vodem k3765 bağlantı sorunu çözemedim gitti!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
vodem k3765 bağlantı sorunu çözemedim gitti!!!
Arkadaşlar merhaba, iki buçuk ay önce vodem k3765 aldım kullanmaya başladım iki buçuk ay geçti çalışmaya devam etti şimdi ise noldu bilmiyorum, vodem programı çalışıyor hatta 3g şebekede buluyor fakat bağlan deyince mobil bağlantı hatası diye bişey çıkıyo. bunun üstesinden gelmek için bilgisyara format attım, vodem programını komple kaldırıdım tekrar kurdum, cihazı kaldırdım tekrar kurdum, sim kartı kontrol ettim hatta ve hatta cihazın karşısına geçip kibar bi şekilde rica ettim ama alet 3g yi buldum baglanıyımmı diye soruyo baglan anasını satıyım diyorum program kilitieniyo, napsam bilemedim, varsa daha etkili bir çözüm bilen bekliyorum.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Hattınızın paketi var mı? Bitmiş olabilir.
Faturalı ise, son faturanızı ödediniz mi?
Şebekeden kaynaklı olabilir.
Son yüklediğiniz bir programlardan biri buna neden olabilir.

Kontrol edin.

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
Hattınızın paketi var mı? Bitmiş olabilir.
Faturalı ise, son faturanızı ödediniz mi?
Şebekeden kaynaklı olabilir.
Son yüklediğiniz bir programlardan biri buna neden olabilir.

Kontrol edin.

faturalarda hiç ödenmemiş yok, hepsi tam, paket bitti yenibir hat açtırdım yine aynı sorunu veriyo, şebeke konusunda ise müşteri hizmetleriyle görüştüm hattnınzda herhangi bir sorun yok diyorlar, son yüklediğim programlara gelince windows u sıfırdan kurdum baska bir program kurmadan önce vodem programını kurdum fakat hala aynı uyarıyı veriyo, turkcell e hiç geçmedim geçmekte istemiyorum ama bu vodafone beni buna mecbur edecek bigün...

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
Ama ben bir tek yol bulabildim hattımı değiştirmekten başka, program hata verdikten sonra hata penceresini (kapatmadan) masaüstünde sadece sol kısmında ufacık bir yer görünene kadar sağa çekiyorum, sonra aşağıda vodafone sembolünü bir iki kere (yani vodafone programı simge durumunda çalışana kadar) tıkladıktan sonra vodem internete bağlı kalıyor. Size sorduğu soruya(vodafone.exe, setup.exe veya helper.exe çalışmayı durdurdu) sorusuna herhangi bir cevap vermediğiniz için ve simge durumuna küçülttüğünüz için program kilitli kalıyor fakat vodem hala çalışmaya devam ediyor. hani bir söz vardır kasaba minnet edene kadar kendininkini kes ye diye!.. :) eğer yardımcı oalbildiysem ne mutlu bana. takılan varsa [email protected]

husen43

husen43

Üye
    Konu Sahibi
sorun benim antivirüsteymiş kaspersky da; kaldırıp yerine nod32 kurdum program çalışmaya başladı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt