tksharmely
Emekli Yönetici
Vodafone'un Terbiyesizlikleri Saymakla Bitmez, Ama Bu Kadarı da fazla
Merhaba
Yaklaşık 15 aydır Vodafone Red+ Tarifesi Kull
Bunlar sadece bir kaç tanesi arkadaşlar, daha sayamadığım da çok şey var. Aylık olarak düzenli fatura ödeyen bir müşteri olarak neden böyle bir sıkıntı yaşıyorsun diye soran arkadaşlarım için Vodafone ile 9 ay daha sürecek olan bir taahhütnamem var. Eğer ki hattımı kapatırsam 750 TL gibi bir ücret ödemek zorunda kalacağım.
Yorum ve takdir sizlerindir arkadaşlar. Size de bu gibi şeyler oluyor mu ?
Son olarak kapanan görüşmelerim sonrası ne oluyor arkadaşlar biliyor musunuz?
Vodafone bana Vodafone kalitesi kapsamında kesilen görüşmeniz için .. dakika .. saniye ücretsiz şebeke içi dakika hediye edilmiştir diyorlar.
Hatırlatma yapmak istiyorum, benim tarifem Red+ tarifesi ve Red+ tarifesinde şebeke içi görüşmeler SINIRSIZ olarak ücretsiz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kadaşlar, Yaklaşık 15 aydır Vodafone Red+ Tarifesi Kull
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
maktayım. İlk 1 yıl hiç bir sıkıntı yaşamadan, bir sorun duymadan kullandığım hattım nasıl oldu ise son 5 aydır gariplikler üst üste gelmeye başladı. 5 ayı kısaca özetlemek gerekir ise; - Sürekli olarak kes
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızn şebeke(Daha önce sorun olmayan bölgelerde),
- Konuşmada karşı tarafın sesimi duymaması problemi ( Genel olarak önceden de
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızdı ama fazla değildi, şu anda sürekli yaşadığım genel bir sorun oldu,
- Mesaj gönderimindeki gecikme
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızr,
- İnternet kullanımındaki aşırı hız düşüşü(Son 5 aylık dönemde 50 mb download hızını geçtiğini görmedim),
- En önemlisi de müşteri temsilcilerinin saygısızlığı ( toplam 5 k
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıze görüşme sırasında hat kesilip kapandı, 1 kere de müşteri temsilcisi sorunumu çözemeyeceğini anlayınca görüşmeye devam edemeyeceğim diyere ardından " Görüşmeyi Sonlandırıyorum" dedi ve telefonu suratıma kapattı.
- Karşılaşılan şebeke sorunlarına ve fatura sorunlarında kesinlikle müşteriyi memnun edici hiç bir şey yapmamaları.
Bunlar sadece bir kaç tanesi arkadaşlar, daha sayamadığım da çok şey var. Aylık olarak düzenli fatura ödeyen bir müşteri olarak neden böyle bir sıkıntı yaşıyorsun diye soran arkadaşlarım için Vodafone ile 9 ay daha sürecek olan bir taahhütnamem var. Eğer ki hattımı kapatırsam 750 TL gibi bir ücret ödemek zorunda kalacağım.
Yorum ve takdir sizlerindir arkadaşlar. Size de bu gibi şeyler oluyor mu ?
Son olarak kapanan görüşmelerim sonrası ne oluyor arkadaşlar biliyor musunuz?
Vodafone bana Vodafone kalitesi kapsamında kesilen görüşmeniz için .. dakika .. saniye ücretsiz şebeke içi dakika hediye edilmiştir diyorlar.
Hatırlatma yapmak istiyorum, benim tarifem Red+ tarifesi ve Red+ tarifesinde şebeke içi görüşmeler SINIRSIZ olarak ücretsiz