Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
m2sah

m2sah

Üye
bende de kopma oluyordu pc suit(one touch access) ile bağladığımda ama pcden çevirmeli ayrı bir bağlantı yaptığımdan beri hiç bağlantı kopmuyor usb kablosu bozuk oynattın mı gidiyor onuda değiştik mi tamamdır

arkadaş doğru söylüyor ben pc suite den hiç bağlanamamıştım internete bağlı gözüküyordu ancak hiç girmiyordu. Normal çevirmeli ağdan deneyin

kthy43

Üye
Telefon sürekli şarjda duruyo.batarya ölücek.Edge hızı iyi olan ama fiaytı düşük olan telefon(modem :D) almak lazım varmı bi öneriniz?100 Tl nin altında edgesi-gprsi hızlı bi şey önerimisiniz? (6600,7610,6630 hariç)

AngelG

Üye
bende de kopma oluyordu pc suit(one touch access) ile bağladığımda ama pcden çevirmeli ayrı bir bağlantı yaptığımdan beri hiç bağlantı kopmuyor usb kablosu bozuk oynattın mı gidiyor onuda değiştik mi tamamdır

bende ilk sorun blackberry device manager ile bağlandığından olabilr dedim... daha sonra bende cevirmeli modem yaptim fakat sonuc ayni en usb ne cevirmeli... Turkcell taktigimda sorun yok 11 12 saat on kalabiliyorum. ama vodafon... sanirim bulundugum yerin yogunlugundan olsa gerek.

kpln04

kpln04

Üye
Telefon sürekli şarjda duruyo.batarya ölücek.Edge hızı iyi olan ama fiaytı düşük olan telefon(modem :D) almak lazım varmı bi öneriniz?100 Tl nin altında edgesi-gprsi hızlı bi şey önerimisiniz? (6600,7610,6630 hariç)

valla haklısın 6300 a yazık tel kafayı yiyecek yakında bende öyle bir tel arıyorum 5800 alacağım 6300 ü satıp ucuz tel arıyorum

atek59

Üye
ben saat 14.00 beri nette giremion müşteri hizmetlerini aradım vodafonen nin türkiye genelinde neti kopmuş sorun varmış ama düzelcek ilerleyen saatlerde dei çok girmeyin nette çökertiniz vodafone yi :D :D :D :D
d

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar benım n70 var eskıden 2 gunden fazla sarj gıdıyordu cepnet paketını kullanıyordum 1.5 fılan kullandım sımdı telefonun sarjı 1 gun yetmıyo dokunmadıgım halde

punisher123

punisher123

Üye
cidden net koptu bi kaç saat düzelmedi sonra şebeke gitti geldi düzeldi rahatladım:))

kpln04

kpln04

Üye
hakikaten ya bende giremiyordum teli birkaç kez fabrika ayarlaına geri döndürdüm neyse ki sorun bende değilmiş

kthy43

Üye
valla haklısın 6300 a yazık tel kafayı yiyecek yakında bende öyle bir tel arıyorum 5800 alacağım 6300 ü satıp ucuz tel arıyorum

bende de 6300 var yazık etmek istemiyorum.bu arada bluetoothdan mı bağlanıyorsun yoksa usb denmi? 22 kbs hızını ben bluetoothdan ulaşıyorum, usb den kaç olur merak ediyorum da

kpln04

kpln04

Üye
bende de 6300 var yazık etmek istemiyorum.bu arada bluetoothdan mı bağlanıyorsun yoksa usb denmi? 22 kbs hızını ben bluetoothdan ulaşıyorum, usb den kaç olur merak ediyorum da

usb den bağlıyorum pc ye
hızım serverden servere değişiyor

kthy43

Üye
usb den bağlıyorum pc ye
hızım serverden servere değişiyor

Ben de usb kablosu almayı düşünüyordum ama gerek yokmuş.Bluetoothla bağlandığım halde hızımız aynı seninle demekki usb alsam da hızlanmıyacam.Başka bi şekilde hızlanmayı arayayım :)

dexter987

Üye
Merhabalar suan itibariyle ilk defa cepnet i kullaniyorum.telefonum 6300.Baglantiyi usb kabloyla sagliyorm ancak orjinal nokia usb si degil mp3 player in usb si:) baglanti hizina baktigim zaman 480.8 kbps gosteriyor. 2G ile baglaniyorm. Yalniz bu nokia suite den baglanirken modem ayarlarindan 2 modem cikiyor biri nokia nin digeride pc nin sanirim.Emin degilim 2 siylede denedigim zaman cepnet e girebiliyorum.Yalniz nokia nin modemini secince farkli sunucular cikiyor asagida mesela suan ben 2 degrees new zealand die bir sunucudan baglandim.Bu konuda bilgilendirebilecek var mi hangisi daha etklilidir? Bu konuda tamamen yanilabilirimde cunku cepnet olayindan cahikim ve ilk kez kullaniyorum :) saygilarimla...

kpln04

kpln04

Üye
orada vodafone turkey de var onuda seçebilirsin

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
edge ile daha huzlı oluyor diyorsunuz 6630 da edge var mı varsa nasıl bağlanacam yardımcı olur musunuz.bide
vodemle hız kaç oluyor kullanan arkadaş varsa bi yardımcı olsa.

punisher123

punisher123

Üye
ben yakında vodem alcam malesef verdikleri kontratsız modem 3.6mbps ama olsun iş görür telefondan çok daha iyidir,bataryaya para vermektense modeme veririm daha ii,bu arada vodem kullanan varmı ping ne durumda? online oyun oynarım pingler hızlıysa.

crazyhektor

crazyhektor

Üye
vodofone'den opera mini yi indirip daha rahat,hızlı kullanabilirsiniz.Ama fiyat olarak avantajlı ama hız olarak hiç beğenmiyorum:hmmm

abcd17

abcd17

Üye
arkadaşlar bende 3600 slide var pc suiteyi kurdum usb den teli bağladım nasıl girmem gerekiyor bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
Resimli Anlatım olarak yardımcı olabilir misiniz
pc nin ağ bağlantısıyla oynuyormuyuz ne yapaıyorum şimdiden teşekkür ederim

:oke:

m2sah

m2sah

Üye
arkadaşlar bende 3600 slide var pc suiteyi kurdum usb den teli bağladım nasıl girmem gerekiyor bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz
Resimli Anlatım olarak yardımcı olabilir misiniz
pc nin ağ bağlantısıyla oynuyormuyuz ne yapaıyorum şimdiden teşekkür ederim

:oke:

öncelikle pc de işletim sistemin ne? Viste mı, xp mi, 7 mi?

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
vodemle hız kaç oluyor kullanan varsa söyleyebilir mi

punisher123

punisher123

Üye
aldığın modeme ve şehir yoğunluğuna göre değişir,bazı modemler max 3.6mbps bazıları 7.2 bazıları 21mbps destekli ancak genel olarak hızları desteklediğinin 1mbps yakınında (aşağı yada yukarı ) tabi yoğunluk yoksa.

Üst Alt