W900iyi Inceliyoruz[kamera Resimler,video,telefonun Resimleri]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 3 2006, 09&#58;58 PM) [post=244232]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
İşe NVIDIA bile girmiş + Megabass&#8482; ....
[/b][/quote]
NVIDIA da Ne?

Gokhan43

Gokhan43

Üye
GeForce Ekran Kartlarını vs. yapan firma.Hani bizim PC&#39;lerdeki ekran kartları varya GeForce FX5200 vs. , onları yapan firma.

Tam olarak anlatamasam da kısaca bir ekran devi

Sony , HP , Intel gibi bir marka.

abuvice

abuvice

Üye
Süper o zaman.. Kıskananlar çatlasın..&#33; kıskananlar çatlasın

realgs

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 3 2006, 09&#58;13 PM) [post=244196]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Alan yaşadı
[/b][/quote]

Evyallah kardeş.Aldık ama daha elimize geçmedi.
Gel 3 gün gel
Bu arada video 30 FPS çekiyor.N70 yayında oyuncak kalır yani.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Realgs hocam bi inceleme bekleriz artık tabi sen telefonu elinden bırakabilirsen..

realgs

Üye
Valla BAyramda köye gideceğim.Dönünce bakarız bir caresine artık.
Kısaca şimdiden özetleyeyim istersen.
Ekran -süper
Ses-süper
video ve kamera - süper
kulaklık - süper
hız-süper
hafıza - süper
karizma- süper

Kin_ittifak

Kin_ittifak

Üye
Valla GÜzel Tel Ama N70 alıcam

abuvice

abuvice

Üye
<div class='quotetop'>(realgs &#064; Jan 3 2006, 11&#58;30 PM) [post=244315]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Valla BAyramda köye gideceğim.Dönünce bakarız bir caresine artık.
Kısaca şimdiden özetleyeyim istersen.
Ekran -süper
Ses-süper
video ve kamera - süper
kulaklık - süper
hız-süper
hafıza - süper
karizma- süper

[/b][/quote]
Daha ne olsun

realgs

Üye
Dostlar W900 şu an masastandında tatlı tatlı müzik çalıyor.
Evet Gelelim ilk izlenimlere.
Eskiler bilir,geçen yaz almanyadan K750 getirtiyordum ama talihsizlik sonucu olmadı ,onun yerine S700 geldi ve arkadaşıma verdim hiç kullanmadan.O yüzden S700&#39;ün boyutlarını biliyorum ve asla W900
S700 gibi büyük ve kaba gelmiyor.S700den çok daha zarif bir havası var.
Beyaz rengi olsaydı çok daha şık dururdu kesinlikle ama beyaz daha almanyadada çıkmadığı için
malesef Siyah getirttim.Siyahın malzemesi (kaplaması) kötü diyene katılmıyorum.Süperötesi bir malzeme değil ama kötü hiç değil.Bazı kısımları parlak malzeme bazıları mat.Ama sırıtmıyor,çok iyi bir denge kurulmuş.
Ekran hemen iz oluyor.Kapak ister sağa doğru ister sola doğru açılabiliniyor.Sağ ve sol elini kullananlar için ince bir düşünce.Hafif bir dokunuşta sustalı gibi açılıyor.Ama Motorola V80 gibi değil daha zarif
bir mekanizma.
Arkadaşların K750 ve D500ü ile az önce karşılaştırma yaptım.
K750deki bir MP3&#39;ü BT ile bana transfer etti ve 2 iki cihazdada aynı parçayı dinledik.Her ikiside
Megabassta idi ve harici hoparlörde W900 açıkara ses yüksekliği ve derinliği (netliği) verdi.
Zaten iyi olan K750 ile netlik konusunda açıkara sayılmaz ama ses yüksekliği sağırların bile farkedeceği türden.Masaüstü stand almıştım şu an tatlı tatlı standında duruyor ve Kill Bill film müziklerini dinliyorum.
Resmen 100 M2lik ofisin en ucra köşesindekiler bile net duyabilecek şekilde sesi var.D500 ise ses konusunda oyuncak gibi kaldı.Arkadaşım eğer minik hoperlörü takarsam belki aynı ses seviyesine gelir dedi ama netlik konusunda pes etti.
Kulaklık için birsey söyleyemem zira K750i kulaklığını hiç kullanmadığım için karşılaştırma yapamam.
Şimdi yemek vakti
Mola bitti yoruma devam
Canımı sıkan bir konu PC suiti kurarken bir hata yaptım ,bilmiyorum ondan mı ama veri transferi yapınca bilgisayara transfer bitip usb&#39;yi sökünce ekran bembeyaz oluyor ve birkaç saniye sonra şebeke arıyor diyor ve 2 saniyede şebekeyi bulup normal fonksiyonuna devam ediyor.
Ekranı büyük ama hayvani bir ekran değil.Netlik konusunda D500 ile yarışır.D500deki bir duvar kağıdını BT ile çektim ve detayları daha iyi gösteriyordu ,renk dengesi gayet güzeldi.
Joystick yok bunda ,ve yön tuşları gayet tepkili.Menü hızı çok iyi.Hemen tepki veriyor isteğinize ve saliseler ile işlemi yerine getiriyor.Mesela şu an son ses müzik dinlerken resimler klasörüne girdim ve resmi göster deyince yaklaşık yarım saniye içinde gösterdi.Resim tam ekran göstermiyor ama yatay göster düğmesine basınca tam ekran oluyor.
Aklıma başka bir şey gelmiyor.Sorusu olanı cevaplandırayım.

realgs

Üye
Ayarsız çektiğim birkaç resim

ve 1 video

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ooo hay&#305;rl&#305; olsun bakal&#305;m realgs , &#351;öyle telefondan fotolar vs. bir ayr&#305;nt&#305;l&#305; inceleme yaparm&#305;s&#305;n bizler için ?

Ama W900i videolar&#305; 3GP olarak m&#305; çekiyor

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Güle Güle Kullan
Degerini bil telefonun bak kimsede yok sitede teksin

realgs

Üye
Sakuram ellerimdeyken çekilmiş resmi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Allah sakuranı sana bağışlasın

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

aTTra

Üye
Hayırlı olsun realgs.

Ben bu telefonu beğenemedim gitti yaw, benim için bir çekiciliği yok bu telefonun

realgs

Üye
valla sen de hayatında kullandığın en iyi telin Motorola V600 olsaydı sende benim gibi bu teli çok severdin

hepiniz sağolsun.Allah hepinizin gönlüne göre teller versin.

RockFord Fosgate

Üye
bence w900 anlmasız bır tel&#33;&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Neden anlamsız ?

RockFord Fosgate

Üye
bana gore super bı ozellıgı yok&#33;&#33;&#33;&#33;pıyasakı telefonlardan ayrılan yonu eger sesıyse????ben daha ucuza w800 derım baska nesı war???vıdeo&#33;&#33;&#33; n70 al n90&#33;&#33;karızma 0&#33;&#33;&#33;ekran super n90 al&#33;&#33;&#33;yanı bu telefonu almak ıcın bı sebeb yok bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt