Cepnet sorun yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
Cepnet sorun yardım lutfen
Vodafone aylık cepnet paketıne uye oldum fakat ınternete baglanamıyorum ayarlarda eirşim noktası adlarından hangısını secmelıyım vodafone ınternet ve vodafone lıve gprs var
yada en bastan ayar mı yapmalıyım yardımlarınızı beklıyorum telefonumun modelı HTC desire

----------Eklendi @ 18:11:33 ---------- Yazıldı @ 17:23:47 ----------

şu anda internete baglanabılıyorum ama facebook twitter mynet gibi sitelere tıkladıgımda m.face m.mynet olarak falan yonlendırıyor :(

phasan

phasan

Üye
sen ayar seçeceksen vodafone ınternetle baglan yada yenıden ayar yamak ıstersen ama menude *3636# yaz arama tusuna bak gelen ekranda cıhaz ayarı var seçeneklerden 5 yaz ordan onaylamak çın secenekten 1 yaz cıhaz ayarı gelır geldıgınde sıfre ısterse 1234 de ilk gelen medaj sıl diger mesjların tumunu kaydet erısım noktasınada vodafone ınternet seç facebook twitter mynet gelınce m.facebook m.mynet gıbı balanması bu sıtelere mobılden baglanması yanı telefonu kasmaz boyle hemen açar sıtelerı

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
ınternet ayarları nı *3636# seklınde 50 kere almaya calıstım gelmıyor ama bı turlu neyse saglık olsn m.face falan ıdare edıcez

phasan

phasan

Üye
olmassa bılmıyorum ben burdan yapıyorum

maNthis

Üye
    Konu Sahibi
su anda gırebılıyorum tek sorun m.face m.mynet olarak yonlendırme yapıyor mesela ana ekranda twitter facebook uygulamaları sureklı acık guncelleme falan yapar dıye dusunmustum ama sadece wi-fi ile baglandıgımda yapıyor cepnet paketı uzerınden yapmıyor :) biraz karışık oldu ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt