vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

asonbul

Üye
Teşekkürler, emeği geçen tüm arkadaşlara!

murti61

Üye
yükledim fakat videoları açmıyor..5800

aa-tolga

aa-tolga

Üye
tesekkurler

lgkg300

lgkg300

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık, aşağıdaki telefonlarda denedim hepsinde çalışıyor.
#N70
#N72
#N73
#E65
#6120c

abb94

abb94

Üye
çok sağol

mesutumus

Üye
allah razı olsun hacıı

isatrcn

Üye
slmlar olsun tamam programda video izleniyorda interneet sayfasinda izlenmiyo nasil olacak.

moris600

Üye
TŞKLER az da olsa bi çözüm ama bize facedeki videoları izlemek için adobe flash player lazım n97 ye uygunu yok daha doğrusu nokianın adobe ile anlasması olmadığından sıkıntımız orda

safak1903

safak1903

Üye
tesekkürler

gunbeller

Üye
tesekkürler

hasannasah

Üye
emeğinize sağlık

rapper28

Üye
emeğe saygı...

kalpsizsin01

Üye
arkadaşlar bir sorum olacak benim n97 internette gezinirken birden kapandı ve açıldığı zamanda içindeki bütün resimlerim müziklerim silindi daha doğrusu içerisindeki sabit diski okumyor ne yapmam gerek bana yradımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

kardes virüs bulasmıs hard formatla sorunu cözebilirsin ayrıca dosya yöneticisinden resimleri v.b görebilirsin

alemim67

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

islambulll

Üye
ikisinidemi indiriyoruz???

BurakRadon

Üye
Cok saol

uykusuzbjk

Üye
teşekkürlerrr

kasimandac

Üye
:oke:

Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir istek var..Hatta büyük bir problem haline gelmiş durumda..aslında sorunun çözümü basitmiş..aşağıda vereceğim programı indirin telefonunuza kurun..kurunca programı açın sizden güncellemenizi isteyecek güncelleyin ve youtube ve diğer sitelerden rahatlıkla videoları seyredin..bizzat denedim sorunsuz çalışıyor..daha önceden verilmiş ama os 9.4 kategorisinde olmayınca kimse bulamıyor..İyi günlerde kullanın..İkincisi en güncel versiyondur güncelleme versiyonudur bilginize..
Sekizyüz küsür kişi indirmiş teşekkür eden 9..Bir teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar..

serdar3435

Üye
teşekkürler,

kaptanblek

Üye
teş

Üst Alt