w810i=İnTerNeT

Sponsorlu Bağlantılar

rekarte

Üye
    Konu Sahibi
w810i=İnTerNeT
Arkadaşlar sizden bi konu hakkında yardım istiycem...

Ben Sonny Ericsson w810i tel aldım telefondan internete bağlanmak istiyorum ama olmuyo ayarları kontrol edin diyo fakat ayarların hepsini sitede gösterdiği gibi yaptım bu arada vodafone köntürlü hat kullanıyorum ben kontürlü hattan internete girilmiyomuyş diye duydum bu arada gprs ayarlarınıda vodafonun sitesinde gösterdiği gibi yaptım yardımlarınızı beklıyorum...

Teşekkürler...:agla:agla:agla

funny_fb_cengiz

funny_fb_cengiz

Üye
ayarları doğru yaptıysan çalışması lazım bence. ...

spongebaron

spongebaron

Üye
müşteri hizmetlerini ara bence

(_monster_)

(_monster_)

Üye
bilsem ederdim

*esra_r*

Üye
ayarların tamamını doğru yapmış olsanız bile müşteri hizmetlerini arayıp gprs ayyarlarını açtırmadan internete bağlanamıyorsunuz ben de w810i kullanıyorum voddafone kontörlü hatla nete de giriyorum msn de kullanıyorum ...
müşteri hizmetlerini arayın gprs ayarları diyin :oke: kolay gelsin ii eğlenceler :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kontörlü Hattan Nete Girilmez Olurmu Güzel Kardeşim Yaa...Kim Sölemişse Saçmalamış

babahakan

Üye
kardeş sorununu anladım. yalnız öyle sitede yazan ayarları yapmakla telefon internete bağlanmaz yapman gereken vodafone müşteri hizmetlerini arayıp yetkiliyle görüşmen gerekir. yetkilininde sana diyeceği şudur isminizi öğrenebilirmiyim der burada kesinliklr hat kimin üzerineyse o ismi soylemelisin sonra telefonunum GPRS/WAP ayarlarını indirmek istiyorum diyeceksin o sana telefonun modelini sorcak sonra sana 4kontör ücreti olarak ayarlar gelecek kur diyeceksin sonra telefondan sekmeleri yapacaksın: menü/ayarlar/bağlantı/internet ayarları/telsim wap/geri dönüpakış seçenekleri/telsim wap/sonra tekrar geri dönüp java ayarlarına girip telsim wap diyeceksin .yine olmazsa tekrar müşteri hizmetlerindeki yetkili ile görüşüp bağalantı ayarlarını beraber yapabilirmiyiz diyeceksin

Bu KaDaR bi teşekkürü çok görme:oke:

rekarte

Üye
    Konu Sahibi
Ne dmk kardeş ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN ÇOK SAĞOLUN...

raskey

raskey

Üye
ben google giriyorum müş hiz ara

Üst Alt