furkdada
Üye
Vodafonede 8 tl ye neler yapıyorum (vodafone yetkilileri bakmasın :D )
Merhaba arkadaşlar öncelikle telefonuma her ay 8 tl yüklüyoruz . Aylık cepnet paketini yüklüyoruz (yeni abone alımı kalktı yeni kampanyalardan aylık 500 mb ı da yükleyerek yapabilirsiniz) daha sonra vodafonenin sitesinden online self servis bölümünden üye olup tarife değişikliği yapın. Yeni tarifemiz özgür genç olacak 25 yaş altı üye olabiliyor bu tarifeye o yüzden hattımız annenizin ya da babanızın üstüne kayıtlıysa kabul etmeyebilir bunun için bir vodafone bayisine gidip tarife değişikliği yapmalısınız. Özgür gençe geçtikten sonra internet paketini yüklüyoruz ve bize hediye olarak 21.00 - 09.00 arası vodafonelilerle 2000 dk bedava konuşma veriyor . Ve gelelim son kısma vodafonenin aran kazan diye bir servisi var ( abone olmak için ABONE yazıp 7506 ya göndermeniz gerekiyo , hediye tl nizi sorgulamak için de *123#4# yi tuşluyoruz ) bu kampanya ile 10 dk aranmaya 50 kuruş hediye tl veriyor. Bizim akşam 9 dan sonra 2 bin dk konuşma hakkımız vardı şimdi akrabalarımızı anne ya da babamızı bu kampanyaya üye yapıyoruz 9 dan sonra telefonu arayın öyle 1 saat filan dursun 5 tl geliyo konuştuğumuz kişiye . tabi bununda bir sınırı var cep aranda bir kişiye ayda en fazla 6 tl gelebiliyor.
Ben şu ana kadar 3 kişiye 6 tl den 18 tl kazandırdım + akşam 9 dan sonra istediğim kadar muhabbet ettim + bir ay boyunca sınırsız internete girdim
Ben şu ana kadar 3 kişiye 6 tl den 18 tl kazandırdım + akşam 9 dan sonra istediğim kadar muhabbet ettim + bir ay boyunca sınırsız internete girdim

20 tl verım hıc ugrasma bole selerle