Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee
Arda Abim'den Ögütleri Alıp Basladım.Rahatım :ehe Herkeşe Fitnışş Önevivim :ehe

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bizim evin karşısında var ama üşeniyorum. :D

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
hadi bakalım :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
hadi hayırlısı bakalım :oke:

codblackops2

codblackops2

Üye
hayırlısı olsun :alkis

serinaga

serinaga

Üye
Hayırlı işler kardeş, kolay gelsin ...

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Fit mi olucan,fat mi olucan:D

KayraBey

KayraBey

Üye
Arada bir resim koyda işe yarıyor mu yaramıyor mu görelim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende doğal oldu nasıl olduysa çok sağlıklıda beslenmem aslında ağır işte yapmıyorum ama her gören badiyemi gittin diyor evde dambıl setim var ama gitmiyorum sadece 1 ay gitniştim ramazandan önce sonra tatile falan gittim derken kaynadı ramazanda girince bıraktım daha şu okul işi belli olsun başlamayı düşünüyorum çevreden güzel tepkiler geliyor öyle hayvan gibi olmak istemiyorum biraz daha belirginleştirip fit kalmak istiyorum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Fit Fit :ehe

- - - Eklendi - - -

Before&After olarak bi zaman sonra koyarım abim.:)

sakın bizim arkadaş gibi yapmada adam 5 gün çalıştı hiçbirşey olmadı diyip bırakıyordu ikna ettim devam etti 2 ay falan oldu heçen gördüm kankaaa baklavalar belli olmaya başladı diyo :D sabır işi biraz yaşın kaç bilmiyorum mobilim belki profilinde yazıyordur sana tavsiyem sakın ilaç kullanma :)

- - - Eklendi - - -

Fit Fit :ehe

- - - Eklendi - - -

Before&After olarak bi zaman sonra koyarım abim.:)

Revengeful

Emekli Yönetici
Her gün 10 tane yumurta falan da ye

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

sakın bizim arkadaş gibi yapmada adam 5 gün çalıştı hiçbirşey olmadı diyip bırakıyordu ikna ettim devam etti 2 ay falan oldu heçen gördüm kankaaa baklavalar belli olmaya başladı diyo :D sabır işi biraz yaşın kaç bilmiyorum mobilim belki profilinde yazıyordur sana tavsiyem sakın kullanma :)

- - - Eklendi - - -

Yasım 15.İlk 1-2 Gün Karın Kaslarım Agrımaya Basladı,Endiselenmeye Basladım,Sonra Arda Abim'e Sordum.Sadece Yeni Basladıgım İcinmis,Bırakmıyorum Her Aksam Gidiyorum.Günde 200 Falan Çift Kol Dambıl Falan Cekiyorum.
Her gün 10 tane yumurta falan da ye
:ohannes: Naptın Abi Ya.Yumurta Falan Yemiyorum.Ramazan'dan Sonra Yapıcam Fakat Yumurta Yerine Süt yada Yogurt'ta Olabilirmis Abim Cünkü İkisi de Amino Asit İceriyor.Cig Yumurta Sevmiyorum.:blink:

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Ben uzun suredir kick boxla beraber yurutuyorum ikisini başlarda cok moral bozukluğu olabilir ama hele bi arada 6-7 ay geçsin bak neler oluyor :D Dışarıda felan bütün gözler senin ustunde :D

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Ben uzun suredir kick boxla beraber yurutuyorum ikisini başlarda cok moral bozukluğu olabilir ama hele bi arada 6-7 ay geçsin bak neler oluyor :D Dışarıda felan bütün gözler senin ustunde :D
Lafı Biraz Daha Acar mısınız ? :ehe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Yasım 15.İlk 1-2 Gün Karın Kaslarım Agrımaya Basladı,Endiselenmeye Basladım,Sonra Arda Abim'e Sordum.Sadece Yeni Basladıgım İcinmis,Bırakmıyorum Her Aksam Gidiyorum.Günde 200 Falan Çift Kol Dambıl Falan Cekiyorum.

:ohannes: Naptın Abi Ya.Yumurta Falan Yemiyorum.Ramazan'dan Sonra Yapıcam Fakat Yumurta Yerine Süt yada Yogurt'ta Olabilirmis Abim Cünkü İkisi de Amino Asit İceriyor.Cig Yumurta Sevmiyorum.:blink:

bak dostum yaşın daha 15 senin yaşındakiler hevesli olur böyle şeylere bende öyleydim ama bence bırak derim askerden gelince başla boyun kısa kalır yoksa :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

bak dostum yaşın daha 15 senin yaşındakiler hevesli olur böyle şeylere bende öyleydim ama bence bırak derim askerden gelince başla boyun kısa kalır yoksa :)

abim boyum 1.75 kilo 65 fakat bıraz fıt falan olmak ıstıyorum.ınsallah dedıgın gıbı olmaz.hevesi tutkuya donusturdum dıyebılırım abım.

__xXx__

__xXx__

Üye

evet ağır body yapmaz sadece fit olmak için. spor yaparsa kısa kalmaz aksine boyunun daha hızlı uzamasını da sağlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt