Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
cskn53

cskn53

Üye
sanıyorum çünkü adı üstünde CEPnet cep için, bu kampanya için en fazla usb kablo veya bluetooth kullanabiliriz sanırım :hmmm vodemin paketleri ayrı bence...

duman6kelimeler

duman6kelimeler

Üye
ben : internette duyduğum kadarıyla 100mb'tı aştıktan sonra da kredi düşümü yani ücretlendirme olan kullanıcılar varmış; nasıl sınıursız internet bu?
müşt.hizm.kadın : mp3 indirme, melodi indirme, vidyo izlemelerde ücret düşümü yapıyoruz, ama sayfalarda gezinme sınırsız
ben : Hanfendi sayfaalrda gezmekte bir data kullanımıdr böyle bir ayrım olmaz.
müşt.hizm.kadın : sınırsız olan sayfalarda gezinmektir.

kadın bir halttan anlamadığı için habire aynı şeyi tekrar etti. ben de 'daha fazla yormayalım birbirmizi ' deyip kapattım telfonu.

cepnette sıkıntılar var sanırım arkadaşlar...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
vodafon eski telsimi andiriyor sanki bunla sinirsiz adi altinda cekiyor liralari sanirim

sarıoklar

Üye
saçmalamayın arkadaşlar.çatır çatır kullanıyoruz siz hala öyle böyle diyorsunuz.
1.2 gün kontör düşümü yaşanmıştır.problem çözülmüş ve düşen kontörler iade edilmiştir.
2.şu an herhangi bir sorun olmaksızın sınırsız internet deavm ediyor.
3.cep net paketlerini vodem ile kullanabilirsiniz.
4.100 mb'yı geçtikten sonra sınırsızdır.

atek59

Üye
saçmalamayın arkadaşlar.çatır çatır kullanıyoruz siz hala öyle böyle diyorsunuz.
1.2 gün kontör düşümü yaşanmıştır.problem çözülmüş ve düşen kontörler iade edilmiştir.
2.şu an herhangi bir sorun olmaksızın sınırsız internet deavm ediyor.
3.cep net paketlerini vodem ile kullanabilirsiniz.
4.100 mb'yı geçtikten sonra sınırsızdır.

evet katılıyorum şuan arkadaşdan ödünc aldığım vodem ile deneiyorum cepneti ve 3g ile bağlıyım ve hızım saniyelikte olsa 50 kb/s görüyor ve 25-26 kb/s gezio ve inşallah cepnet bitmez kotam şuan 5 günde 650 mb flan oldu ttnet olduğu için

asiii20

Üye
bendede aynı problem oldu geçen gün müşteri hizmetlerini ilk aradığımda cahil cuhela ezik bi kızcağız çıktı ve 20 lira yükledim 9 lira cep dolusu msj paketine gitti ok 11 kaldı (dikkat ettiyseniz özürlüye anlatır gibi anlatıyorum karşıdakine.)8 günde günlük cepnet e abone oldum ne ayak dedim beyefendi burda lira düşümünüz hakkında bir bilgi göremiyorum dedi(ekranda 7 lira nereye gittiğini göremediğini anlatmaya çalışıyor.)bakiyeyi sordum sıfır arada ki 7 lira nerde dedim kem küm vs.den sonra ben ilgili birime bildiriyorum eğer söylediğiniz gibi haksız lira düşümü varsazaten iade ederler dedi.bekliyorumve simdilik abonelik yapmayın dediler.YA SABIR

--------------- Ekleme ---------------

bu arada teli pc ye bağlanıp internete giriyorsanız msj geldiğinde çağrı geldiğinde ve geçici sebeke problemi dediğinde mutlaka internetten çıkın ve bir süre bekleyin sanırım ondan kaynaklanıyor bu düşüş.

kralburda

Üye
slm arkadaslar bendeki sorun cepnet pakatiyle pc suite ile baglanmaya calışıyorum pc de baglantı var ama sayfaları açmıyor gelen bayt yerinde sayıklıyor lutfen yardım edin tel nokia 5800

lgkg300

lgkg300

Üye
slm arkadaslar bendeki sorun cepnet pakatiyle pc suite ile baglanmaya calışıyorum pc de baglantı var ama sayfaları açmıyor gelen bayt yerinde sayıklıyor lutfen yardım edin tel nokia 5800
Arkadaşım bende hiç bir problem yok. Sınırsız internet devam ediyor. Dosya indirme-upload vs tüm işlemleri korkusuz bir şekilde yapıyorum:islikÜcret uygulaması şu şekilde oluyor:
1) VoiP iletişim ile kullanım... ( Sanırım msn de sesli görüşme oluyor yanılıyor olabilirim)
2) Uluslararası dolaşımlarda gprs den düşerler. ( Bu maddeyi ben de anlamadım)

Ayrıca download için size tavsiyem internet download manager (idman 5.15) birçok pro kullandım bundan hızlısını görmedim. ayrıca biliyorsunuz hız malum yavaş. bunu aşmak için de opera mini'yi kullanmanızı tavsiye ediyorum internet explore çok yoruyor. :bye2:

sarıoklar

Üye
2.maddenin anlamı yurtdışında iken bu paketleri kullanamazsınız.çünkü dolaşım söz konusu oluyor.

cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar size şu anda Bu bağlantımızı maximum seviyede sömürmemizi sağlayan programları sölüyorumm

Browser : Orca Browser bu güne kadar kullandığım en hızlı browser %100 garanti veriyorumm:oke:
İndirme : Tabiki FlashGet

bu dediklerimi bi deneyin farkı siz de görünnn... saygılarımla

metalshops

metalshops

Üye
Arkadaşın dediği programı indiriyorum flash getide kurdum hız farkederse söylerim beles internet ı love you vodafone xD

atek59

Üye
ben google chorme kullanıyorum memnum hız için ama sayfaların hızlı yüklenmesini istiyorsanız flashblock eklentisini kurabilirisniz ve flashplayer sizin izininiz olamadan yüklemez ve sayfa hızlı yüklenir, ben için hızı ii ve devamlı 2 msn ve exaradyo mydonose türk pop devamlı açık..

harock

harock

Üye
Sonunda bende bağlandım Yardımları için lgkg300 e teşekkürü Bir Borç Bilirim Teşekkürler :) i <3 u vodafone :D

mutluadam

Üye
bendede aynı problem oldu geçen gün müşteri hizmetlerini ilk aradığımda cahil cuhela ezik bi kızcağız çıktı ve 20 lira yükledim 9 lira cep dolusu msj paketine gitti ok 11 kaldı (dikkat ettiyseniz özürlüye anlatır gibi anlatıyorum karşıdakine.)8 günde günlük cepnet e abone oldum ne ayak dedim beyefendi burda lira düşümünüz hakkında bir bilgi göremiyorum dedi(ekranda 7 lira nereye gittiğini göremediğini anlatmaya çalışıyor.)bakiyeyi sordum sıfır arada ki 7 lira nerde dedim kem küm vs.den sonra ben ilgili birime bildiriyorum eğer söylediğiniz gibi haksız lira düşümü varsazaten iade ederler dedi.bekliyorumve simdilik abonelik yapmayın dediler.YA SABIR

--------------- Ekleme ---------------

bu arada teli pc ye bağlanıp internete giriyorsanız msj geldiğinde çağrı geldiğinde ve geçici sebeke problemi dediğinde mutlaka internetten çıkın ve bir süre bekleyin sanırım ondan kaynaklanıyor bu düşüş.

evet bede de var bu 7 tl lik belirsiz düşüş. aylık cepnete abone oldum kendim myvodafone den hemen düştü. aradım bir daha düşmez değilmi dedim düşerse tekrar arayın dediler. ve aktif olduğunda yine düştü. 7.99 :) kaç kez aradım e nson kayıt oluşturdular yanlışlık varsa iade edilecektir inceleni pdediler. hala bi numara yok. birde vodemnet e abone olmuşum nasıl oluyorsa. ben asla ve yanlışlıkla böyle bi şey yaptığmı hatırlamıyorum. myvodafoneden bakıyorum. vodemnet aktif/kullanılıyor diyor. şimdi dedim bunada gider kontör bunu iptal edeyim. ettim. bu sefer aylık cepnete baktım o da iptal olmuş. yan igaliba aylık cepnete üye olunca otomatik olarak vodenetede mi abone olunuyor nedir? ama pek alakası yokki çünkü tarifeler falan farklı. ne bileyim işte böyle karışık bi şeyler. arıyorum kendileride kesin bi şey söylemiyorki. şimdi arasam yine bişey değişeceğini sanmıyorum.

ama hakkaten çok iyi oldu aylık cepnet. hiç sıkılmadan, endişelenmeden geziyorsun webde.

kpln04

kpln04

Üye
valla ben günlük ile pcden nete bağlanıyorum bu mesajı bile günlük net paketi ile yazıyorum :aha:

Bystone

Bystone

Üye
Arkadaşlar günlükpakette 5Mb geçince ekstra bir ücret alınmıyor dimi?Sadece hızı yavaşlıyor?

aryscat

aryscat

Üye
aynen dediğin gibi...

Bystone

Bystone

Üye
Tamam teşekkürler.Güzel bir uygulama olmuş aslında:D

harock

harock

Üye
buyurun işte caps