Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vodaone yeni tarife (özgür genç )
Sponsorlu Bağlantılar
Reşwan
Emekli Yönetici
Turkcell vodafone arasında kaldım yahu
lgkg300
Üye
dostum arasında kalacak bir şey yok konuşmada, sms nette vodafone 1 numara bavulunu valizini ve kendini topla vodafone gel, düşünme bile
ss06
Üye
yaw vodafone ne yaptın sen yaw turkcell batacak galiba bu tarife ile Puhahaha
fatihveyusuf
Üye
kısa süreli ve çok konuşanlar için berbat kampanya. Uzun konuşan ve akşam konuşanlar ve vodafonlular için güzel denebilir. Ama avea nin 19tl ye 500dk heryöne 1000sms 1gb internet süper. 1dk konuşuyorsun 50kr gidiyor. Gündüz işin varsa geceyi bekleyeceksin. Bence tarife pek de ihtiyaçlara cevap verecek gibi değil. Belli kesim mutlu olabilir.
bu arada vodafonun interneti de baydi artık. 100 internet 1-2 haftada bitiyor. Ondan sonrası tam anlamıyla çin işkencesi. Telefon ne kadar güçlü işlemci olursa olsun. Sayfa geç açılıyor. Bence internette son nokta avea 1gb 9 tl. Sınırsız diyorlar 600Mb kullanıyoruz. 100Mb sonrası çin işkencesine bence deymez.
gokturk_prensi
Üye
Vodafone bu tarife ile gençleri toplayacak görünüyor
..butteRfly..
Üye
katılıyorum!..
feyyazevci
Üye
bir sorum olacak simdi net paketi alsam 9 dan 9 a bedava oluyor sms paketi de alırsam hafta sonu da bedava olur mu ?
KralBaykus
Üye
Benim Kullandığım tarifelerden birisi Çok Memnundum TAVSİYE ederim