W7 Wifi sorunu bıktım ! SORUNLA İLGİLi RESİM VARDIR İÇERDE

Sponsorlu Bağlantılar

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
W7 Wifi sorunu bıktım ! SORUNLA İLGİLi RESİM VARDIR İÇERDE
Arkadaşlar wifi işareti oldu yerde üstüne gelince (tıklamadan) bağlı değil bağlantı var diyor tıklayınca bağlandığım wifi nin yanında bağlandı yazıyo üste ise Yine bağlantı var bağlı değil yazıyo ama internete takır takır giriyo o hatayı nasıl düzeltirim Buyrun Resmide v ar [/URL][/IMG]

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Onca resimde koydum bir bakın yha :!

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
O wifi değil :D :D o ağ bağlantısı kablosu takılı değil anlamında. Şimdi sen pc ye bi ethernet kablosu bağlarsan oradaki X kaybolur. Onun için kafana takma orayıda.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bi ara takrım sonra çıkaıp wifi ile bağlandım önceden wifş ile bağlanırken orda kaç çubuk çektiğii gösterirdi onu nasıl yapçam

serinaga

serinaga

Üye
O wifi değil :D :D o ağ bağlantısı kablosu takılı değil anlamında. Şimdi sen pc ye bi ethernet kablosu bağlarsan oradaki X kaybolur. Onun için kafana takma orayıda.

Bence LAN değil o, wifi bağlantı durumunu ifade ediyor ama arkadaşın dediği gibi bir saçmalık var. Bence wifi yazılım yada driver'ı silip yeniden kur, yada başka bir pro yükle ...

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Bn pc anlamam pro filan hamgii daha kolay be nasıl yüklerim

Xilence

Xilence

Kapalı Hesap
Bluetooth üzerinden wifi kuruluyosa belki ondandır X işareti :D.

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
Yok yha bLUETTOHT LA ALAKAM YOK

Krofessional

Ağ ve paylaşım merkezi > ağları yönet ( sol kısımda üstte ) > sadece bağlı olduğun wifi ağı kalsın digerlerini kaldır panpa

Joker.

Joker.

Üye
    Konu Sahibi
pc geçince deniğecem sağol bizbize yeteriz :)

rebirthrebirth

rebirthrebirth

Üye
şimdi gördüm, konu eğer kapanmadıysa şunu öneriyorum, hizmetlere gir orda internet ile ilgili hizmetlerden biri durdurulmuşsa ondan olur bu problem, ben pc daha rahat çalışsın diye bazı hizmetleri durduruyorum aynen senin resimdeki gibi oluyo, öyle olması bir problem oluşturmaz sadece bağlantına sağ tıkladığında status(durum) seçeneğini açamazsın o da bişey kaybettirmez sadece anlık gelen giden veri akışını göremezsin

Üst Alt