vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

kazablanka61

Üye

Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir istek var..Hatta büyük bir problem haline gelmiş durumda..aslında sorunun çözümü basitmiş..aşağıda vereceğim programı indirin telefonunuza kurun..kurunca programı açın sizden güncellemenizi isteyecek güncelleyin ve youtube ve diğer sitelerden rahatlıkla videoları seyredin..bizzat denedim sorunsuz çalışıyor..daha önceden verilmiş ama os 9.4 kategorisinde olmayınca kimse bulamıyor..İyi günlerde kullanın..İkincisi en güncel versiyondur güncelleme versiyonudur bilginize..
Sekizyüz küsür kişi indirmiş teşekkür eden 9..Bir teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar..
arkadaşım allah senden razı olsun çok teş ettim...5800 s60 v5.1 2010 son dönem enson versiyonunda sisx dosyasını indirip kurdum çalıştı çok teşekkür ederim tekrar...emeğine sağlık:naughty::oke:

hasanata2323

Üye
teşekkür ederim kardes saol paylastıgın için

ARGEMAN

ARGEMAN

Üye
güzel prog tşk ederim ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar..

halis071985

Üye
slm kardeşim şimdi bende n97 var vtap herangi bir sorun cıkarmaz dimi bende

caglet

caglet

Üye
teşekkürler ama çok kontor gider video izlerken

amenna_76

Üye
arkadaşım bu program 5800 da çalışıyormu sis dosyasını tanımadı benim tel

fanatik_

Üye
teşekkürler. 5800 ımla daha çok int. :))

saduman

Üye
sAOL ARKADAŞIM TEŞEKKÜRLER

haloo789

Üye
çok teşekkürler usta harika bişe size sorum olcak skyfire yada baska flash destekleyen tarayıcı yok mu henüz skyfire kullanılmıyo ne yazıkki türkiyede

haluk1964

Üye
eline saglık

cr4zyboy

Üye
dosyalar telefonda acılmıyor. bozuk yada desteklenmiyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5300 a uyumlu değilde ondan..

fzt_fztih

Üye
teşekkür ettim

mustafagulteki

Üye
tşk

dvt054

Üye
ya arkadaşım sağol teşekkür ederim ama bu programı indiriyorum telefona uyumlu değil diyor ne yapacağız. telefonum n97

pricefly

Üye
nadir abi ben indirdim ancak dosyayı açmıyo neden

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sonu sisx olanı indireceksin..

mahmut polatkal

Üye
ben indiriyorum pc'ye bu programları sonra tel'e atınca desteklemiyor diyor ndn acaba ? allah için yardım edin

Sp1ketown

Üye
telden indıremiom

Üst Alt