harock
Üye
Bugün günlük cepnet paketi aldım n73 ile 350kbsn hızına ulaştım
Soranlar oluyordu metin2 de oynayabiliyorsnz Denenmiştir nokia 6670 de ise sadece metin2 private server açılıyor bilen bilir yt2g pvp denenmiş ve çalışıyordur
SaygılaR
Ekleme:
Arkadaşlar hat annemin üzerine old. Için bende cep özgüre myvodafone üzerinden geçemedim ne yapmam gerekir bi akıl verin
Soranlar oluyordu metin2 de oynayabiliyorsnz Denenmiştir nokia 6670 de ise sadece metin2 private server açılıyor bilen bilir yt2g pvp denenmiş ve çalışıyordurSaygılaR
Ekleme:
Arkadaşlar hat annemin üzerine old. Için bende cep özgüre myvodafone üzerinden geçemedim ne yapmam gerekir bi akıl verin

bide 250 mb 14 tl idi şimdi 22 liraya çıkarmış vodafone.ne kadar pahallı bir ülkeyiz biz.diyorlarki özelleştirmeye gitmeyin vatanı satmayın. türk girişimcilere verin her şeyi. e türk girişimcilerinde halini görüyoruz? adamlar yıllarca bizi sömürmüş. vodafone yabancı bi gsm operatörü. tüm dünyada hangi kampanyayı uygularsa aynı şeyi türkiyedede uyguluyor.trcell fena sıkıştı. ben bile abartmıyorum 20 arkadaşımı trcellden vazgeçirdim vodafonlu yaptım. hem çok ucuza konuşuyorlar hem internet kulanıyorlar.gün geçtikce müşteri kaybediyor tcell. dahada beter olsun.ben 18 dakikayı 20 liraya konuştuğum günleri hatırlıyorum.