Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
w810i acil cevap ??? lütfen yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ufulish
Üye
Konu Sahibi
w810i acil cevap ??? lütfen yardım
arkadaşlar ben w810i telfonma usb aracılığyla program java fln vs yükledm daha sonra usb yi çıkarıp telfonu açtm fakat telefon açılmadı ışık yanıp yanıp sönüyor bunun sebebi nedir tekrar nsl açabilirim telfonumu veya bu garanti kapsamındamıdır??
Marchegiani
Üye
Pilini çıkar birdaha tak ve şarja tak.Kırmızı ışık yanıyorsa biraz bekle aynı şeyi yine yap.
ufulish
Üye
Konu Sahibi
denedim falla olmuor :S teşekrler tawsien için
Marchegiani
Üye
Bir serivse götürseydin.
ufulish
Üye
Konu Sahibi
en sonunda servise verdm falla :S onlarda istanbula mı bi yere gönderceklermiş :P peki bu telfon 30 iş gnü serwiste kalrsa yeni telefn veriormu sony ericsson ?
skader
Üye
telefonun RAMinde sorun olabilir donanımsal bi sorun oldugunu sanıyorum
en sonunda servise verdm falla :S onlarda istanbula mı bi yere gönderceklermiş :P peki bu telfon 30 iş gnü serwiste kalrsa yeni telefn veriormu sony ericsson ?
Ne alaka RAM in ROM ile Ne alaksı var ram Bozuk Olsa Açılır ama bişeye tıkladığında hemen atardı boxla versiyon atıcaklar sen takma kafana basit iştir (bilene)
skader
Üye
BrainYak' Alıntı:
Ne alaka RAM in ROM ile Ne alaksı var ram Bozuk Olsa Açılır ama bişeye tıkladığında hemen atardı boxla versiyon atıcaklar sen takma kafana basit iştir (bilene)
eger donanımsal bi sorun var ise telefon açılmayabilirde yere düşürmüş olabilir donanımsal sorunlar sistem dosyalarıyla giderilemez istiyosa yeniden main fs custom bassın telefona ama donanımda işe yaramayacaktır! başarız olucaktır!
Symbiont
Üye
Açılmayan Telefona Ancak Kendi Chipi Flashlanır
Açılmamasının Binlerce Sebebi Olabilir Ama RAM Devreyi Çok Sıkı Tutar Çıkması için 2 Kattan Betona Atmak Gerekir (bu Arda Ram İle ROM Ayrı Chiplerdir {genelde})
ufulish
Üye
Konu Sahibi
saooln saoln çok bilgilendirdinz arkadaslar fallaaaaa ellernz derd görmesn
kardesım belkı servısten gelıncede olmaya bılır keske servıse yollamasaydın aynısı benım basıma geldı evdede yapabılrdın cok basit telefoncularda 10-15 lıraya yapar ... servısten sonra olmamasının sebebı hem cok uzun kalıyor orada benım 29 gunde geldı ayrıca sım kılıdını kırmıyorlar.. servısten gelınce olmamssa eger uzulme dedıgımı dene
ufulish
Üye
Konu Sahibi
kardeş teşekürler sanada ama servisten geldi telefon hem servis arızasını yapmş hemde kamerasını,tuş takımını,hoparlörlerini,ekranını,mikrofonunu değiştirmiş gıcır gıcır telefon oldu falla elleri derd görmesn hemde 1 hafda kaldı servisde süper oldu