Haber iPhone 8, 8 Plus ve X'in kamerasıyla çekilen resimler paylaşıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone 8, 8 Plus ve X'in kamerasıyla çekilen resimler paylaşıldı
Apple tarafından tanıtımı dün gerçekleştirilen lansmanda yapılan iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X'in kamera performanslarını yansıtan ilk görseller kamuoyu ile paylaşıldı.



Dün akşam bu saatlerde gerçekleştirilen lansman ile birlikte yeni akıllı cep telefonu modellerini duyuran Apple firması, bu modelleri iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X ismiyle birlikte kamuoyuna lanse etmişti.


Cam tasarımlarıyla birlikte daha şık bir görünüme kavuşan cihazlar, önceki nesil akıllı telefon modellerine göre neredeyse hiç bir farklılık içermiyor. iPhone 8'in arka kamerası tıpkı iPhone 7'de olduğu gibi tek kamera olarak konumlandırılırken, 4K kalitesinde saniyede 60 kare çekimine imkan tanırken, 1080p kalitesinde ise 240fps video çekimi gerçekleştirebiliyor. Cihazın ön kamerası ise 7 MP çözünürlüğünde.


iPhone 8 Plus isimli cihaza baktığımızda ise 12MP çözünürlüğünde f/1.7 diyafram aralığına sahip 2x optik zoom gerçekleştirebilen bir kamera görüyoruz. 4K çözünürlüklü 60fps video kaydı yapabilen kameranın ön yüzünde yine 7 MP çözünürlüğündeki bir kamera içeriyor. Ön kamera da bulunan Face ID özelliği de oldukça dikkat çekici.

iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile çekilen resimler:










iPhone X modeline döndüğümüzde ise tıpkı iPhone 8 Plus'taki gibi çift olarak konumlandırılan ve 2x zoom yapabilen f1.8 ile f1.4 diyafram aralığına sahip iki adet kamera çıkıyor. Cihaza dikey olarak konumlandırılan kamera, optik imaj sabitleme özelliğine sahipken, ön yüzünde ise cihazın yüz tanıma teknolojisine sahip 7 MP çözünürlüklü bir kamera yer alıyor.

iPhone X kamerasıyla çekilmiş resimler







iPhone 8, 8 Plus ve X'in kamerasıyla çekilen resimler paylaşıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: ibrother


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Havaya Atlayan Kadının Fotosunu Çekmesi İmkansız Bi Kere Yalanlarını Apple.
en Son Mağazada Note 8 İle 1020 Yi Karşılaştırdım Note 8 Dökülmüştü Artık Demo Cihazdi Diyemi Niyeyse Buda Aynı Olur Yine 1020 808 e Rakip Olamaz.Tekrar Belirtiyorum O Havadaki Fotoyu O Kadar İyi Yakalaması İmkansız Gündüz Bol Işıklı Olsa Belki
Şu Sarı Kız Olan Fotoda Aynı Arkanın Fluluğu Ne Öyle DSLR İle Çektiler Bizi Mi Kopartıyolar? O Kadar Fluluğu 1020 Yapmıyo O Mu Yapacak?
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Tanıtım görselleri her zaman iyidir :sirit:
 
  • Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Cadillac34

Üye
Photoshop gibi bu resimler. Benim C6-01 bile bundan daha iyi çeker. :D
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


Üst Alt