Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

kthy43

Üye
Bunu kullanmak için ayreten 2. el telefon almayı düşünüyorum.Edge hızı yüksek olan bluetoothlu veya usb kablolu cihaz önerileriniz varmı?6630,6300,6600 beni tatmin etmedi.6300 dan falan hızlı bağlantısı olan ucuz bi telefon arıyorum.Fiyatı maksimum 150 TL'lik olucak.Varmı öneriniz?

lgkg300

lgkg300

Üye
Bunu kullanmak için ayreten 2. el telefon almayı düşünüyorum.Edge hızı yüksek olan bluetoothlu veya usb kablolu cihaz önerileriniz varmı?6630,6300,6600 beni tatmin etmedi.6300 dan falan hızlı bağlantısı olan ucuz bi telefon arıyorum.Fiyatı maksimum 150 TL'lik olucak.Varmı öneriniz?

Alacaksan n70 veya n72 al hem edgeli hem de hızları süper şuan n70 ile bağlıyım hızım son derece iyi, hız programlarını kullanmaksızın hızım 20kb/sn'nin üstünde.(download hızı) fiyatları 200-150 TL arasında değişmektedir.

kthy43

Üye
20kb nin üstünde demişsin de zaten ben o civardayım.speedtestten 19-22 arası çıkıyor sonuçlarım.Donwloadda indirdiğim yere bağlı olarak 20-30 arası değişiyor.Bi arkadaş 35 kbsn falan dedi de bende hızımı en az 35-40 falan yapabilecek telefon arıyorum.Varmı böyle bir imkan?

cskn53

cskn53

Üye
telefonum 6630 ve edge de ver 3G de ...3g ile balandığımda hiç kopma faan olmuyo 17kb/s ile dl yapıyorum .. Edge gelince bağlantı hızı sabit durmuyo bi 250kbps oluyo bi 100 bi 70 ... işte bunun nedeni nedir bunu bana açıklayacak olan varsa ya da Düzeltilebilecek bir yöntem varsa cevaplarınızı bekliyorumm...

--------------- Ekleme ---------------

20kb nin üstünde demişsin de zaten ben o civardayım.speedtestten 19-22 arası çıkıyor sonuçlarım.Donwloadda indirdiğim yere bağlı olarak 20-30 arası değişiyor.Bi arkadaş 35 kbsn falan dedi de bende hızımı en az 35-40 falan yapabilecek telefon arıyorum.Varmı böyle bir imkan?

sana önerim arkadaşım al bi tane 6630 3G mi ararsın edge mi ararsınn ne ararsan var n73 le birebir veri aktarma özeliikleri ... fiyatlarına gelince 50-60 milyon falan modem niyetine ...:oke:

lgkg300

lgkg300

Üye
telefonum 6630 ve edge de ver 3G de ...3g ile balandığımda hiç kopma faan olmuyo 17kb/s ile dl yapıyorum .. Edge gelince bağlantı hızı sabit durmuyo bi 250kbps oluyo bi 100 bi 70 ... işte bunun nedeni nedir bunu bana açıklayacak olan varsa ya da Düzeltilebilecek bir yöntem varsa cevaplarınızı bekliyorumm...

--------------- Ekleme ---------------

sana önerim arkadaşım al bi tane 6630 3G mi ararsın edge mi ararsınn ne ararsan var n73 le birebir veri aktarma özeliikleri ... fiyatlarına gelince 50-60 milyon falan modem niyetine ...:oke:

Fiyatların 50-60 TL olduğuna emin misin? bugun nokia nın eski modelleri o fiyata satılıyor hem 3g li hem de 50-60 TL olacak. arkadaş sen nerde yaşıyorsun:allalla:

ilo53

ilo53

Üye
ben sorudm 80 tl

kthy43

Üye
6630 var zaten bende fazla hızlı değil o da.Onda 3g kullanılıyo falan dediler 6630 da 3g yok benim bildiğim.6680-n70 bunlarda var.6630,6600 ve 6300 dan deneme yaptım 6300 en iyisi gibi.N73 te 200 civarı ve hantal bi telefon başka bie alternatif yokmu?

cskn53

cskn53

Üye
6630 var zaten bende fazla hızlı değil o da.Onda 3g kullanılıyo falan dediler 6630 da 3g yok benim bildiğim.6680-n70 bunlarda var.6630,6600 ve 6300 dan deneme yaptım 6300 en iyisi gibi.N73 te 200 civarı ve hantal bi telefon başka bie alternatif yokmu?

6630 VERİ TRANSFERİ

• WCDMA2100 - Maksimum karşıdan yükleme 384kbps; karşıya yükleme 128kbps
  • EGPRS (Sınıf B, Multislot sınıfı 10) - Maksimum karşıdan yükleme 236.8kbps; karşıya yükleme 118.4kbps
  • GPRS (Sınıf B, Multislot sınıfı 10) – Maksimum karşıdan yükleme 53,6 kbps
KaynAk

n73 VERİ TRANSFERİ

• Eş zamanlı ses ve paket verisi destekli WCDMA 2100 (PS maksimum sürati UL/DL = 128/384kbps, CS maksimum sürati 64 kbps)
  • Dual Transfer Modu (DTM) GSM/EDGE şebekelerinde ses ve paket bilgilerinin aynı anda kullanımını destekler
  • WCDMA paket veri oranları: UL 384kbps, DL 384kbps
  • Video çağrısı için 64kbits/s'ye kadar devre verisi
  • EGPRS sınıf B, multi-slot sınıf 11 (UL 118.4 kbps, DL 236.8 kbps)
  • Konuşma kodekleri desteklenmektedir: FR, EFR, WCDMA ve GSM AMR
  • Bluetooth bağlantısı üzerinden uyumlu eski Nokia S60'daki verilerin taşınması için veri aktarım uygulaması
KAYNAK

arkadaşlar sonuç olarak veri transfer hızı olarak n73 ile 6630 arasında bi fark yok tek fark fiyatt.. :bye2:

6630 50-70 milyon piyasada ...
n73 150-230 arası değişir... tercih size kalmışş ... :bye2:

harock

harock

Üye
Aynen katılıyorum kaldı ki n73 fazladan bi artısi yok mesela bi wifi olsaydı tamam ama yok :D tip desen oda yok

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Alacaksan n70 veya n72 al hem edgeli hem de hızları süper şuan n70 ile bağlıyım hızım son derece iyi, hız programlarını kullanmaksızın hızım 20kb/sn'nin üstünde.(download hızı) fiyatları 200-150 TL arasında değişmektedir.
şuan 20kb ile yaptığın download acaba 100mb yi aştıktansoraki downloadmı yani hızı düşük olan downloadmı?

lgkg300

lgkg300

Üye
şuan 20kb ile yaptığın download acaba 100mb yi aştıktansoraki downloadmı yani hızı düşük olan downloadmı?

Evet 100 mb dan sonraki kullanım. Bunu sağlayan internet download manager. flash get, orbit, free download manager vs ... piyasadaki neredeyse bulduğum tüm download managerlerini kullandım kaydettiğim en yüksek hız internet download manager ile oldu. hiç üşenmedim test amacıyla 10 mb lık bir dosyayı indirdim işte sonuçlar:

10mb lık bir dosya;

* Orbit download manager ile: 18dk
* Flash get ile: 15 dk
* Free internet download ile: 20 dk

* Download accelerator plus (DAP) :18,50 dk
* İnternet download manager (İdman) ile : 12 dk

ilo53

ilo53

Üye
Ben n70ten giryorum 18 kb ile dowload yapiyorum.Arada 40kb oluyo 5sn snrada duzeliyo yine 18 oluyo.Bu baktgm dowload meneger programi ile.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
Evet 100 mb dan sonraki kullanım. Bunu sağlayan internet download manager. flash get, orbit, free download manager vs ... piyasadaki neredeyse bulduğum tüm download managerlerini kullandım kaydettiğim en yüksek hız internet download manager ile oldu. hiç üşenmedim test amacıyla 10 mb lık bir dosyayı indirdim işte sonuçlar:

10mb lık bir dosya;

saol bilgilendirmelerin için vodafone bu sınırsız net ile iyi iş başarmış :oke:

atabey444

Üye

10mb lık bir dosya;

ben size göre baya şanslıyım galiba. albüm arşivi gibi bir hobim var. sürekli albüm indiririm internetten. örneğin 65 mb bir albümü 37 dkda indirdim daha yeni.tabi idm ile.karşı apartmanın çatısında küçük bi kulübe var üstündede aparatlar falan acaba vodafon baz istasyonumudur ondanmı benimki hızlı :)

cskn53

cskn53

Üye

cevaplarınızı bekliyoruuummm....

aliyarar1790

aliyarar1790

Üye
Günlük Cepnet yada aylık ''paketinden, eğer 3G abonesi iseniz ve cep telefonunuz 3G destekliyorsa 3G hızında, 3G abonesi değilseniz 2G/Edge hızında faydalanabilirsiniz'' dio ama 3 g hızında bağlanmıo ben pc ye bağlıorum 921,6 kbps hızında bağlanıo

kthy43

Üye
6630 bende de var ama edgeden 250 kbs falan olmuyor hiç.Allah allah nasıl becerdiniz o hıza.Peki 100mb dan sonrada böyle yüksek oluyormu yoksa 25 kbs yemi düşüyor?

AngelG

Üye
ben 5 gün oldu aylık cepnet alalı hala kullanamıyorum =) sürekli lira gidiyor su gibi... kac kere aradım müşteri hizmetlerini sorununuz aktarildi ilgili yerlere demekten baska birsey yaptiklari yok hala bekliyorum =] sürekli günlükcepnet yapip giriyorum aylik oldugu halde...

kthy43

Üye
ben 5 gün oldu aylık cepnet alalı hala kullanamıyorum =) sürekli lira gidiyor su gibi... kac kere aradım müşteri hizmetlerini sorununuz aktarildi ilgili yerlere demekten baska birsey yaptiklari yok hala bekliyorum =] sürekli günlükcepnet yapip giriyorum aylik oldugu halde...

Kardeş benimde kontorleri sıfırladı bu cepnet.Hem paketten yiyo hem kontorden :) Müşteri hizmetlerine mail attım 5 gün oldu arayan soran yok.Geri dönüş olcak dediler.Ama biraz geç dönüyorlar.10 gün önceki destek mesajıma bugün cevap verdiler.Cepnetle ilgili mailler attım bakalım nezaman döncekler...

Üst Alt