şaka yapıyorsun heralde geç ebudy yi internetin altını üstüne getirirsineee bana kimse yardımcı olmucak mı bu tarifeyi 6230 ile sorunsuz kullanarak msnden ebuddy ile chat yapabilirmiyim 6230 a uygun ebuddy buldum

Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın şuan hız testi yaptım saat 02.28 . 5800 dan şebeke modunu GSM yaptım edgeden bu hız nasıl cıktı anlamış değilim. Ama bu Hız sadece GECE oluyor. normalde 112 kbpsye kadar düşüyor.
Last Result:
Download Speed: 499 kbps (62.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 336 kbps (42 KB/sec transfer rate)
Latency: 247 ms
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın şuan hız testi yaptım saat 02.28 . 5800 dan şebeke modunu GSM yaptım edgeden bu hız nasıl cıktı anlamış değilim. Ama bu Hız sadece GECE oluyor. normalde 112 kbpsye kadar düşüyor.
Last Result:
bizede söylede bizde gidelim o hocaya. yada senin telefonuna cin girmiş
)) şaka maka bi yana çok yüksek bir hız buArkadaşlar ister inanın ister inanmayın şuan hız testi yaptım saat 02.28 . 5800 dan şebeke modunu GSM yaptım edgeden bu hız nasıl cıktı anlamış değilim. Ama bu Hız sadece GECE oluyor. normalde 112 kbpsye kadar düşüyor.
Last Result:
ben ttnet kullanıyorum benım hızım saniye de 900kb hıc ugrasamam valla cok yavas vodafone tarıhe eser kalıyo yanında bırde bu paketler cep paketı oldugu için gusel tam cepten kullanmak ıcın ıdael.
bendede geceleri zaman zaman geceleri down 40kbs kadar cikiyorum... gün içi 25 26 değişiyor... ah birde şu kopmalar olmasa = ] 25 dk de bir sürekli bağlantım kopuyor. Online oyun oynamaya korkuyor insan = ] Birde hala aylık paketimi halledemediler neredeyse 2 hafta olucak hala günlük yapiyorum tl gitmemesi için =]
bendede hiç kopma olmadı daha,ancak ben gıcık almaya başladım durumdan,güzelim n81im sabah akşam şarz oluyo bataryası bozulcak diye korkuyorum,kendime bi vodem alayım dedim vodafonenin sitesindeki 69liralık olanda max 3.6mbps hızdaymış off kim napsınki bu hızdaki modemi.
vodem de çok pahalıymış be