Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
harock

harock

Üye
Bugün günlük cepnet paketi aldım n73 ile 350kbsn hızına ulaştım :D Soranlar oluyordu metin2 de oynayabiliyorsnz Denenmiştir nokia 6670 de ise sadece metin2 private server açılıyor bilen bilir yt2g pvp denenmiş ve çalışıyordur
SaygılaR
Ekleme:
Arkadaşlar hat annemin üzerine old. Için bende cep özgüre myvodafone üzerinden geçemedim ne yapmam gerekir bi akıl verin

lgkg300

lgkg300

Üye
opera orca mozilla internet explorer ve safari. hepsini denedim günlerdir test ediyorum.kesinlikle google chrome yi tavsiye ediyorum. benim gibi cepnet kulanıosanız Chrome i kullanın ve farkı görün.
Aynı fikirdeyim, tek sorun download managerlerini chorme ile birleştiremiyorum. fakat orca nın hızını da yabana atmamak gerek hakikaten orca harika:oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bu 7.99 tl lik paket sınırsız dimi sadece 100mb den sonra hız düşüor galiba?

sarıoklar

Üye
Sınırsız

lgkg300

lgkg300

Üye
Biliyorsunuz Messengerde sesli ve görüntülü konuşmada extra TL düşümü olmuyor. fakat vodafone'nin açıklamasına göre VoiP iletişimde TL düşürüleceğini beyan etmişti. Nimbuzz la yaklaşık yarım saat konuştum fakat TL düşümü olmadı. Bu TL ler sonradan mı düşecek acaba?

reoksit

reoksit

Üye
Aylık cepnet kullanıyorum hız460.8kbps telefonum n73 memnunum tek eksiği diğer sağlayıcılara göre biraz hızı yavaş bir çok işlemi yapabiliyorsun yani şarkıda indierebiliyorsun proğramda ama biraz sabırlı olmak lazım bu paketi hem telefondan hemde pcden kullanıyorum bende çok iyi işliyor ucuz internet kullanmak isteyen herkese tavsiye ederim

lgkg300

lgkg300

Üye
Aylık cepnet kullanıyorum hız460.8kbps telefonum n73 memnunum tek eksiği diğer sağlayıcılara göre biraz hızı yavaş bir çok işlemi yapabiliyorsun yani şarkıda indierebiliyorsun proğramda ama biraz sabırlı olmak lazım bu paketi hem telefondan hemde pcden kullanıyorum bende çok iyi işliyor ucuz internet kullanmak isteyen herkese tavsiye ederim

Aylı 8 TL ye bu hız uygun, bir servet ödemiyoruz ki iki paket sigara parası. sınırsız olması çok güzel.:oke:

kthy43

Üye
1gb paketim bitti diye aylık cepnet paketi aldım dün gece 18.88 tl kalmıştı.2 saat internette dolaştım baktım bakiyeme 0 Tl yazıyor.Niye kontor düşümü olmuştur acaba.Yanlış bağlantı kursan lira düşermi yani gprs,wap vb. Bugün müşteri hizmetlerine mail attım bakalım nolcak.Sizce iade ederlermi paramı?

ilo53

ilo53

Üye
musterı hızmetlerını ara ıade ederler eger paketın varsa

lgkg300

lgkg300

Üye
1gb paketim bitti diye aylık cepnet paketi aldım dün gece 18.88 tl kalmıştı.2 saat internette dolaştım baktım bakiyeme 0 Tl yazıyor.Niye kontor düşümü olmuştur acaba.Yanlış bağlantı kursan lira düşermi yani gprs,wap vb. Bugün müşteri hizmetlerine mail attım bakalım nolcak.Sizce iade ederlermi paramı?

Yanlış bağlantıdan değildir arkadaşım. bu sorun birçok arkadaşta görülmüştür. büyük ihtimalle vodafone'den onay mesajı gelmeden internete girmişssindir. cepnete abone olurken mesaj gelmeden girmeyin. Çünkü mesaj gönderdiğin andan itibaren hemen cepnet hattına tanımlanmayabiliyor. En sağlıklısı mesajı beklemen olacaktı. şayet mesaj sana gelmişse de sana tavsiyem müşteri hizmetleini araman TL lerini yeniden iade ederler.

kthy43

Üye
Hesabımda O TL olduğu için müşteri hizmetlerine arayamıyorum :Spaketim var tabi şimdi paketten giriyorum tl olsa yine tl den de düşerdi.Böyle iş görmedim.Dönüş yapılcaktır falan diyorlar ama arayan yok hala

Onay mesajından sonra girdim arkadaşlar bir gün önce günlük cepnette o mesaj gelmeden girilmemesi gerektiğini anladım zaten.

lgkg300

lgkg300

Üye
Hesabımda O TL olduğu için müşteri hizmetlerine arayamıyorum :Spaketim var tabi şimdi paketten giriyorum tl olsa yine tl den de düşerdi.Böyle iş görmedim.Dönüş yapılcaktır falan diyorlar ama arayan yok hala

Onay mesajından sonra girdim arkadaşlar bir gün önce günlük cepnette o mesaj gelmeden girilmemesi gerektiğini anladım zaten.

Onlar dönecekler merak etme bana da 4 gün sonra döndüler; ama sen yine de yakalarını bırakma burdan e mail gönder: sürekli e mail gönder. haydi kolay gelsin:oke:

aryscat

aryscat

Üye
tecrübelerime dayanarak başka internet paketi olan arkadaşlar kotaları bitse bile paketi iptal edip paketin kullanımının biteceği tarihe kadar cepnet aboneliği yapmasınlar derim. Sonra lira düşümü oluyor. Bende 250 mb vardı ve bunu yaşadım. Eski aboneliğimin bitiş tarihinden sonra sorun ortadan kalktı . Kesilen lira lar iade edildi

kthy43

Üye
Onlar dönecekler merak etme bana da 4 gün sonra döndüler; ama sen yine de yakalarını bırakma burdan e mail gönder: sürekli e mail gönder. haydi kolay gelsin:oke:

Zaten 3 kez mail attım son günlerde daha da gerek yok gibi.Bakalım ne zaman geri dönecekler.

AngelG

Üye
Bende bunca zamandır işlerim ve sürekli yer değiştirmemden dolayı turkcell edge internet paketini kullanıyordum haftalik 50mb 5 ytl olanı... ta ki vodafone cepneti çıkarana kadar... gayet memnunum download hızı zaman zaman 33 34 lere cıkıyor edge ile. tek sorun sürekli bağlantı kopması... yarım saatte bir sürekli kopuyor.. sanırım ya yoğunluktan dolayı veya böyle bir trafik uyguluyorlar... bugun cepnetim bitti gecici turkcell e yaptim bugunlük... tam 11 saat bağlı kaldım turkcell ile asla kopma olmadı... ah su turkcellde aylık sınırsız çıkartsa...

lgkg300

lgkg300

Üye
Bende bunca zamandır işlerim ve sürekli yer değiştirmemden dolayı turkcell edge internet paketini kullanıyordum haftalik 50mb 5 ytl olanı... ta ki vodafone cepneti çıkarana kadar... gayet memnunum download hızı zaman zaman 33 34 lere cıkıyor edge ile. tek sorun sürekli bağlantı kopması... yarım saatte bir sürekli kopuyor.. sanırım ya yoğunluktan dolayı veya böyle bir trafik uyguluyorlar... bugun cepnetim bitti gecici turkcell e yaptim bugunlük... tam 11 saat bağlı kaldım turkcell ile asla kopma olmadı... ah su turkcellde aylık sınırsız çıkartsa...

Haftalık 5 TL ye 50 mb veren bir operatörden sınırsız interneti beklemek boşunadır. Hiç böyle bir ümit beslemeyin Turkcell in sınırları bellidir. Sınırlarını aşamaz. sanırım en son günlük 50 kuruş gprs kullanımından sonra 15 mb bedava uygulamasını çıkarmışlardı ki o da sanırım temmuz ayına kadar daha fazla devam etmesi düşünülemez.

Turkcell hem konuşmada hem de gprs de üç operatör arasında en cimri olanı. Avea konuşmak için ideal aylık internet paketi de var: 100 mb 8 TL (Genç Avea tarifesinde 100 mb 4TL). Turkcell i karalamak için söylemiyorum; ama Turkcell resmen milleti sömürüyor. ve insanımızın çoğu sırf Turk (!) şirketi olduğu için milliyetçi duygularla hareket edip Turkcell'i kullanıyor. Üç operatörü de kullandım en memnun olduğum vodafone. 3g si hemen hemen her yerde çekiyor. turkcell'in de 3g si iyi. avea yı sanırım anlatmama gerek yok. çoğu illerde çekmiyor biliyorsunuz. avea daha gencecik 15 yaşındaki bir delikanlı gibi bakalım ileride nasıl çıkacak karşımıza.
Günümüzde internet vazgeçilmez oldu, haber kaynağı olarak, bilgi kaynağı olarak hep internet tercih ediliyor. hal böyle olunca da Turkcell in kullanıcılarını düşünmesi gerekir. Fazla söze gerek yok Vodafone internet paketleri ile konuşma tarifeleri ile 1 numara ... :oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
arkadaşlar bu cepnete bağlanmak için 3g ye abone olmak yetiyormu yoksa müşteri hizmetlerini arayıp gprs ayarlarınımı yaptırmak lazım?

lgkg300

lgkg300

Üye
arkadaşlar bu cepnete bağlanmak için 3g ye abone olmak yetiyormu yoksa müşteri hizmetlerini arayıp gprs ayarlarınımı yaptırmak lazım?
1) Eğer cepten internete bağlanacaksan ve telefonunda gprs ayarları yoksa ya müşteri hizmetlerini arayıp ayarları alacaksın veya bu linki tıklayarak ayarları kendin yapabilirsin link:
(Eğer live ayarlarını ücretsiz almak istiyorsun cep telefonundan *3636# deyip e posta sihirbazını seçiyorsun live ayarları ücretsiz cebinde)
2) Eğer telefonumu modem olarak kullanmak ve bilgisayarımdan girmek istiyorum diyorsan ayarları almana gerek yok bu sayfaya ait önceki cevapları oku bağlantıyı nasıl kuracağına dair resimli anlatım dahi mevcuttur.:oke:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
teşekkürler :oke:

atabey444

Üye
bakıyorumda 50 mb 100 mb 250 mb den bahsediliyor.ne kadar saçma sapan rakamlar.ben hiç kullanmazsam günde en az 400 mb harcarım. bu 250 mb bir aya nasıl sığdırıyorlar.5 defa facebooku açtın bide msn açtın bir iki forum dolaştın gitti 20 mb :) bide 250 mb 14 tl idi şimdi 22 liraya çıkarmış vodafone.ne kadar pahallı bir ülkeyiz biz.diyorlarki özelleştirmeye gitmeyin vatanı satmayın. türk girişimcilere verin her şeyi. e türk girişimcilerinde halini görüyoruz? adamlar yıllarca bizi sömürmüş. vodafone yabancı bi gsm operatörü. tüm dünyada hangi kampanyayı uygularsa aynı şeyi türkiyedede uyguluyor.trcell fena sıkıştı. ben bile abartmıyorum 20 arkadaşımı trcellden vazgeçirdim vodafonlu yaptım. hem çok ucuza konuşuyorlar hem internet kulanıyorlar.gün geçtikce müşteri kaybediyor tcell. dahada beter olsun.ben 18 dakikayı 20 liraya konuştuğum günleri hatırlıyorum.

Üst Alt