vodaone yeni tarife (özgür genç )

Sponsorlu Bağlantılar

resulalan

resulalan

Üye
    Konu Sahibi
vodaone yeni tarife (özgür genç )
Özgür Genç tarifesiyle Yükleme Koşuluna Son!
Özgür Genç tarifesinde sana özel 3 freezone var:
1) Yükleme koşuluna son; artık hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuşup,
2) 12.000'lik her yöne Maksi SMS paketi aldığında hafta sonları;
3) Aylık Cepnet paketi aldığında ise her akşam 9'dan sabah 9'a kadar Vodafonelu`larla bedava konuşursun.

* Özgür Genç tarifesiyle arkadaşlarınla rahatça konuşmak, bolca mesajlaşmak, keyfince internette dolaşmak da senin özgürlüğün...

* Henüz Özgür Genç'li değilsen aklına gelebilecek soruların cevaplarını öğrenmek için: Özgür Genç Tarifesi Sıkça Sorulan Sorular; ya da sorularım yok, biran önce gidip Özgür Genç'li olayım diyorsan en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak abonelik işlemlerini hemen gerçekleştirebilirsin

ali123456789

Üye
yükleme koşulu yok diyor vodafone. Bedava mesaj+aylık cepnet+birde 10dk 50 kr tan ararsan zaten aylık 20tl yi geçiyor. Yükleme koşulu yok diyorlar da bu parayı yükleme den nasıl elde edeceğiz. Yine 20yükle harca hesabı

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
yükleme koşulu yok diyor vodafone. Bedava mesaj+aylık cepnet+birde 10dk 50 kr tan ararsan zaten aylık 20tl yi geçiyor. Yükleme koşulu yok diyorlar da bu parayı yükleme den nasıl elde edeceğiz. Yine 20yükle harca hesabı

eee herhalde hem sms hem cepnet yaparsan 18-19 TL gider. Ayrıca yükleme koşulu yoktan kastı 20 yüklediğinde 1 ay geçince kampanya süren bitti demeyecek kalan TL lerini yine 10 dk 50 kuruştan kullanacaksın bu gayet iyi. Ayrıca hakkını yemeyin Turkcell 'den farklı olmayan bir operatör Avea 'dan daha iyi bir tarife yapıyor daha ne yapsın...

mesut öncel

mesut öncel

Üye
GENC yazıp 7048 e göndermeniz yeterlidir

Tasatalay

Üye
Bence super ben zaten her ay cepnet paket alıyorum. Hafta sonuda beles olmus olur.

tamerarslan

tamerarslan

Üye
25yaş altı için tarife malesef 25yaş üstündekiler kullanamıyor yada 25yaş altı birisini bulacak onun üzerine alacak hattı :)

----------Eklendi @ 00:59:48 ---------- Yazıldı @ 00:42:04 ----------

işin garip tarafı müşteri hizmetlerini aradım 25yaş altındaysanız talebiniz onaylanmaz dedi vodafone internet sitesinden geçiş yaptım geçiş işleminiz tamamlanmıştır diye mesaj geldi ya müşteri hizmetleri yetkilisi işini tam bilmiyor yada tarife hatası diye mesaj gelecek bekleyelim bakalım

Buraxlive

Buraxlive

Üye
güzel tarife heray cepnet yapıyorum zaten süper :D

lgkg300

lgkg300

Üye
Çok müthiş bir tarife bilgi için teşekkürler kardeşim, yok böyle bir tarife en farklı tarife bu

----------Eklendi @ 19:26:22 ---------- Yazıldı @ 18:59:45 ----------

Özgür Genç tarifesiyle Yükleme Koşuluna Son!
Özgür Genç tarifesinde sana özel 3 freezone var:
1) Yükleme koşuluna son; artık hesabında TL olduğu sürece her yöne 10 dakikası 50 kuruştan özgürce konuşup,
2) 12.000'lik her yöne Maksi SMS paketi aldığında hafta sonları;
3) Aylık Cepnet paketi aldığında ise her akşam 9'dan sabah 9'a kadar Vodafonelu`larla bedava konuşursun.

* Özgür Genç tarifesiyle arkadaşlarınla rahatça konuşmak, bolca mesajlaşmak, keyfince internette dolaşmak da senin özgürlüğün...

* Henüz Özgür Genç'li değilsen aklına gelebilecek soruların cevaplarını öğrenmek için: Özgür Genç Tarifesi Sıkça Sorulan Sorular; ya da sorularım yok, biran önce gidip Özgür Genç'li olayım diyorsan en yakın Vodafone Cep Merkezi'ne uğrayarak abonelik işlemlerini hemen gerçekleştirebilirsin

Kampanya detayları aşağıda verilmiştir:

Özgür Genç,Türkiyede gençlere bir ilk olarak yükleme şartı olmadan hesabındaki para ile yurtiçi heryöne 10 dk sı 50 kr dan özgürce konusabilecekleri bir faturasız tarifedir.

Bu tarifeye sahip olan ayrıcalıklı gençler tüm Türkiye’deki arkadasları ile uzun uzun özgürce konusabilecekleri gibi ,aç-kapa için 41,5 Kr değil sadece 10 Kuruş ücret ödeyeceklerdir.

Bu tarifedeki gençler ihtiyacları dogrultusunda satın alacakları paketler sayesinde mesajlasmaya, konusmaya ve internete doyacaklardır.

• Aylık Cepnet paketine sahip olan Özgür Genç aboneleri aksamdan sabaha (saat:21.00 den -09.00’a) tüm Vodafone’lular ile 2000 dk’ya kadar bedava konusurken;
• Türkiye’nin en avantajlı SMS paketi olan ve aylık 12000 SMS gönderim imkanı sunan Heryöne Maksi paketine sahip olan Özgür Genç aboneleri haftasonu boyunca (Cuma 23:59:59-Pazar 23:59:59) tüm Vodafone’lular ile 2000 dk’ya kadar bedava konuşabileceklerdir.

eurowision

eurowision

Üye
Acaba merak ediyorum yukarda beğenmeyen arkadaşlar körmü? Aylık 2000 dakika şebeke içi veriyor cepnet yaptığınızda. Ben her ay cepnet yapıyorum 8TL'ye hem sınırsız internet hemde akşam 9'dan sabah 9'a kadar şebeke içi bedava + Yükleme koşulu yok, yani bakiyemle 1 ay sonrada 3 ay sonrada extra para yüklemeden her yöne 10 dakikası 50 kuruştan konuşabiliyorum. Hemen geçtim tarifeye. Vodafone yine Turkcell'i, Avea'yı yaladı:aha:

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşım kör değiller de herkesin beklentisi farklı kimisi gündüz konuşmak ister o zaman ne yapsın tarife çok iyi evet ben de geçtim ama konuşmak için saat 9 ü bekliyorum

kutaykut

kutaykut

Üye
supermis ya sms+cepnette yapiyorum heray wowww diyorum aga helal vodafone.katla kampanyasida iyiydi ama cabuk bitti.

lgkg300

lgkg300

Üye
evet çok çabuk bitti

• Beğen
Tepkiler: Mczedge

alpi1994

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak.ben bu tarifeye geçtim ama geçmeden önce de hattım vodafoneydi ama tarifem farklıydı.o tarifemde her yöne 500 sms yapmıştım.o sms'lerim yanar mı yoksa onları kullanabilir miyim acil cevap verebilirseniz sevinirim...

tamerarslan

tamerarslan

Üye
smslerini kullanabilirsin

lgkg300

lgkg300

Üye
Arkadaşlar bir sorum olacak.ben bu tarifeye geçtim ama geçmeden önce de hattım vodafoneydi ama tarifem farklıydı.o tarifemde her yöne 500 sms yapmıştım.o sms'lerim yanar mı yoksa onları kullanabilir miyim acil cevap verebilirseniz sevinirim...

Arkadaşım sms leri kullanabilirsin :oke:

alpi1994

Üye
Teşekkürler arkadaşlar.Son bir sorum daha olacak.bu tarifede süre sınırı var mı? yani mesela avea ile turkcell'de oluyor ya 6 ay ya da 12 ay geçerli oluyor.bu tarifede de öyle birşey var mı yoksa zaman sınırı yok mu ?

lgkg300

lgkg300

Üye
süre sınırı yok arkadaşım, cebinde kontorun olduğu sürece heryöne 10 DAKIKASI 50 KURUSA KONUŞABILIRSIN
HEDIYE DAKIKALARIN ÖĞRENMEK IÇIN:

HAFTAIÇI AKŞAM 9'DAN SABAH 9: *456#1111#

HAFTA SONU: *456#1112#

alpi1994

Üye
süre sınırı yok arkadaşım, cebinde kontorun olduğu sürece heryöne 10 DAKIKASI 50 KURUSA KONUŞABILIRSIN
HEDIYE DAKIKALARIN ÖĞRENMEK IÇIN:

HAFTAIÇI AKŞAM 9'DAN SABAH 9: *456#1111#

HAFTA SONU: *456#1112#

Çok teşekkür ederim.bu sms'ler her yöne 2.000 tane vodafonlularla 12.000 tane oluyor değil mi ?

lgkg300

lgkg300

Üye
evet kardeşim, ben bu tarifeye geçtim hiç düşünmeden geç

alpi1994

Üye
evet kardeşim, ben bu tarifeye geçtim hiç düşünmeden geç

Evet gerçekten çok güzel diğer operatörlerle kafa kafaya mücadele edebilecek bir tarife.ben de öğlen 13.30 gibi geçtim zaten ve herkese de tavsiye ediyorum :oke:

Üst Alt