Dostlar W900 şu an masastandında tatlı tatlı müzik çalıyor.
Evet Gelelim ilk izlenimlere.
Eskiler bilir,geçen yaz almanyadan K750 getirtiyordum ama talihsizlik sonucu olmadı ,onun yerine S700 geldi ve arkadaşıma verdim hiç kullanmadan.O yüzden S700'ün boyutlarını biliyorum ve asla W900
S700 gibi büyük ve kaba gelmiyor.S700den çok daha zarif bir havası var.
Beyaz rengi olsaydı çok daha şık dururdu kesinlikle ama beyaz daha almanyadada çıkmadığı için
malesef Siyah getirttim.Siyahın malzemesi (kaplaması) kötü diyene katılmıyorum.Süperötesi bir malzeme değil ama kötü hiç değil.Bazı kısımları parlak malzeme bazıları mat.Ama sırıtmıyor,çok iyi bir denge kurulmuş.
Ekran hemen iz oluyor.Kapak ister sağa doğru ister sola doğru açılabiliniyor.Sağ ve sol elini kullananlar için ince bir düşünce.Hafif bir dokunuşta sustalı gibi açılıyor.Ama Motorola V80 gibi değil daha zarif
bir mekanizma.
Arkadaşların K750 ve D500ü ile az önce karşılaştırma yaptım.
K750deki bir MP3'ü BT ile bana transfer etti ve 2 iki cihazdada aynı parçayı dinledik.Her ikiside
Megabassta idi ve harici hoparlörde W900 açıkara ses yüksekliği ve derinliği (netliği) verdi.
Zaten iyi olan K750 ile netlik konusunda açıkara sayılmaz ama ses yüksekliği sağırların bile farkedeceği türden.Masaüstü stand almıştım şu an tatlı tatlı standında duruyor ve Kill Bill film müziklerini dinliyorum.
Resmen 100 M2lik ofisin en ucra köşesindekiler bile net duyabilecek şekilde sesi var.D500 ise ses konusunda oyuncak gibi kaldı.Arkadaşım eğer minik hoperlörü takarsam belki aynı ses seviyesine gelir dedi ama netlik konusunda pes etti.
Kulaklık için birsey söyleyemem zira K750i kulaklığını hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.
Şimdi yemek vakti
Mola bitti yoruma devam
Canımı sıkan bir konu PC suiti kurarken bir hata yaptım ,bilmiyorum ondan mı ama veri transferi yapınca bilgisayara transfer bitip usb'yi sökünce ekran bembeyaz oluyor ve birkaç saniye sonra şebeke arıyor diyor ve 2 saniyede şebekeyi bulup normal fonksiyonuna devam ediyor.
Ekranı büyük ama hayvani bir ekran değil.Netlik konusunda D500 ile yarışır.D500deki bir duvar kağıdını BT ile çektim ve detayları daha iyi gösteriyordu ,renk dengesi gayet güzeldi.
Joystick yok bunda ,ve yön tuşları gayet tepkili.Menü hızı çok iyi.Hemen tepki veriyor isteğinize ve saliseler ile işlemi yerine getiriyor.Mesela şu an son ses müzik dinlerken resimler klasörüne girdim ve resmi göster deyince yaklaşık yarım saniye içinde gösterdi.Resim tam ekran göstermiyor ama yatay göster düğmesine basınca tam ekran oluyor.
Aklıma başka bir şey gelmiyor.Sorusu olanı cevaplandırayım.