Vücut Calısmaya Basladım.Haydeee

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheCower

TheCower

Üye
Ben şimdi göğüs kası ve baklava yapmak istiyorum ve kol kası da nasıl yapacam varsa s60v3 için program link atabilir misiniz?

cukuleaks

Üye
Ben kucuklukten beri damacana kaldirip devamli markete ve pazara gittigim icin kas problemim fazla yok. Sende kas yapmak istiyrosan illa halter dambıl felan almana gerek yok. Ben bizim ranzanin demirini söküyorum iki ucuna azina kadar doldurarak okul cantasi asiyorum. Sonra kaldiriyorum iste. Veyahut damacana ile yapabilirsin sirtina koyup otur kalk. İllada luks esyalar lazim degil :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ben kucuklukten beri damacana kaldirip devamli markete ve pazara gittigim icin kas problemim fazla yok. Sende kas yapmak istiyrosan illa halter dambıl felan almana gerek yok. Ben bizim ranzanin demirini söküyorum iki ucuna azina kadar doldurarak okul cantasi asiyorum. Sonra kaldiriyorum iste. Veyahut damacana ile yapabilirsin sirtina koyup otur kalk. İllada luks esyalar lazim degil :oke:

5'lik sudan dambıl damacanadan halter yaptığım günleri bilirim:D

cukuleaks

Üye

Ben 9 yasimdan beri 19 lt lik damacanadan 25 litrelik bidona su takviyesi yapip 25 litrelik bidondan su termosuna dolduruyorum :D

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
hergün düzenli olarak spor yapın ama tavsiyem çok sert bacak kası yapmayın bu arada paşa başka sorun olursa her zaman açığım:oke:
Saol Canım Abim :sarıl:

- - - Eklendi - - -

Ben şimdi göğüs kası ve baklava yapmak istiyorum ve kol kası da nasıl yapacam varsa s60v3 için program link atabilir misiniz?
Aykut'u Buldık :ehe
:evet:
Ben 6'lık Alıyorum 4 Adet.2 Saga 2 Sola.Ama Fayda Yok :ehe

:evet:

Ben 9 yasimdan beri 19 lt lik damacanadan 25 litrelik bidona su takviyesi yapip 25 litrelik bidondan su termosuna dolduruyorum :D
:blink:

andezitt

andezitt

Üye
kasların gelişmesini istiyon ağırlık fazla olucak. tekrar az olucak. tam tersini yaparsan hafif dambılla fazla tekrar yaparsan kasların düz olur. ben kendimde sadece kol kası için yapıyorum 15kg kaldırıyom 12 tekrar 3 bölüm yapıyorum acayip faydası var bide barfiks çekiyorum bayağa faydalı dene derim.

- - - Eklendi - - -

haha bende 5'lik su şişelirine su doldurup kaldırdığımı bilirim ne günlerdi :D

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
kasların gelişmesini istiyon ağırlık fazla olucak. tekrar az olucak. tam tersini yaparsan hafif dambılla fazla tekrar yaparsan kasların düz olur. ben kendimde sadece kol kası için yapıyorum 15kg kaldırıyom 12 tekrar 3 bölüm yapıyorum acayip faydası var bide barfiks çekiyorum bayağa faydalı dene derim.

- - - Eklendi - - -

haha bende 5'lik su şişelirine su doldurup kaldırdığımı bilirim ne günlerdi :D
Suanlık Boyle Basladım Sagolun :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Fit bekliyorum seni Yaşarım baklavalar çıkacak :ehe

__xXx__

__xXx__

Üye

Nası Bişi Olsun Abi ? Şerbetlii,Şerbetsiiz ? :ehe

- - - Eklendi - - -

Şaka Bi Yana Devam Spora :ehe

bak eğer baklavaların çıkmasını istiyorsan ağırlıkla mekik çek kas gelişiminin hızlı olmasını istiyorsan yapısında a.asit olan şeyleri çokca tüket ama unutma a.asit sadece kasları geliştirmez aynı zamanda kemiklerini güçlendirir yani kemik hücreleri arasındaki boşlukları da doldurur buda senin daha da uzamanı engeller eğer uzamak için bişiler istersen pm at:oke:

clawiss

clawiss

Üye
yakında kaslısın :D

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

bak eğer baklavaların çıkmasını istiyorsan ağırlıkla mekik çek kas gelişiminin hızlı olmasını istiyorsan yapısında a.asit olan şeyleri çokca tüket ama unutma a.asit sadece kasları geliştirmez aynı zamanda kemiklerini güçlendirir yani kemik hücreleri arasındaki boşlukları da doldurur buda senin daha da uzamanı engeller eğer uzamak için bişiler istersen pm at:oke:
Attım Abi :ehe
yakında kaslısın :D
İnşAllah :)

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Upp :)

son.kral

son.kral

Üye
allah utandırmasın kardeşim

MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Upp :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt