saçmalamayın arkadaşlar.çatır çatır kullanıyoruz siz hala öyle böyle diyorsunuz.
1.2 gün kontör düşümü yaşanmıştır.problem çözülmüş ve düşen kontörler iade edilmiştir.
2.şu an herhangi bir sorun olmaksızın sınırsız internet deavm ediyor.
3.cep net paketlerini vodem ile kullanabilirsiniz.
4.100 mb'yı geçtikten sonra sınırsızdır.
Arkadaşım bende hiç bir problem yok. Sınırsız internet devam ediyor. Dosya indirme-upload vs tüm işlemleri korkusuz bir şekilde yapıyorumslm arkadaslar bendeki sorun cepnet pakatiyle pc suite ile baglanmaya calışıyorum pc de baglantı var ama sayfaları açmıyor gelen bayt yerinde sayıklıyor lutfen yardım edin tel nokia 5800
Ücret uygulaması şu şekilde oluyor:

bendede aynı problem oldu geçen gün müşteri hizmetlerini ilk aradığımda cahil cuhela ezik bi kızcağız çıktı ve 20 lira yükledim 9 lira cep dolusu msj paketine gitti ok 11 kaldı (dikkat ettiyseniz özürlüye anlatır gibi anlatıyorum karşıdakine.)8 günde günlük cepnet e abone oldum ne ayak dedim beyefendi burda lira düşümünüz hakkında bir bilgi göremiyorum dedi(ekranda 7 lira nereye gittiğini göremediğini anlatmaya çalışıyor.)bakiyeyi sordum sıfır arada ki 7 lira nerde dedim kem küm vs.den sonra ben ilgili birime bildiriyorum eğer söylediğiniz gibi haksız lira düşümü varsazaten iade ederler dedi.bekliyorumve simdilik abonelik yapmayın dediler.YA SABIR
--------------- Ekleme ---------------
bu arada teli pc ye bağlanıp internete giriyorsanız msj geldiğinde çağrı geldiğinde ve geçici sebeke problemi dediğinde mutlaka internetten çıkın ve bir süre bekleyin sanırım ondan kaynaklanıyor bu düşüş.
kaç kez aradım e nson kayıt oluşturdular yanlışlık varsa iade edilecektir inceleni pdediler. hala bi numara yok. birde vodemnet e abone olmuşum nasıl oluyorsa. ben asla ve yanlışlıkla böyle bi şey yaptığmı hatırlamıyorum. myvodafoneden bakıyorum. vodemnet aktif/kullanılıyor diyor. şimdi dedim bunada gider kontör bunu iptal edeyim. ettim. bu sefer aylık cepnete baktım o da iptal olmuş. yan igaliba aylık cepnete üye olunca otomatik olarak vodenetede mi abone olunuyor nedir? ama pek alakası yokki çünkü tarifeler falan farklı. ne bileyim işte böyle karışık bi şeyler. arıyorum kendileride kesin bi şey söylemiyorki. şimdi arasam yine bişey değişeceğini sanmıyorum.Arkadaşın dediği programı indiriyorum flash getide kurdum hız farkederse söylerim beles internet ı love you vodafone xD