w810i güzel mi??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asi55

Üye
arkadaşım ben de daha yeni aldım güzel telefon ben bide bunu kullanan lara bi şey sorcam benim şarz ı dolduruyon biraz oyun oynadın diyelim şarz yüzde 30 sa biraz sonra yüzde kırk oluyo sonra kendiliginden 35 düşüyo bi fikri olan varsa söylesin daha yeni oldugun dan mı böyle aldıgımda şarza da koydum 16 saat tşk.

evanescencelies

Üye
çok güzel hemen al

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
önerileriniz beni aydınlattı hepinize tşk ederim

KingFaruk

KingFaruk

Üye
çok güzel bi telefon ben kullanıyorum ama symbian olmaması çok büyük bi eksik bene 150-200 ytl daha ver n73 al

rapdenizi

Üye
hhaarriikkaa hic elimden düşmüyoo bernde var tavsiye ederim

semihsel

semihsel

Üye
cep telefonu satısı yapıyorum...bu telefonu aldıktan sonra kar verdikleri halde satmadım.neden acaba?

RanK

RanK

Üye
Ben ALDım Çok GüzeL Çok KuLLanışLı Bi TeLeFon Diyorum İşLemCisi GerçekTen Çık HızLı Sis DosyaLarnı Jar DosyaSı oLarakTa AçaBiLiyor.KameraSı 2.0 megapikseL oLmaSına Rağmen Çok KaLiTeLi ve NeT ÇeKiyor!Ses Düzeyi iSe Çok KaLiTeLi MeGa BaSS öZeLLiği Var !

mhammed

Üye
tek kelime ile mükemmel

dalga26

Üye
ben 1hafta oldu alalı müzk yönünden çok süper flaşı da var foto çekimleri için süper ve çok parlak ve güzel çekiyor ama arkadaşım n73 aldıktan sonra w810 unu sattı n73üde araştır derim

erhanmehmet

erhanmehmet

Üye
şimdiye kadar en iyi müzigi bu telefonda dinledim kulaklıgı süper dış ses normal

staLky

Üye
ben w810i kullanıorum ama para durumuna gore 379 warsa w810i ama daha cok war diosan n73 en mantıklısı bence

djweb

djweb

Üye
hiç kaçırma ama sesi w800i kadar yüksek değil ama çok güzel tavsiye ederim

--------------- Ekleme ---------------

n73 çekim de w810 kadar olamaz ve sesi de w810 dan kötü anlıyacağın tenekenin için de bi n73 dinlemek var konser alanın da bi w810 dinlemek var tercih senin ama w810 derim ben

kanka1907

kanka1907

Üye
Ben kullanıyorum süper telefon kaçırma derim...

arman06

arman06

Üye
w810i kullanıyorum daha iyi walkman henüz çıkmadı. özellik olarak yani. ama bir yerden sonra sıkıyo. almakta geç kaldın bence. demode oldu. ben kasasını degiştirecem o kadar eskittim yani.

yuarslan

Üye
süperrrr

Seza

Seza

Üye
1 ay önce aldım vatan computerden şuan 393 ytl.

Almadan önce çok araştırdım kesinlikle almalısın mükemmel telefon .

Ayrıca şarzıda bayağı uzun gidiyor.

Ben öneriyorum telefonu :)

Jungle Boogie

Üye
fıstık gibi ;)

mexico_35

mexico_35

Üye
w810i alıpta pişman olan bir kişi bile yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...