vodafoneda sinirsiz internet yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
vodafoneda sinirsiz internet yok mu?
Arkadaslar basliktada belirttigim gibi sinirsiz internet yapmak istiyorum fakat adil kullanim hakki olmadan sabit internet hizi ile olan bir internet yapmak istiyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar basliktada belirttigim gibi sinirsiz internet yapmak istiyorum fakat adil kullanim hakki olmadan sabit internet hizi ile olan bir internet yapmak istiyorum. Yardimlariniz icin tesekkurler

Oyle internet yok adil kullanim olan 250 mb sinirsiz 14 tl

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
:S galaxy ace 2 kullaniyorum internet dayanmiyo bu telefona, 1gb paketi 2haftada bitirdim video falan izlemeden. bende sinirsiz internet olan bi gsm operatoru ariyom. Baska hatlarda varmi adil kullanimi olmayan sinirsiz internet?

plusnettr

plusnettr

Üye
Bende 3 çocuk yapmak istiyorum ama önce evlenmek lazım onun için de hatun lazım :D

• Beğen
Tepkiler: lord_keles
hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Biraz daha avantajlı olarak turkcell var 1gb sınırsız :20 tl 1gb tan sonra yavaşlıyor..

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Ne yazip kaca gondercem kardesim solermisin. Cevaplariniz icin tesekkurler.

- - - Eklendi - - -

Bende 3 çocuk yapmak istiyorum ama önce evlenmek lazım onun için de hatun lazım :D

GúzeLdi ;)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Sınırsız 1gb yazıp 2222 ye yollarsaniz olur :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ve ben de kullanıyorum şu an..

plusnettr

plusnettr

Üye
Arkadaşım daha bir hafta önce yanımda yaptı şu an kullanıyor..

Web sitesinden bakarsanız kampanyanın sona erdiğini görürsünüz.
Kampanya yeni üye alımına kapatıldı. Eski üyeler 12 ay boyunca kullanabiliyor. Ayrıca bu tamamen sınırsız değil.

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Web sitesinden bakarsanız kampanyanın sona erdiğini görürsünüz.
Kampanya yeni üye alımına kapatıldı. Eski üyeler 12 ay boyunca kullanabiliyor. Ayrıca bu tamamen sınırsız değil.

Ben kendi gördüğüme mi inanayim size mi şu an ben de kullanıyorum ve arkadaşım da daha bir hafta önce bu paketi yanımda yaptı :oke:

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Ayrıca 1gb tan sonra yavaşladığını da biliyorum..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yok öyle bişey daha dün internet paketi yaptırdım vodafone bayisinden aylık 9.99 sınırsız

plusnettr

plusnettr

Üye
Ben kendi gördüğüme mi inanayim size mi şu an ben de kullanıyorum ve arkadaşım da daha bir hafta önce bu paketi yanımda yaptı :oke:

Bir hafta öncesinden bahsediyorsunuz. Kampanya sona erdi buyrun linke bakın süresi doldu yazıyor

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/12-Ay-Indirimli-1GB-Sinirsiz-Internet.aspx

29 Kasım'da kapattılar kampanyayı

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Bir hafta öncesinden bahsediyorsunuz. Kampanya sona erdi buyrun linke bakın süresi doldu yazıyor

29 Kasım'da kapattılar kampanyayı

Anladım.Kusura bakmayın daha önce de 31 temmuzda kapattık demişlerdi ondan bahsediyorsunuz sandım tekrardan özür dilerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt