vodafone'dan avea'ya geçiş yapsam mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
vodafone'dan avea'ya geçiş yapsam mı?
vodafone kullanıyorum cepnet var tarifem cebine göre,telefonum android(devamlı internet çalışıyor widgetler vb),avea'ya geçsem mi diye düşünüyorum 19tl'ya genç tarife var birde mobil öğrenci ne dersiniz genç tarifede 1gb internet var aylık hemen bitermi acaba zira cepnet sınırsız ama hız düşük bildiğiniz üzere

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu tamamen kişisel bir tercih. Cepnette aylık kullandığınız kotaya bakın. Benim tahminim çok aşırı veri trafiği kullanmıyorsanız 1GB geçmeniz zor. Ayrıca bulunduğunuz bölgede Avea kullanan kişilerden sinyal sorunu yaşıyorlar mı bunu öğrenin.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler avea çekiyor,kotamı nasıl öğrenirim acaba android'lerde

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Android kullanmadım ama tahminim kendi içinde sayaç elbette vardır. Ama aynı zamanda android de bununla ilgili programlar da mevcut. Bu konu hakkında bilgiyi forumumuzun android bölümünde sorarsan daha faydalı cevaplar alacaksındır.

cyber

cyber

Üye
ben de geçtim avea ya bugün yarın avea ya kavuşurum

время

время

Üye
Bence Vodafone Aveaya nazaran çok daha kaliteli...

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler fikirleriniz için

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Sen Nasıl bir tarife istiyorsun sor anlatayım her gün yapıyorum (Vodafone)

ahmet_1231

ahmet_1231

Üye
vodafone kullanıyorum cepnet var tarifem cebine göre,telefonum android(devamlı internet çalışıyor widgetler vb),avea'ya geçsem mi diye düşünüyorum 19tl'ya genç tarife var birde mobil öğrenci ne dersiniz genç tarifede 1gb internet var aylık hemen bitermi acaba zira cepnet sınırsız ama hız düşük bildiğiniz üzere

Ben olsam cepneti iptal edip aveaya geçmem çünkü 3 gb'nin altına düşmüyor cepnet kullanımım sen bak yinede ne kadar kullanıyorsun ona göre geçmeyi düşün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt