iPhone'nin yeni akıllısı iPhone 7, yeni videoda ortaya çıktı ve ayrıca resimler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
iPhone'nin yeni akıllısı iPhone 7, yeni videoda ortaya çıktı ve ayrıca resimler geldi
Her zaman olduğu gibi sürpriz kalmadı artık :ehe apple yerine cihazı kullanıcılar tanıtsın bence :kop2:

Neredeyse her gün Apple'ın ilerleyen günlerde sunacağı iPhone 7 ailesine dair bilgiler, resimler ya da videolar gelirken, şimdi de yeni bazı görseller ve video ortaya çıktı. Bu yeni videoda firmanın iPhone 7 akıllısının roze altın, gümüş ve koyu gri renkleri yan yana görülebiliyor. Sadece bunlarla da sınırlı kalınmazken, ayrıca bu renkler ile iPhone 7'nin görselleri de geldi.



Apple, her sene Eylül ayında etkinlik düzenliyor ve bu sene de yine Eylül ayı başında etkinliğini gerçekleştirecek. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus / Pro adında iki yeni akıllı telefon modeli yanı sıra iPad Pro 2 ve iPad Mini 5 olarak iki yeni tablet modeli de aynı etkinlikte gün yüzüne çıkabilir.

Gelen iddialara bakacak olursak eğer, iPhone 7'nin arkasında iPhone 6S'e göre daha büyük bir kamera yer alırken, ayrıca anten çizgileri de değişmiş ve altta ve üstte düz gelen anten çizgileri kullanılmamış.



Ayrıca iPhone 7 Plus ya da iPhone 7 Pro adı ile gelecek olan diğer akıllı telefonda ise çift arka kamera yer almakta. Son dönemde LG, Huawei gibi bir çok firma çift arka kamera içeren üst seviye modelleri pazara sunmuştu.

Donanım açısından baktığımızda iPhone 7 yine 4.7" ekran ile gelecek. 2GB sistem belleği içerecek olan cihaz en az 32GB dahili veri kapasitesi ile gelecek. Firmanın yeni geliştirdiği 64-Bit A10 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefon her zaman olduğu gibi yine metal kasa ile sunulacak.

iPhone'nin yeni akıllısı iPhone 7, yeni videoda ortaya çıktı ve ayrıca resimler geldi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 


Üst Alt