Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

harock

harock

Üye
arkadaşlar sabah 7 gibi yine net gitti ve kontor gitti :@

harock

harock

Üye
Sağol :D bulamadım onu ya biliyorum yükseldigini ama nerede 7kb indiriyor metin2 bile açmıyor inşallah acar;) tekrar sağol

cskn53

cskn53

Üye
valla benim bağlantı sınırları zorluyoo çok memnunum valla :naughty:

harock

harock

Üye
Arkadaşlar 2g ile kullandığınızda kaç kb hıza ulaştınız benimki 7kb geçmiyor :s

harock

harock

Üye
Arkadaşım sen edge ile mi bağlanıyorsn hızı 9600 yaptım ama yine aynı indiriyo arada 8kb oluyo öyle kalıyor :s metin2 bile açılmıyor
arkadaşlar herkez hangi telefonla hangi türde bağlandığını ve indirme hızlarını yazsın
örneğin :6670 Gprs 8kb/sn idm ile

cskn53

cskn53

Üye
n0kia n72 internet gprs 25kb/s

şiddetle öneriyorumm ;
en hızlı browser = Orca Browser yüzde yüzz garanti veriyorumm:oke:
download için = FlashGet

muhasara

Üye
n73 telefonum var onu modem olarak kullanıp internete girebiliniyor galiba,vodafone pakatlerinden birini alsam bilgisayara bağlayarak sorunsuz ve ekstra kontör gitmeden bağlanabilir miyim

ilo53

ilo53

Üye
evet sorunsuz gırersın ben suan n70ten gırıyorum.vıdeolar bıraz yavas ınıyor o kadar

muhasara

Üye
mesajları okudum süper tarifeymiş :))

harock

harock

Üye
Evet arkadaşım ister 0.50krs a günlük sınırsız paket al ister 7.99krs a aylık sınırsız ;) daha fazlası için ilk sayfayı oku;)

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Gerçekten güzel olmuş, hız konusun da biraz sıkıntı olur ama zaten çok hızlı bağlanmıyor çepten.

aryscat

aryscat

Üye
ya bu kontör sıfırlama ve arkasından internetin kesilmesi olayını yaşayan kaldımı? bende bugünküyle beraber 5. kez aynı olay oldu... Herifler taktı bana . İyiki adamların messengerlerini editledik. Herifler resmen intikam alyorlar... :)

harock

harock

Üye
ya bu kontör sıfırlama ve arkasından internetin kesilmesi olayını yaşayan kaldımı? bende bugünküyle beraber 5. kez aynı olay oldu... Herifler taktı bana . İyiki adamların messengerlerini editledik. Herifler resmen intikam alyorlar... :)
bende de cuma günü sabah 7 gibi net gitti tabi tllerde :D ama suan 0tl var daha takmıyorm :D

linüx

Üye
arkadaşlar bende 4 veya 5 gün oldu aylık sınırz pakete üye olalı suan 600 mb yi dolduruyorum bulundugum yerde net yok internet kafeye gitmekten bunalmıstım uzak çünkü bende n95 üzerinden joikuspot programı ile dizüstünden baglanıyorum download hızım 25 ile 30 kb arasında degişiyor ve msnde görüntülü görüsmeyi yapabiliyorum ama adsl deki gibi akıcı degil 8 tlye fazlasıyla işimi görüyor tavsiye derim

harock

harock

Üye
arkadaşlar bende 4 veya 5 gün oldu aylık sınırz pakete üye olalı suan 600 mb yi dolduruyorum bulundugum yerde net yok internet kafeye gitmekten bunalmıstım uzak çünkü bende n95 üzerinden joikuspot programı ile dizüstünden baglanıyorum download hızım 25 ile 30 kb arasında degişiyor ve msnde görüntülü görüsmeyi yapabiliyorum ama adsl deki gibi akıcı degil 8 tlye fazlasıyla işimi görüyor tavsiye derim

benimde 6-7 gün oldu 150mb kullanmışım pc ye yeni bağlıyorm 1-2 gün oldu ama yavaş 8kb ile iniyor bvende :allalla::bigstar:

muhasara

Üye
inş iptal etmezler çok faydalı oldu bu tarife

Üst Alt