w810i güzel mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
batuhan_44

batuhan_44

Üye
ben w700i kullanıyorum ve w810i den ii ses çıkartıyo tavsiye ederim

judelav

judelav

Üye
w810i süper tel bende vardı mecburiyetten sattım.

armaganreis

Üye
bnde kullanıorum ve fiyatına göre cok güzel bi tlfon tavsiye ederim ses kaliteside cok yuksek:D

suskun_21

suskun_21

Üye
kusursuz bı tlf

zx-6r

zx-6r

Üye
Hemde Cok Güzel Ben Alalı 6 ay oldu Hiç Bi Sorun Çıkarmadı Tavsiye Ederim...Ses Felan Hersey Güzel

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaslar Konunun Dısında Ama Bu W810i ' deki uzaktan kumandayı nasıl ve nerde kullanıyoruz.Bu Konuda Yardımcı olursanız Cok Sevinirim..:agla

ulenbiya

Üye
bende alman icin tavsiye edebilirim cünkü bende cok kararsızdım nokıada kullandım ama sony ericsson daha başka bişi zaten hep derler zaten nokıadan şaşmayacan diye bende sony den şaşmayacan diyorum şuan bile gayaet cok memnunum 1yıldır sony ericsson kullanıyorum.
kesin alderim kendimi övmek gibi olmasın şimdiden 3arkadaşıma aldırdım w810i :)

esinti-03

Üye
bende 6aydır w810i kullanıyom çok güsel telefon artı hızlı müzik için süper2cgabyte kart kullanıyom 4cgabyta yükseltmeyi düşünüyom

hiç
kasma bile yoktelde

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
yaw herkez ii yorum yazmışta ben nokia istiyorum arkadaşlar 280 ytl'ye yurt dışından getirip kayda alıcaz en mantıklısının bu olduğunu düşünüyorum bu teli sadece müzik için almıyorum programda istiyorum yani n sersindenden bi tlfn almayı düşünüyorum herkeze çk tşk ;)

saset

saset

Üye
MUHTEŞEM TELEFON BENDE KULLANIYORUM ALINCA BİDE MUTLAKA MPS60 AL MUHTEŞEM SES KALİTESİ WE YÜKSEKLİĞİ WAR:heyo2::heyo2::heyo2::heyo2::heyo2:

meridyencafe

Üye
Kardes Ben Kullanıyorum Eline Ya Bu telefonu Alacan Yada .......... :)) Net Oldu Mu :)

zafeer

Üye
deil bence k810i yi tavsiye ederim

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
iyi hortlatmışsın konuyu d900i alalı yıllar oldu :)

korku45

Üye
sonuna kadar yanındayım w810i nin.arkadaşta var mantak bişi.al ve gör:thumbup::oley:maxicep:

_qMz_

_qMz_

Üye
bende w810 kullanıcısıyım..telefonum değişicek işte çok servisle uğraştım..çok iyi ve kullanışlı ancak çabuk hasar görüyo..yere düşürme dikkat et=)

TuRaBReK

TuRaBReK

Üye
spr telefon özellikleri bna yetio seside gzl oyunda alıo

adonis

adonis

Üye
valla kardes ben 1 seneye yakın oldu cok memnunum ozellıklı kulaklıgı harıka evde 3+1 e baglayıp muzık dınşlıyorum ve ses gayet ii ben tavsıye ederım

kardes ben 1 yıla yakındır kullanıyorum cok ii evde 3+1 e baglayıp muzık dınlıyorum bende dusunmeden al rahat edersın

queit-demon

Üye
telefon hos ben kulanıyorum özelikle müzik için bır harıka .....:)

Musty_38

Musty_38

Üye
w810 mu oda telefonmu yaa. ses yok bişi yok. alacaksan c702 yada c902 olmadı k810

cnrfb

Üye
üretim hatası war aLma ßence ßen yni aLdım pişmanım aLdıqıma:(

55manyaq91

Üye
ee satarken güzel bi zarar etmek istiosan tabi al
ikinci el satarken biraz zorlanıon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...