w810i'de şarj sorunu!!

Sponsorlu Bağlantılar

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
w810i'de şarj sorunu!!
Arkadaşlar ben telefon aldım.Markası w810i. Yalnız ilk başta şarj etmedim(8-9 saat falan). Telefonun ilk geldiği şarjla kullandım.4 gün aradan sonra 12 saat şarj ettim. Ama fazla fark etmedi,benim batarya öldümü. Ayrıca telefonumun şarj çubuğu sürekli değişiyor.(mesela bir işlem yapınca değişiyor). Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Kurt Beyi

Kurt Beyi

Üye
Eğer telefonu elden aldıysan büyük ihtimalle bataryada sorun olabilir. Ama sıfır aldıysan sorun olmaması gerekir servisine göndermeyi bir dene..
Ayrıca telefonunun markası değil modeli w810i..

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonu elden aldıysan büyük ihtimalle bataryada sorun olabilir. Ama sıfır aldıysan sorun olmaması gerekir servisine göndermeyi bir dene..
Ayrıca telefonunun markası değil modeli w810i..

Telefonum yeni,ikinci el değil.Normal mi bu batarya çubuğunun bir %40 i göstermesi daha sonra %52 olması.Ayrıca çokta önemli bir düzeltme değildi.

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kardeşim Ben Telefonu Aldığım Gün 2 Saat Şarj Ettim...Sonra Salihliye Gittim Sabaha Kadar Şarj Ettim..Ettiğim Şarjla 5 Gün Gitti..Ki Çoğu Zaman Walkman Uygulaması Açıktı...W700i %11 Şarjla 3 Gün Falan Gitti Geçenlerde;)

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Ben Telefonu Aldığım Gün 2 Saat Şarj Ettim...Sonra Salihliye Gittim Sabaha Kadar Şarj Ettim..Ettiğim Şarjla 5 Gün Gitti..Ki Çoğu Zaman Walkman Uygulaması Açıktı...W700i %11 Şarjla 3 Gün Falan Gitti Geçenlerde;)

ogün 12 saat şarj ettim film izldim 10 dakka bluetoot açtm 1 saat müzk dnledim yarm saat konustum ve sürekli mesajlaştım 1.5 gün gitti sizce normal mi?:utan

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bence 2.5 Civarı Gidebilirdi...Çünkü Benimkinde Şuanda 3 Saat Şarjla Hergün
-1 Saat Müzik
-45 Dakka Telefon Görüşmesi
-30 Dakkaya Yakın Bluetooth
-Ve 2 Saat Oyun Oynadığım Halde

3 Gün Gidiyo:)

mexico_35

mexico_35

Üye
bende w810i kullanıyorum ve batarya ile ilgili hiç bir sorunum yok allaha şükür iyi ki almışım dediğim tek telefon bu çok guzel abi yaa

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
evet telefonla ilgigi ni srunum yok gerçekten güzel telefon ama şarj olayı canımı sktı işte biraz

djomer

Üye
Ekran Parlaklığını %50 ye getir birde öyle dene

masumruk

masumruk

Üye
Telefonunun şarjını ekonomik kullanmaya çalış. w810i bende kullanıyorum ara ara. bluetooth ihtiyaç oldukça aç, ekran ışık seviyesini kıs vs. vs... sonyericssonların en güzel yönü uzun şarj süreleri oluyor genelde.

Ama dediğin birşey daha vardı, "Ayrıca telefonumun şarj çubuğu sürekli değişiyor.(mesela bir işlem yapınca değişiyor)." demişsin. Bunun servislik bir durum olduğunu düşünüyorum.

serseri92

Üye
kanka o müzk felan dinliyosun ya ondan oluyor benimkiside öle oluyor müziği kapatınca geri doluyor batarya bende anlamadım ama güsel oluoyr :)))))

sonyericsson

sonyericsson

Üye
bak arkadas bu telefon öncelikle bataryası lityum-polyner yani digerleri gibi 12 saat sarj a gerek yok yarıdayken sarj et yine ölmez ama bu batatryanin gerilimi düsük bir iş yaparken simge pynar normal ama süphe ediyosan sıfıs batarya sarj cihazı al mesala benim ki 3 saat full ses normal cailyo oynamayın ca 5-6 gün rahat gisiyo :)

senatör

Üye
bende çok memnunum bataryasından gerçekten adamı yarı yolda koymuyor 6-7 gün gidiyor birde ben telefonu 2.el aldım

chester82

chester82

Üye
ogün 12 saat şarj ettim film izldim 10 dakka bluetoot açtm 1 saat müzk dnledim yarm saat konustum ve sürekli mesajlaştım 1.5 gün gitti sizce normal mi?:utan
bluetoot çok fazla şarj tüketir yani müzik dinlemekten daha fazla.bende w810i kullanıyorum cok memnunum bence sony ericssonda vaz gecmeyin.saolun.

OğuzcanAbi

Üye
aldığımızda ilk olarak telefonu 12 saat kesintisiz şarj etmeliyiz

boozanlı

Üye
w810 bataryayı takınca şarj yapıyor sorunu bilen varmı varsa resimli gösterin

--------------- Ekleme ---------------

w810 şarj aletini takmadan kendi kendine şarj yapıyor

drivenn

Üye
eger uzun suren bir islem yapiyorsan mesela muzik int vs o esnada sarjin azalip daha sonra uygulamadan cikinca az miktarda artmasi normaldir batarya kendini topluyordur ama durduk yere oluyorsa bi sorun olabilir

Takipçi Satın Al

Üst Alt