Vodefone İnternet kullanan Arkadaşlar Bir bakar mısınız?

Sponsorlu Bağlantılar

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
Vodefone İnternet kullanan Arkadaşlar Bir bakar mısınız?
arkadaşlar ben telefondan internet paketlerine abone olmak istiyorum (3G yok) aylık paket kullanan arkadaşlar varmı acaba burda?ne tavsiye edersiniz? türkcell ve vodefone olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1929612

alperen1313

alperen1313

Üye
selamlar
aylık 1gb yi önerebilirm..

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
selam,ne kadar aylık 1 gb.vodefone mi?

Cynical

Cynical

Üye
Telefondan internete gireceksen Vodafone'un aylık 250 mb'lık internet paketi ideal.

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
sen kullandınmı 250 mb? google falan giriyomu ve mesala günlük ne kadr giriyordun .yani çok kota harcıyormu? biraz çok soru oldu ama , bide ne kadar fiyatı

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
samsung destekliyormu opera mini programını?

Cynical

Cynical

Üye
Sanırım... Sitesinde destekleyen telefonlar listesi mevcuttur.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Dostum cepten mini.opera.com a gir eğer tlfnun destekliyosa zaten orda yazar,ordan indirirsin.
Ben opera kullanıyorum.Vodafonda aylık 250 MB internet 70 kontor.Ben üç aydır kullanıyorum.Günde ortalama 8 mb kullanırsan 1 az rahat yeter.
Ben sürekli msnde oluyorum faceye giriyorum hatta faceye resim yüklüyorum,maxicepte dolaşıyorum,dosya indiriyorum vs vs
bilgisayarda yapabildiğim herşeyi cepte yapıyorum ve o internet bana yetiyo

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
eywallah kardeşim.bir bakıyım şu adrese.umarım destekler.deminde beri indirmek için web sitesi arıyordum.getjar da bir sorun vardı o siteden indiremedim.

--------------- Ekleme ---------------

eywallah kardeşim indirdim çok güzel birşey.çok sağol yani.

birşey daha soracam programa girip göz attımda en altta kayıt falan ol diyor kullanıcı adı şifresi al her yerden gir gibi bişeyler söylüyor o ney anlamadım.
üye falan olunca ne oluyor

messi_15

messi_15

Üye
ben de 250 mb int.paketi aldim cok memnun kaldim

mustafa_(87)

Üye
cepte 250 mb çok rahat yeter bende kullanıyorum ve çok memnunum

TOPTABEKİ

TOPTABEKİ

Üye
    Konu Sahibi
sağolun akdaşlar bilgiler için.bende 250 mb alıcam

r_kerim

Üye
arkadaşlar vodafone cepten interneti bilgisayarda kullanıyorum daha sonra vodafone tarafından sorun olurmu ? teşekkürler....

sefaoguz

Üye
kardes salla sen aylık limitsiz yap 7,99'a vodafone da sınırsız kullan...

alixkandemir

Üye
arkadaşlar vodafone cepten interneti bilgisayarda kullanıyorum daha sonra vodafone tarafından sorun olurmu ? teşekkürler....

kesinlikle sorun olmaz ekstra ücret filan talep edilmez mesela ben telefonumls laptopumu eşleştirip internete giriş yapıyorum gayette bir sorun çıkmadı.
Bu şekilde kullanımla 3 aydan beridir aylıkcepnet abonesiyim.
memnunum yani en azından internetim var

halilbayhan

Üye
Abone gunlukcepnet yaz 3636 ya gönder gün boyunca sınırsız internet 50 kuruşa yada abone aylıkcepnet yazıp 3636 ya gönder ayda 8 liraya sınırsız

anom009

Üye
ABONEAYLIKCEPNET yazıp bi 3636 gönderi

--------------- Ekleme ---------------

Aylık Cepnet 7,99 TL'YE Sınırsız

Faturalı ve Faturasız hattınız için Cepnet Günlük paketini ABONE GUNLUKCEPNET, Aylık Cepnet paketini ABONE AYLIKCEPNET yazıp 3636'ya gönderin. Cep telefonunuza gelecek onay SMS’ini aldıktan sonra Cepnet paketinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.Paketleri başlatmak için 3636'ya atacağınız SMS'ler ücretsizdir.

Aylık Cepnet paketine abone olarak 30 gün içinde yapacağınız tüm internet kullanımı için 7,99 TL ile ücretlendirilirsiniz. Aylık Cepnet paketini aldığınız tarihte 7,99 TL bakiyenizden düşülür.

Aylık Cepnet paketinde adil kullanım hakkı 100 MB’ tır. Adil kullanım hakkınız dolduğunda 7,2 Mbps’a kadar ulaşan erişim hızınız 96Kbps’a iner ve internet erişiminiz bu hızla devam eder.

Aylık Cepnet paketinden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz

Bilgi:

ADIGÜZEL ÇAPAN

Üye
70 kontör çok ya

akababa

Üye
250 mb yeterli kalacaktır paşam ben 100 mb 1ayda bıtıremedım telefonda vıdeo pyun program ındırme yaptıgım halde :)

Üst Alt