vTap Launcher v1.3 5800 ve N97 de İnternetten video izleme (Youtube Dahil)

Sponsorlu Bağlantılar

alpipi78

Üye
Arkadaşlar size en garanti bi program söliyim bndede aynı sorun vardı bilgisayarcı dayım halletti. Programın adı Skyfire telefonunuza wlandan indirin ve kurun videoları izleme şansını yakalayacaksınız. Bu program İnternet tarayıcısı gibi bi şey.Aranacak sayfayı bu programdan doğru arıyosunuz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
skyfire ı ben 15-20 gün önce verdim zaten..

bluedreams-05

Üye
Sagol kardes,iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

x_man23885

Üye
güzel teşekkür ederim ama normal web taratıcısından da izletiyo mu...

hknc

Üye
emegine sağlık

ocistanbul

Üye
eline sağlık dost^m güzel de ben bişey sorucam kendi wideoları dışında herhangi bi video sitesinden izleyemio muyuz yani goog^leye girip bi video sitesinn adını yazsak o sitenin wideosunu izlemeye çalıştım ama olmadı bununla ilgili bi ayar war mı acaba?_

ayto35

Üye
ses gelmiyor neden dir 5800 xpres music

--------------- Ekleme ---------------

fecbcbok

bora1974

Üye
teşekkürler

r0ket

r0ket

Üye
eline sağlık...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sizde iyi günlerde kullanın..

aydeli

Üye
kardeş teşekkür ederim 5800 xpressmusic de bomba gibi çalıştı çalışmıyor diyenler fazlasıyla yanılıyor saygılar

mekanik

Üye
kurduktan sonra youtube için ipv4 ayarlarından 1.sini 4.2.2.2 daha sonra 2.sini 4.2.2.5 yapın yasak kalksın...

şükrüistanbullu

Üye
arkadaşım nokia 5800 aldım bir hafta oldu. facebook da paylaşılmış videoları izlemek istiyorum ama açılmıyo burda verilmiş programı kurdum ama nasıl çalıştırıcaz kurulunca kendisine göre bazı videoları açtı ama ben kendi sayfamdaki videoları nasıl izleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim

uuncu

uuncu

Üye
flash yükle

mavigol421

Üye
cok tesekkür

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

krm41

Üye
çok teşekkürler süper bir program ellerinize sağlık..ama bi sorum olucak..programın bulduğu video'ların çoğu youtube'dan ve bunların hiç birini izleyemiyorum..bu sorunu nasıl çözebilirim?? lütfen yardımcı olursanız sevinirim..saygılar..

xx_bey_07

Üye

Arkadaşlar forumda bu konuda baya bir istek var..Hatta büyük bir problem haline gelmiş durumda..aslında sorunun çözümü basitmiş..aşağıda vereceğim programı indirin telefonunuza kurun..kurunca programı açın sizden güncellemenizi isteyecek güncelleyin ve youtube ve diğer sitelerden rahatlıkla videoları seyredin..bizzat denedim sorunsuz çalışıyor..daha önceden verilmiş ama os 9.4 kategorisinde olmayınca kimse bulamıyor..İyi günlerde kullanın..İkincisi en güncel versiyondur güncelleme versiyonudur bilginize..
Sekizyüz küsür kişi indirmiş teşekkür eden 9..Bir teşekkürü çok görmeyelim arkadaşlar..
ya usta biraz anlatarak söylermisin ben beceremedim yönlendirerek anlatırmısın

tşk...

draw1907

draw1907

Üye
arkadaşım nokia 5800 aldım bir hafta oldu. facebook da paylaşılmış videoları izlemek istiyorum ama açılmıyo burda verilmiş programı kurdum ama nasıl çalıştırıcaz kurulunca kendisine göre bazı videoları açtı ama ben kendi sayfamdaki videoları nasıl izleyeceğim yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşim gel güzeli SKYFIRE ı yükle hiçbirşeyle uğraşma en rahat ve basit yolu o

krm41

Üye
skyfire gerçekten süper bi program video ların hepsi rahat bir şekilde izlenebiliyor..

Üst Alt