Vodafoneye Hattımı Taşıdım Ama Daha Açılmadı .s

Sponsorlu Bağlantılar

fev<

Üye
Vodafoneye Hattımı Taşıdım Ama Daha Açılmadı .s
Öncelikle Herkese Selam Arkadaşlar Ben Hattımı Turkcellden Vodafoneye Taşımak İçin Başvurdum Tarihi : 03.04.2012 De Formu Verdim Halen Daha Ne Mesaj Ne De Başka Birşey Geldi Neden Böyle Oldu Anlamadım Türktelekomdan Başvurmustum Adama Sordum Gelir Gelir Dedi Dahada Gelmedi Neden Böyle Bir Sorun Felan mı Var ? Yardım Ederseniz Çok Sevinirim Yardımlarınızı Bekliyorum ...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Turktelekomdan nasıl başvurdunuz ? Turkcell den Vodafone'a taşıma yapmak istediğinizi söylüyorsunuz Turktelekom taşıma yapsa dahi en fazla sizi Avea 'ya taşıma yapabilir çünkü kendi iş ortağıdır Avea. Yani Turktelekomdan Vodafone'ye geçiş yapamazsınız.

Vodafone Shop'a gidip başvuru yapabilirsiniz. Numara taşıma en erken 3.-4. gün en geç 7. gün gerçekleşir. Size başvurunuzun onaylanıp onaylanmadığı bilgisi mesajla ulaştırılır.

fev<

Üye
Kardeşim Benim Bir Arkadaş Vardı Benden 3 Gün Önce Başvuru Yaptın Tam Olarak Dün Hattı Açıldı Onun Hattı.

lgkg300

lgkg300

Üye
Hat taşıma 6 günde gerceklesir. zannediyorum basvurdugunuz bayi isleminiz için başvuru yapmamış. çünkü aynı gün içinde 1 adet hosgeldin mesajı 4.- 5. günlerde de hattinizin acilacagi gün ve saat belirlenir.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Bende böyle bir dertten müzdaribim :(

stainless steel

stainless steel

Üye
7 gün içinde engeç açılır

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
Cumartesi başvurdum bugüne kadar her hangi bir gelişme olmadı.

ciqbir

Üye
5 gün oldu telefonda şebeke yok napmalıyım

phasan

phasan

Üye
7 günde açılır

place3461

place3461

Üye
bu sorunu buraya yazacağına müşteri hizmetlerini arasana kardeşim:D

Üst Alt