w-t3 internet bağlantı ayarları yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Yeniköy

Üye
    Konu Sahibi
w-t3 internet bağlantı ayarları yardım
İnternete(wi-fi) girmek için her defasında şifre yazıyorum. Ayarını birtürlü yapamadım. Biraz detaylı bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.tşk

ucx

ucx

Üye
Modeminin airties olduğunu varsayarak anlatıyorum. (ki farketmez bu, hemen hemen tüm modemlerde seçenekler aynıdır)

adres çubuğuna yazarak modemine bağlanıyorsun.
Kablosuz sekmesine tıklıyoruz, aşağıya çıkan seçeneklerden Kablosuz ağ güvenliği diyoruz.
Çıkan ekranda WPA'yı seçiyoruz ve PSK Anahtarı'na tıklayıp Şifre bölümüne dilediğin kodu gir. (kolay bişey olsun ki yazarken zorlanma)

Burayla işimiz bitti KAYDET diyoruz ve bilgisayarla işimiz bitiyor.

Şimdi telefonu eline al, tuş kilidini aç (:p) WLAN'a tıkla. 3.seçenek yani Ağlar için ara 'ya basıyoruz. Senin modemini görecektir orda. üstüne tıkla ve 1.seçeneğe yani Bağlan'a tıklıyoruz. Bi ekran çıkacak, bu ekran şifre ekranı, az önce yukarda modem için belirlemiş olduğumuz kodu aynen buraya yazıyoruz. Yazdıktan sonra Seçenek diyoruz ve en üsttekine tıklıyoruz.

Şuan telefonun internete bağlı, Opera'yı açıp sörf etmeye başlayabilirsin.

Selametle;

--------------- Ekleme ---------------

Not: İnternetle işin bitince wlan'ı devre dışı bırakmayı unutma kesinlikle. Eğer açık kalırsa sürekli ağ arayacaktır cihaz, dolayısıyla şarjını oldukça hızlı tüketecektir.

AZ KALSIN UNUTUYORDUM.

"yahu ben bunları zaten yaptım kime öğretiyorsun artist, ama yinede bağlanamıyorum" dersen şayet, Wlan'a tıklıyoruz, oradan 6. yani WAP 'a tıklıyoruz. Çıkan menüden en sonuncu yani Ayarlar diyoruz. Buradan da çıkan menüden 2. yani Hesabı Düzenle diyoruz. Çıkan menüden Wlan'ı seçiyoruz ve aktif ediyoruz. Şimdide bağlanmasında göriyim :)

Yeniköy

Üye
    Konu Sahibi
İnternetle işim bitince wlan'ı devre dışı bıraktım ve gün içersinde tekrar girmek istedim diyelim. Wlan'ı aktif edince otomatik bağlanabilecek miyim? Yoksa tekrar şifre girişi mi yapacağım. Benim sıkıntım, ayarları yaptıktan sonraki girişlerde şifre istemesin, otomatik bağlansın....( Evde, şirkette veya diğer ortamlarda tanımlama yaptıktan sonra otomatik bağlansın. cihaza bu şekilde bir ayar yapılabilir mi? ) Tşk...

temasan53

temasan53

Üye
İnternetle işim bitince wlan'ı devre dışı bıraktım ve gün içersinde tekrar girmek istedim diyelim. Wlan'ı aktif edince otomatik bağlanabilecek miyim? Yoksa tekrar şifre girişi mi yapacağım. Benim sıkıntım, ayarları yaptıktan sonraki girişlerde şifre istemesin, otomatik bağlansın....( Evde, şirkette veya diğer ortamlarda tanımlama yaptıktan sonra otomatik bağlansın. cihaza bu şekilde bir ayar yapılabilir mi? ) Tşk...

Ben evde ve işyerinde bir defaya mahsus şifre ile bağlanmıştım ve sonra 2 aydır otomatik bağlanıyorum........Artık şifre sormuyor W-T3 ........

Yeniköy

Üye
    Konu Sahibi
Ağı bulduktan sonra bağlan diyorum, her defasında şifre istiyor. yazarak giriyorum. Fakat her defasında şifre girmek istemiyorum. Bir yerde hata yapıyorum ama çözemedim gitti.:vur

altundalserdal

Üye
Bende merak ediyorum sorunun cevabını.Her defasında şifre giriyorum :Q

kaptannova

Üye
Modeminin airties olduğunu varsayarak anlatıyorum. (ki farketmez bu, hemen hemen tüm modemlerde seçenekler aynıdır)

Kablosuz sekmesine tıklıyoruz, aşağıya çıkan seçeneklerden Kablosuz ağ güvenliği diyoruz.
Çıkan ekranda WPA'yı seçiyoruz ve PSK Anahtarı'na tıklayıp Şifre bölümüne dilediğin kodu gir. (kolay bişey olsun ki yazarken zorlanma)

Şimdi telefonu eline al, tuş kilidini aç (:p) WLAN'a tıkla. 3.seçenek yani Ağlar için ara 'ya basıyoruz. Senin modemini görecektir orda. üstüne tıkla ve 1.seçeneğe yani Bağlan'a tıklıyoruz. Bi ekran çıkacak, bu ekran şifre ekranı, az önce yukarda modem için belirlemiş olduğumuz kodu aynen buraya yazıyoruz. Yazdıktan sonra Seçenek diyoruz ve en üsttekine tıklıyoruz.

Selametle;

Not: İnternetle işin bitince wlan'ı devre dışı bırakmayı unutma kesinlikle. Eğer açık kalırsa sürekli ağ arayacaktır cihaz, dolayısıyla şarjını oldukça hızlı tüketecektir.

AZ KALSIN UNUTUYORDUM.

"yahu ben bunları zaten yaptım kime öğretiyorsun artist, ama yinede bağlanamıyorum" dersen şayet, Wlan'a tıklıyoruz, oradan 6. yani WAP 'a tıklıyoruz. Çıkan menüden en sonuncu yani Ayarlar diyoruz. Buradan da çıkan menüden 2. yani Hesabı Düzenle diyoruz. Çıkan menüden Wlan'ı seçiyoruz ve aktif ediyoruz. Şimdide bağlanmasında göriyim :)

Arkadaşım gerçekten ayrıntılı anlatmıssın ama bağlantıyı ben açtım fakat şifre isteyen bir airties sitesi geldi şifre yazmadan giriyorum kablosuz bölümü yok modemimde şifre yok...

temasan53

temasan53

Üye
Arkadaşım gerçekten ayrıntılı anlatmıssın ama bağlantıyı ben açtım fakat şifre isteyen bir airties sitesi geldi şifre yazmadan giriyorum kablosuz bölümü yok modemimde şifre yok...

Şifre istediği yerde enter bas, KABLOSUZ yazan yer sol tarafta ve 4.sırada....

Yeniköy

Üye
    Konu Sahibi
laptop da bir defa şifre ile giriş yaptığın kablosuz ağa, sonraki girişlerde otomatik bağlanabildiğimiz şekilde w-t3 telefonumla da giriş yapmak istiyorum ama olmuyoooor..

kaptannova

Üye
Şifre istediği yerde enter bas, KABLOSUZ yazan yer sol tarafta ve 4.sırada....

sorunmu bende acaba öle bişey yok ordakileri size yazayımm.

ANASAYFA
ADSL
YEREL AĞ
FİREWALL
NAT
ROUTİNG
YÖNETİM
DDNS
ARAÇLAR
RAPORLAR

bunlardan başka birşey yok...

ucx

ucx

Üye
sorunmu bende acaba öle bişey yok ordakileri size yazayımm.

ANASAYFA
ADSL
YEREL AĞ
FİREWALL
NAT
ROUTİNG
YÖNETİM
DDNS
ARAÇLAR
RAPORLAR

bunlardan başka birşey yok...

Modeminiz wireless desteklemiyor olabilir. :hmmm

Modeme şifre girmeden bağlanmak isteyen arkadaş.
Eğer wi-fi'yi deaktif etmezsen, wi-fi ile bağlandığın ortama her girdiğinde o otomatik bağlanacaktır.
Yanlız dediğim gibi fazla şarjını harcayacaktır sürekli ağ aradığı için.
123456789 yap şifreni zor bişey seçme. Ben öyle yapıyorum ve yazmasıda hiç zor değil.
5 saniyelik iş için ne kendini yor ne telefonunu.

Ha illada yok ben otomatik bağlanmak istiyorum dersen, bir kere bağlan modemine bir daha wi-fi'yi devre dışı bırakma ve ağ arama derdin sona ersin, fakat kutusunda gelen yedek bataryayı yanında taşımayı unutma (:))

kaptannova

Üye
ya birde modemmi alıcam wireless li...

brcga

Üye
benimki de desteklemiyo sanırım:(
sistem
wan
lan
nat
routıng
fırewall
snmp
upnp
adsl
ddns

Yeniköy

Üye
    Konu Sahibi
Modeminiz wireless desteklemiyor olabilir. :hmmm

Modeme şifre girmeden bağlanmak isteyen arkadaş.
Eğer wi-fi'yi deaktif etmezsen, wi-fi ile bağlandığın ortama her girdiğinde o otomatik bağlanacaktır.
Yanlız dediğim gibi fazla şarjını harcayacaktır sürekli ağ aradığı için.
123456789 yap şifreni zor bişey seçme. Ben öyle yapıyorum ve yazmasıda hiç zor değil.
5 saniyelik iş için ne kendini yor ne telefonunu.

Ha illada yok ben otomatik bağlanmak istiyorum dersen, bir kere bağlan modemine bir daha wi-fi'yi devre dışı bırakma ve ağ arama derdin sona ersin, fakat kutusunda gelen yedek bataryayı yanında taşımayı unutma (:))

Konuya şu şekilde giriş yapmak istiyorum. Laptop ile farklı mekanlarda bir kere şifre girerek wi-fi bağlantısı yapabiliyorsun ve bu mekanlara tekrar gittiğinde laptop'u açtığım anda otomatik bağlanıyor.(kodu değiştirmedikleri takdirde tabi ki)..Ben de w-t3 telefonumla böyle bir bağlantı yapabilir miyim arayışı içindeyim.

twsi

Üye
w-t8 için internet ayarlarını yapamıyorum yardımlarınızı rica ederim

temasan53

temasan53

Üye
Konuya şu şekilde giriş yapmak istiyorum. Laptop ile farklı mekanlarda bir kere şifre girerek wi-fi bağlantısı yapabiliyorsun ve bu mekanlara tekrar gittiğinde laptop'u açtığım anda otomatik bağlanıyor.(kodu değiştirmedikleri takdirde tabi ki)..Ben de w-t3 telefonumla böyle bir bağlantı yapabilir miyim arayışı içindeyim.

Ben böyle kullanıyorum zaten...Gerçi şu an sadece 2 ayrı yerde kullanıyorum ve şifreyi bir defaya mahsus gimiştim ve artık oto bağlanıyorum....

kill4u18

Üye

Selametle;

AZ KALSIN UNUTUYORDUM.

ben daha modeme bağlanma kısmındayım açılmıyor sayfa:hmmm

brlkyn

Üye
erişim noktası ayarlarındaki leri sil.sonra ağlar icin ara.seceneklerden bağlan de şifreyi yaz tamamlandıyı tıkla.etkinleştirildi yazacak.modemin isminin yazdığı sayfada secenekleri ac erişim noktası tanımla yı tıkla 7. sırada önceden paylaşılmış anahtarın üzerine gel sağ üstte düzenle de buraya şifreyi tekrar yaz secenekleri tıkla tamamlandı de bunda sonra o modemin bulunduğu yerde wifi yı acmak icin wlan ı etkinleştir i tıklıcan şifre istemeden bağlanacak.

mnyz

Üye
trıdent wt3 wifi bağlanıyorum şifreyi giriyorum etkinleşiyor google tıklıyorum sonuç bağlantı başarısız yardım lütfen birde opera mini 5 yükledim açılmıyor lütfen yardım

Üst Alt