Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
W810i Video Player Yardım!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
simsek-gs
Üye
Konu Sahibi
W810i Video Player Yardım!
Arkadaşlar telefonuma CMYLMZ yi indirdim izliyorum ma geri tuşuna bastıgımda en basa alıyor üstelik ileri sarma tuşuda çok yavaş bana önereceğiniz ama garanti dışına çıkarmayacak bir program veya bir öneri var mı?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER!
dagcı
Üye
ya kardeş inanmasın bende okadar karıştırdım ileri geri alamıyorum videoyu vede tam ekran izleyemiyorum
berserker_58
Üye
girin gezginlere orda yazın 3gp video çevirici çıkıyo sonra indirin çevirin ben yaptım çok menmunum hatta bu mesajı yazarken recep ivediği izliyorum telde
girin gezginlere orda yazın 3gp video çevirici çıkıyo sonra indirin çevirin ben yaptım çok menmunum hatta bu mesajı yazarken recep ivediği izliyorum telde
videoları walkman dan izleyin ozaman ileri geri alınır
mrtyldz1905
Üye
aynen walkmanden izleyin dediklerinizin hepsi walkmande oluyo...
simsek-gs
Üye
Konu Sahibi
yarım saattte ileri alıyor...
fotili44
Üye
mrb. benm w850i war ver bi türlü videoları nasıl ileri saracamı bulamadım. walkman dan aç diyosunuz ama bunda sadece (müziğim) yeri war bi ayar mı yapılması gerekiyor yada bi program filn biliyorsanız sölermisiniz?
davut_010
Üye
benim sorunumda aynen seninki gibi fotili 44 lütfen yardım edin