Vpn yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Vpn yardım
Merhaba bir arkadaşım yurtta kalıyor telefonu 925 yurtlarında wifi var ama bazı şeylere whatsapp instagrama falan engelli android kullanan arkadaşları psiphon diye bir program indirmiş oradan giriyor şimdi bu engeli geçmek için vpn ayarı lazım mağazaya baktım bu tarz uygulama yok

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kanka hide.me üzerinden wifi ile bağlanmayı buldum ben basit olarak anlatsam olur mu ?
Hide.me ye üye oluyorsun WP8 için VPN ayarlarının nasıl yapılabileceği yazıyor. Ama fark var IKEv2 yerine, IPSec L2TP seçecek. Kullanıcı adına hide.me kullanıcı adını, şifreyide hide.me şifresini yazacak. Ayrıyetten bir şifre daha isteyecek ne yazdığını hatırlamıyorum orayada " hide.io " yazıyoruz. Sorun olmadan wifi ile bağlanılıyor böyle. Server adı belli ayrıyetten isim isteyecek orayada netherlands yazsın olur biter.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Rainesto
Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Kanka hide.me üzerinden wifi ile bağlanmayı buldum ben basit olarak anlatsam olur mu ?
Hide.me ye üye oluyorsun WP8 için VPN ayarlarının nasıl yapılabileceği yazıyor. Ama fark var IKEv2 yerine, IPSec L2TP seçecek. Kullanıcı adına hide.me kullanıcı adını, şifreyide hide.me şifresini yazacak. Ayrıyetten bir şifre daha isteyecek ne yazdığını hatırlamıyorum orayada " hide.io " yazıyoruz. Sorun olmadan wifi ile bağlanılıyor böyle. Server adı belli ayrıyetten isim isteyecek orayada netherlands yazsın olur biter.

Sağol kanka yarın ben halledeyim

• Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr

Üst Alt