Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

atabey444

Üye
daha paketin bitmesine 8 gün var 16 gb kullanmışım. mkv uzantılı 2 - 3 film (tek link 300mb) indirmeye başlayıp yatıyorum sabah kalktığımda sorunsuz inmiş oluyor. önceden bağlantı kopma sorunu oluyordu. usb kablo aldım hiç kopma olmuyor

drkfear

Üye
eee bana kimse yardımcı olmucak mı bu tarifeyi 6230 ile sorunsuz kullanarak msnden ebuddy ile chat yapabilirmiyim 6230 a uygun ebuddy buldum

ilo53

ilo53

Üye
yukleyıp tabıkı bn ebuddyden msn facebook sorunsuz gırıyorm telefonum n70

m2sah

m2sah

Üye
eee bana kimse yardımcı olmucak mı bu tarifeyi 6230 ile sorunsuz kullanarak msnden ebuddy ile chat yapabilirmiyim 6230 a uygun ebuddy buldum
şaka yapıyorsun heralde geç ebudy yi internetin altını üstüne getirirsin:d:

kayacan

Üye
arkadaşlar ya 3g de adil kullanımı geçince 2g den yani edgeden bağlanın demişsiniz , ama ben anlamadm 2gden nasıl bağlanabiliyor ? , bende şuan Vodafone yok ama en kısa zamanda alıcam , mesela bnde şuan Turkcell var ve 3g den bağlanıyorum ama 2g nasıl bağlanılır hiç bilmiyorum ..

hotboy_ist

Üye
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın şuan hız testi yaptım saat 02.28 . 5800 dan şebeke modunu GSM yaptım edgeden bu hız nasıl cıktı anlamış değilim. Ama bu Hız sadece GECE oluyor. normalde 112 kbpsye kadar düşüyor.

Last Result:

Download Speed: 499 kbps (62.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 336 kbps (42 KB/sec transfer rate)
Latency: 247 ms

punisher123

punisher123

Üye
edgenin o kadar hız kapasitesi varmıymış :s

DiscoveryX

Üye
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın şuan hız testi yaptım saat 02.28 . 5800 dan şebeke modunu GSM yaptım edgeden bu hız nasıl cıktı anlamış değilim. Ama bu Hız sadece GECE oluyor. normalde 112 kbpsye kadar düşüyor.

Last Result:

Hay maşallah. Nasıl olmuş o hız öyle ? Bende geceleri kullanırım ama hızımda hiç fark yok. Devamlı 27kb/sn...

sarıoklar

Üye
o edge+ olmuş.

atabey444

Üye

Last Result:

sanırım telefonunu hocaya okuttun sen :p bizede söylede bizde gidelim o hocaya. yada senin telefonuna cin girmiş :))) şaka maka bi yana çok yüksek bir hız bu

Larock

Larock

Üye

Last Result:

benim bildiğim ve arastırmalarım sonucu edge şebekeleri max: 296kbps hız sunmakta. seninki 3g şebekesinden veri almış olabilir. belki de şebeke standartların üstünde bir moda gimiştir.

ilo53

ilo53

Üye
ben ttnet kullanıyorum benım hızım saniye de 900kb hıc ugrasamam valla cok yavas vodafone tarıhe eser kalıyo yanında bırde bu paketler cep paketı oldugu için gusel tam cepten kullanmak ıcın ıdael.

kpln04

kpln04

Üye
ben ttnet kullanıyorum benım hızım saniye de 900kb hıc ugrasamam valla cok yavas vodafone tarıhe eser kalıyo yanında bırde bu paketler cep paketı oldugu için gusel tam cepten kullanmak ıcın ıdael.

ttnetimiz yok ki kullanıyoruz heralde

punisher123

punisher123

Üye
eğer vodafonede netten ttent kadar para alsa ve bizde modem olarak telefon yerine gerçek modemler kullansak vodafone ilede o hıza ulaşırız merak etmeyin.

AngelG

Üye
bendede geceleri zaman zaman geceleri down 40kbs kadar cikiyorum... gün içi 25 26 değişiyor... ah birde şu kopmalar olmasa = ] 25 dk de bir sürekli bağlantım kopuyor. Online oyun oynamaya korkuyor insan = ] Birde hala aylık paketimi halledemediler neredeyse 2 hafta olucak hala günlük yapiyorum tl gitmemesi için =]

m2sah

m2sah

Üye
bendede geceleri zaman zaman geceleri down 40kbs kadar cikiyorum... gün içi 25 26 değişiyor... ah birde şu kopmalar olmasa = ] 25 dk de bir sürekli bağlantım kopuyor. Online oyun oynamaya korkuyor insan = ] Birde hala aylık paketimi halledemediler neredeyse 2 hafta olucak hala günlük yapiyorum tl gitmemesi için =]

Hızım seninkinden düşük ama bende kopmalar hiç olmuyo. kopmaların nedeni de şebekeden kaynaklanıyor baz istasyonundan...

punisher123

punisher123

Üye
bendede hiç kopma olmadı daha,ancak ben gıcık almaya başladım durumdan,güzelim n81im sabah akşam şarz oluyo bataryası bozulcak diye korkuyorum,kendime bi vodem alayım dedim vodafonenin sitesindeki 69liralık olanda max 3.6mbps hızdaymış off kim napsınki bu hızdaki modemi.

m2sah

m2sah

Üye
bendede hiç kopma olmadı daha,ancak ben gıcık almaya başladım durumdan,güzelim n81im sabah akşam şarz oluyo bataryası bozulcak diye korkuyorum,kendime bi vodem alayım dedim vodafonenin sitesindeki 69liralık olanda max 3.6mbps hızdaymış off kim napsınki bu hızdaki modemi.

benim 6233 hiç şarjdan çıkmıyo zaten batarya ölmüş:naughty: vodem de çok pahalıymış be:ah

AngelG

Üye
Haha bende Htc Touch HD me kiyamadim... kösede bir blackberry 8700 vardi onu kullaniyorum gece gündüz usb takili... =) , m2sah arkadasimizin dedigi gibi sanirim bizim burdaki istasyondan... ist / leventte oturuyorum 5. katta cekiyor ama yogunluk sanirim... ama turkcelldede kullaniyorum 11 12 saat kesintisiz giriyorum... sanirim vodafone alt yapisi tam yeterli degil yogun bölgelerde..

kpln04

kpln04

Üye
bende de kopma oluyordu pc suit(one touch access) ile bağladığımda ama pcden çevirmeli ayrı bir bağlantı yaptığımdan beri hiç bağlantı kopmuyor usb kablosu bozuk oynattın mı gidiyor onuda değiştik mi tamamdır

Üst Alt