lgkg300
Üye
Rica ederim,Sonunda bende bağlandım Yardımları için lgkg300 e teşekkürü Bir Borç Bilirim Teşekkürleri
u vodafone
![]()

Rica ederim,Sonunda bende bağlandım Yardımları için lgkg300 e teşekkürü Bir Borç Bilirim Teşekkürleri
u vodafone
![]()

buyurun işte caps
Arkadaşlar 2g ile kullandığınızda kaç kb hıza ulaştınız benimki 7kb geçmiyor![]()
bende de cuma günü sabah 7 gibi net gitti tabi tllerdeya bu kontör sıfırlama ve arkasından internetin kesilmesi olayını yaşayan kaldımı? bende bugünküyle beraber 5. kez aynı olay oldu... Herifler taktı bana . İyiki adamların messengerlerini editledik. Herifler resmen intikam alyorlar...![]()
ama suan 0tl var daha takmıyorm 
arkadaşlar bende 4 veya 5 gün oldu aylık sınırz pakete üye olalı suan 600 mb yi dolduruyorum bulundugum yerde net yok internet kafeye gitmekten bunalmıstım uzak çünkü bende n95 üzerinden joikuspot programı ile dizüstünden baglanıyorum download hızım 25 ile 30 kb arasında degişiyor ve msnde görüntülü görüsmeyi yapabiliyorum ama adsl deki gibi akıcı degil 8 tlye fazlasıyla işimi görüyor tavsiye derim

benimde 6-7 gün oldu 150mb kullanmışım pc ye yeni bağlıyorm 1-2 gün oldu ama yavaş 8kb ile iniyor bvende![]()