Vodafone' nun Cebi Doluyor, Müşterilerini Kandırıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone' nun Cebi Doluyor, Müşterilerini Kandırıyor
Selam arkadaşlar öncelikle nasılsınız. Başlıkta da belli olduğu gibi vodafone doymuş. Nasıl derseniz. Anlatayım. Dün akşam sularında internet hızım oranla 96 kb dan daha aşağı hıza düştü. Ben de dayanamadım. Müşteri hizmetlerini aradım. Her neyse ışte bir bayan çıktı nasıl yardımcı olabilirim felan. Ben de internetim hızı düştü diye söyledim. Sisteme baktı. Sorun yok felan adil kullanımi aştığınız için düşmüş felan diyor. Ben adil kullanımı aşalı 3 hafta oluyor dedim. Zaten hızım 96 düşeli çok oldu ama Bugün ne haltsa 96 dan daha düşük dedim. Yok inandıramıyorsun ki. Güncelleyelim hattınızı o zaman düzelir dedi. Ben de daha önce bu sorunla geçen Ayda karşılaştım Güncelledikten sonra düzeleceğini biliyorum ama ben forum yani kayıt oluşturulsun sorunun bir daha olmamasını istedim. Yok forum oluşturamayız güncelleme yapabiliriz olmazsa tekrar ararsınız dedi. Ben de sinirlendim. Yani Her aramamıza lira gidecek dedim. Baktı Olmuyor kapatacak ya telefonu başka yardımcı olmamı istediğiniz konu var mi ben de var dedim. Takım liderine bağlayın. Inatlaşti benle ben yardımcı olayım diye. Her neyse iyice kızınca bağladı. Şimdi olaya bakın. Takım liderinin sözleri. Sorunu söyledim. Neymiş hızınız adil kullanımı geçtiği halde düşmemişte siz müşterilerimiz memnuniyeti için böyle yapıyoruz. Aslında sizin 96 kb hızınız bu. Dedim adil kullanımı bitmeden önceki hızı da biliyorum bittikten sonra ki hızı da şimdi ki hızı da biliyorum dedim. Yok forum oluşturmadılar. Yani Kısacası böyle yapmalarından anladığım vodafonenun Cebi Doluyor müşterilerini kandırıyor. Saygılarıml

• Beğen
Tepkiler: dedeminoglu ve m542tf

SheFy

SheFy

Üye
96kBps ile 96kbps yi karistiriyorsunuz galiba. 96kBps(96kilobyte/saniye).. 96kbps(96kilobit/saniye).... 1kByte=8kbit... yani 96kbps=12kBps

ka_za

ka_za

Üye
96kBps ile 96kbps yi karistiriyorsunuz galiba. 96kBps(96kilobyte/saniye).. 96kbps(96kilobit/saniye).... 1kByte=8kbit... yani 96kbps=12kBps

Biz neler kullaniyomusuz böyle ya :banghead: simdi download hızı saniyede kaç kilobayt oluyo?

Cihanel

Cihanel

Üye
karar verdim avea ya geçecem

bilge_adam

bilge_adam

Üye
    Konu Sahibi
Valla arkadaşlar yeni internet paketinde hız 1 kb olacak bu ne diyorsunuz

mecitusta01

Üye
manyak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt