustic'
.wbxml klasöür içeriği 'ifs\settings\acoustic'
Xtreme_Farfield - Dış ses

iki adet içerik var bunlar "ifs/setting/acoustic" içerisine atın
(bunlar A2 Uploader adlı program kullanılarak yapılacak işlemlerdir )

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
beyler w715 in önünde camı yok dimi

Captain

Üye
    Konu Sahibi
camı derken 3G kamerasından bahsediyorsan evet görüntülü görüşme için önünde kamerası var :ehe

forumcu giresun

forumcu giresun

Üye
evet önünde kamerası var w715 in...

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
teşekkürler cam webcam yani işte 3g kamera bide w995 gibi görüntülü görüşme sırasında arka kamera ya bağlanabiliomu bide 3g kamerasıyla kendinin çekebiliyonmu (gerçi vga dır kesin ama sorayım dedim=

Captain

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cam webcam yani işte 3g kamera bide w995 gibi görüntülü görüşme sırasında arka kamera ya bağlanabiliomu bide 3g kamerasıyla kendinin çekebiliyonmu (gerçi vga dır kesin ama sorayım dedim=

görüntülü görüşme yaparkan arka kameraya geçiyor diye biliyorum ama ön kamerayla kendini çekebiliyor musun bilmiyorum bir bakayım az sonra cevap veririm :hmmm:hmmm

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
zaten ön kamera vga olur ama forum profili için uygun olur

Captain

Üye
    Konu Sahibi

buradan telefonu kullanabilirsiniz W715 bu hemen hemen butun fonksiyonları kullanılabiliyor.
merak edenlere bu da W995 denemesi

biraz geç açılıyor ama olsun güzel :oke: :oke: :oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
w715 in sayfası açılmıyorda çok denedim eğer modellerden w715e tıklayınca açılan sayfaysa orayı biliom ezberledim okuya okuyo :D :D ezberlemedimde mecaz anlam işte

bu arada w995 de açılmıyor o videoyodu çok izledim ama orda bi öpüşme var minik arklar izlemesin gerçi maxi cepde minik yoqda

Captain

Üye
    Konu Sahibi
bende hepsini açıyor da video değil bunlar direk telefonun tuşlarına basarak feln kullanıyrsun yani :oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
nası ya yuşa basarka kullanmakmı bn sonyni sitesini çok okudum böle bişi yoqdu

bide dns yi değiştirim linkelre gireyim bakem

Captain

Üye
    Konu Sahibi
nası ya yuşa basarka kullanmakmı bn sonyni sitesini çok okudum böle bişi yoqdu

bide dns yi değiştirim linkelre gireyim bakem

var var tuşlara basarak felan kullanıyorsun simülasyon yani :oke:

ahmetulas26

ahmetulas26

Üye
kardeş nereye tıklayıp ürün similasyonunu açdın her telefonu denerim o zamanbn

bu arada dns yi değiştirince girdi

telefonlar sayfasından tele gircen ondan sonra nereye tıklıcan

ne kadar srüyo yüklemsi ne çok ekleme oldu ya

Captain

Üye
    Konu Sahibi
kardeş nereye tıklayıp ürün similasyonunu açdın her telefonu denerim o zamanbn

bu arada dns yi değiştirince girdi

telefonlar sayfasından tele gircen ondan sonra nereye tıklıcan

her telefonun yok ama bu simülasyonu açmak için telefonun sayfasına girer girmez sağ tarafta mesela W995 resimleri W995 videosu izle var oradakilerde W995 denemesi yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt