w910i a2 Tools ile Flash Tema Atma Acustik ile Sesini Çoğaltma Ve Dağası içeride...

Sponsorlu Bağlantılar

Breakinq

Üye
paylaşım için saol

zindan_yolcusu

Üye
Aga ben cakerayı sildim ama yeni driverleri yğkleyemiorum:S yha onu ban bi anlatt:S

--------------- Ekleme ---------------

KArdeş anLatımında Eror dio linkide yenile yaw şimdi kameraya girmeiorum sildik diriverti yenisini naısl yükliycez
tamamen format atamak istiorum ama yeni diriverler nerede

omer490

omer490

Üye
evet bende cam driverini sildim yenisi nerde nerden aıp nereye koyacagız kardeşim.elimde kaldı telefon

dxlx

Üye
Lo yarım edin bize elimizde kaldı teller

yunusis2

Üye
akustik yüklemek için dosya nerede yani nasıl yenilicez anlamadım.

furkesh1129

Üye
s.a.
bu akustikleri bizim ayarlayacağımız bi program warmı arkadaşlar ?
warsa yardımcı olabilirmisiniz..

razorback31

razorback31

Üye
Beyler konuyu başlatan adam size nasıl yapacağınızı anlatmış akustik, cam driver falan bunları siz internetten bulacaksınız. Bunlar daima güncellenen şeyler !

judoka0052

Üye
Kardeşim cok saol programı ındrdım ama ne yapacağımı anlamadım :hmmm k.bkma ama zahmet olmazsa açıklayıcı bir şekilde anlatırmısın cok zor durumdayım . . . :(

haqqus

haqqus

Üye
birde a2 flash temaları versen daha kıyak olurdu

hazmaa

Üye
tesekkurlerr

korty

Üye
saol bilgiler için

GhostMahir

GhostMahir

Üye
linkler ölmüş kardeş

skypace

Üye
[sıze=4]allah rızası için bi linkleri yenleyin !!!!!!!!!!!!![/sıze]

PraNgA4

Üye
Öncelikle Merhaba.
2. El Sony Ericsson W910 i aldım ancak format atmak istiyorum. (Walkman i kısayollardan ve menülerden direk şarkı açık olmadan açılmıyor ve oyunlar+ uygulamalara girdiğimde işlem başarısız hatası veriyor.).
W910 i iye nasıl format atıldığını ßilen arkada$larım varsa ve yardımcı olurlarsa minnettar olurum iyi forumlar..

meridyen_334

Üye
ya usta link kırılmış

mahseer898

Üye
arkadasım bu ne ya a2 tools kullanmayı anltamısın bunu artık bebeler yapıo snde gelmis tesekkür istiosun :S

dejawu_34

dejawu_34

Üye
lınkler kırık

ouzqanaq31

Üye

bu siteye girin ve istidiğiniz herşey var hemde daha detaylı ..!

killerky

Üye
link ölmüş :S

SilentOne

SilentOne

Üye
link sizlere ömür xD

Üst Alt