vodem yavaşlama sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
vodem yavaşlama sorunu
2 gün önce vodafoneden vodem k3770 aldım ve 5/2 veya 5/3 le 3g+ dan bağlanmaya başladım 3-4 saat kadar net gayet hızlıydı videolar hemen doluyodu 3-4 saat sonra yavaşlamaya başladı ve dün gece iyice yavaşladı sabah kalktım tekrar denedim ve geceden iyiydi fakat yine videolar açılmıyodu yani ilk kullanımdakiniyle alakası yoktu sonra bir arkadaşın bilgisayarında denedik ve onda 5/1 de bile gayet hızlıca videolar doldu 30 dk felan deneme yaptım ve gayet iyiydi şimdi yine bilgisayarıma taktım proğramı kaldırıp tekrar kurdum fakat yine video izlerzen dolmuyor sorun ne olabilir..

R.A.M

R.A.M

Üye
Pc de kasma oluyormu cpu kullanımına bak birde speedtest yap

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
yok ya en ufak kasma yok zeten pc yi alalı 1 hafta oluyo gayet iyi yani ilk kullanım çok iyidi sorunu anlayamadım gitti bi de yani 3g geniş bantla bağlanayırum şu an bile

R.A.M

R.A.M

Üye
Başka pc de hızlıysa seninkinde yavaşsa vodemde sorun yok mobile partner programını indir kur onla gi bi.

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
görev yöneticisinde %3 felan kasıyor bi etkisi olurmu

R.A.M

R.A.M

Üye
Olmaz, Garantisi varsa vodofone bayisine git durumu anlat veya müşteri hizmetlerini ara

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
[SIZE=+1]3G Bağlantı Hızınız[/SIZE]

[SIZE=+2]2.16 Mbps

[/SIZE][SIZE=+0]Download (Veri Alma) Hızınız 276.24 KB/sec.[/SIZE]

28.8 kbpsdial-up
33.6 kbpsdial-up
53.3 kbpsdial-up
56 kbpsISDN
128 kbpsISDN
384 kbpsDSL
768 kbpsDSL
1000 kbpsDSL
1500 kbpsDSL/T1/Cable Modem
2209.9 kbps3G BAĞLANTI HIZIN
[SIZE=+0]

[/SIZE]
3G Hız Testi sonucu doğru mu?

Dosyanın indirilmesi başka etkenlerden dolayı uzadığında veya kısaldığında, ölçülen hız doğru olmaz. Bu etkenler şunlardır:

Internet eylemleri

3G bağlantınızın hızı sınırlıdır. Hız testi sırasında, bağlantınızın tüm band genişliğine gerek duyulmaktadır.
Bu hız testi ile birlikte Internet'te gezindiğiniz veya dosya indirdiğiniz takdirde, ölçüm sonucu yanlış olur.

Emin olmadığınız durumlarda hızı tekrar ölçün ve hız testini günün farklı saatlerinde ve başka günlerde tekrarlayın.
3G Hız Testi sırasında, Internet üzerinden hiçbir şey indirmemelisiniz veya başka Internet uygulamaları yapmamalısınız.

bu çıktı nasıl bi sonuç

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
[SIZE=+1]3G Bağlantı Hızınız[/SIZE]

[SIZE=+2]3.52 Mbps

[/SIZE][SIZE=+0]Download (Veri Alma) Hızınız 450.74 KB/sec.[/SIZE]

28.8 kbpsdial-up
33.6 kbpsdial-up
53.3 kbpsdial-up
56 kbpsISDN
128 kbpsISDN
384 kbpsDSL
768 kbpsDSL
1000 kbpsDSL
1500 kbpsDSL/T1/Cable Modem
3605.9 kbps3G BAĞLANTI HIZIN

bu gün tekrar örçtüm ve bu çıktı bu hız nasıldır...
[SIZE=+0][/SIZE]

maresal52

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenler için yazıyım dedim sorun vodem den kaynaklı değil sorun mcafee nin kendinne has güvenlik duvarından kaynaklanıyor vodemi oldukça yavaşlatıyor download hızı gayet iyi fakat nette gezinirken vasat mcafee güvenlik duvarı kapatıldığında net gayet hızlı oluyor....

• Beğen
Tepkiler: aydakiyuz

Üst Alt