Ben İftarı Actıktan Sonra Direk Sahile Aletlerebizim evin karşısında var ama üşeniyorum.![]()
Okul Zamanı Kapalı Fitness 

Fit mi olucan,fat mi olucan![]()

Arada bir resim koyda işe yarıyor mu yaramıyor mu görelim![]()

Fit Fit
- - - Eklendi - - -
Before&After olarak bi zaman sonra koyarım abim.![]()
sabır işi biraz yaşın kaç bilmiyorum mobilim belki profilinde yazıyordur sana tavsiyem sakın ilaç kullanma 
Fit Fit
- - - Eklendi - - -
Before&After olarak bi zaman sonra koyarım abim.![]()
sakın bizim arkadaş gibi yapmada adam 5 gün çalıştı hiçbirşey olmadı diyip bırakıyordu ikna ettim devam etti 2 ay falan oldu heçen gördüm kankaaa baklavalar belli olmaya başladı diyosabır işi biraz yaşın kaç bilmiyorum mobilim belki profilinde yazıyordur sana tavsiyem sakın kullanma
- - - Eklendi - - -
Her gün 10 tane yumurta falan da ye
Naptın Abi Ya.Yumurta Falan Yemiyorum.Ramazan'dan Sonra Yapıcam Fakat Yumurta Yerine Süt yada Yogurt'ta Olabilirmis Abim Cünkü İkisi de Amino Asit İceriyor.Cig Yumurta Sevmiyorum.
Lafı Biraz Daha Acar mısınız ?Ben uzun suredir kick boxla beraber yurutuyorum ikisini başlarda cok moral bozukluğu olabilir ama hele bi arada 6-7 ay geçsin bak neler oluyorDışarıda felan bütün gözler senin ustunde
![]()

Yasım 15.İlk 1-2 Gün Karın Kaslarım Agrımaya Basladı,Endiselenmeye Basladım,Sonra Arda Abim'e Sordum.Sadece Yeni Basladıgım İcinmis,Bırakmıyorum Her Aksam Gidiyorum.Günde 200 Falan Çift Kol Dambıl Falan Cekiyorum.
Naptın Abi Ya.Yumurta Falan Yemiyorum.Ramazan'dan Sonra Yapıcam Fakat Yumurta Yerine Süt yada Yogurt'ta Olabilirmis Abim Cünkü İkisi de Amino Asit İceriyor.Cig Yumurta Sevmiyorum.
![]()

bak dostum yaşın daha 15 senin yaşındakiler hevesli olur böyle şeylere bende öyleydim ama bence bırak derim askerden gelince başla boyun kısa kalır yoksa![]()
bak dostum yaşın daha 15 senin yaşındakiler hevesli olur böyle şeylere bende öyleydim ama bence bırak derim askerden gelince başla boyun kısa kalır yoksa![]()
Lafı Biraz Daha Acar mısınız ?![]()