Vodafonede 8 tl ye neler yapıyorum (vodafone yetkilileri bakmasın :D )

Sponsorlu Bağlantılar

furkdada

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonede 8 tl ye neler yapıyorum (vodafone yetkilileri bakmasın :D )
Merhaba arkadaşlar öncelikle telefonuma her ay 8 tl yüklüyoruz . Aylık cepnet paketini yüklüyoruz (yeni abone alımı kalktı yeni kampanyalardan aylık 500 mb ı da yükleyerek yapabilirsiniz) daha sonra vodafonenin sitesinden online self servis bölümünden üye olup tarife değişikliği yapın. Yeni tarifemiz özgür genç olacak 25 yaş altı üye olabiliyor bu tarifeye o yüzden hattımız annenizin ya da babanızın üstüne kayıtlıysa kabul etmeyebilir bunun için bir vodafone bayisine gidip tarife değişikliği yapmalısınız. Özgür gençe geçtikten sonra internet paketini yüklüyoruz ve bize hediye olarak 21.00 - 09.00 arası vodafonelilerle 2000 dk bedava konuşma veriyor . Ve gelelim son kısma vodafonenin aran kazan diye bir servisi var ( abone olmak için ABONE yazıp 7506 ya göndermeniz gerekiyo , hediye tl nizi sorgulamak için de *123#4# yi tuşluyoruz ) bu kampanya ile 10 dk aranmaya 50 kuruş hediye tl veriyor. Bizim akşam 9 dan sonra 2 bin dk konuşma hakkımız vardı şimdi akrabalarımızı anne ya da babamızı bu kampanyaya üye yapıyoruz 9 dan sonra telefonu arayın öyle 1 saat filan dursun 5 tl geliyo konuştuğumuz kişiye . tabi bununda bir sınırı var cep aranda bir kişiye ayda en fazla 6 tl gelebiliyor.

Ben şu ana kadar 3 kişiye 6 tl den 18 tl kazandırdım + akşam 9 dan sonra istediğim kadar muhabbet ettim + bir ay boyunca sınırsız internete girdim

h716043

h716043

Üye
vodafone den vodafone ye olmaz

TheCower

TheCower

Üye
Bunu akıl edememişler dimi yani.

cyber

cyber

Üye
vodafone dan vodafone a aran kazan gelmiyo ki

• Beğen
Tepkiler: batuhan__41
h716043

h716043

Üye
aynen gelmez

furkdada

Üye
    Konu Sahibi
Ya vallaha ben anneme yaptım annemde vodafone geliyo yeğenimle halamada yaptım onlarada geldi vodafoneden vodafoneye 10 dksı 50 kuruş diğer hatlardan aranırsan dksı 20 kuruş

RIF@T

RIF@T

Üye
peki internet paketin 500mb tan sonra ücretlendirimedi mi?

furkdada

Üye
    Konu Sahibi
peki internet paketin 500mb tan sonra ücretlendirimedi mi?

benim internet paketin aylık sınırsız cepnet paketi iptal etmedim hala devam ediyo kampanya. o kampanya sadece yeni üye alımına kapandı ben eski üyeyim :)

xxdama

xxdama

Üye
bu kadar yardımlaşma yeterlidir sanırım.
:locked:

h716043

h716043

Üye
niye yeter

xxdama

xxdama

Üye
kardeşim herkes biliyo zaten

metalshops

metalshops

Üye
Bende bişey sandım :)

matchless

matchless

Üye
:D 20 tl verım hıc ugrasma bole selerle

tempestshine

tempestshine

Üye
Artık 8 TL yok.29 TL öde.İnternet paketini al.Tabi aboneliğini iptal ettirmediysen :kro2:

SuSKuN2010

SuSKuN2010

Üye
wayy çakal wayy :D

Üst Alt