Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar benim tl ler neden geri gelmedi peki :hmmm gelmesi için ne yapmam gerekiyoo ??? şimdiden teşekkürler.....

harock

harock

Üye
arkadaşlar benim tl ler neden geri gelmedi peki :hmmm gelmesi için ne yapmam gerekiyoo ??? şimdiden teşekkürler.....
bi mail daha at bende attım az tl geri yüklediniz die arandım durumu anlattım tekrar gözden geçirilerek size dönülecektir dediler beklemedeym şu pc suite için biri yardım etsin lütfen :(

cskn53

cskn53

Üye
telefonunu pc ye kablo ile bağlıyosan eğer kablo telefon ile uyumlu olmayabiliyo bu uyumluluğa pc suite destek sayfasından bakabilirsin ...

harock

harock

Üye
telefonunu pc ye kablo ile bağlıyosan eğer kablo telefon ile uyumlu olmayabiliyo bu uyumluluğa pc suite destek sayfasından bakabilirsin ...
uyumlu arkadaşım dosya alıp gonderebiliyorum pc suite ilen :(

ilo53

ilo53

Üye
Şarjim bitti benim 3230a taktım hattimi giriyim dedim aynı hatayi verdi şebeke bağlanilamiyor dedi sonra kendi n70i taktım girdi. Güzel. Ama öncedende giriyordum 3230da g yazısı cikiyor. Bilgisi olan yazsın şarjim bitince ondan giriyorum.

harock

harock

Üye
Şarjim bitti benim 3230a taktım hattimi giriyim dedim aynı hatayi verdi şebeke bağlanilamiyor dedi sonra kendi n70i taktım girdi. Güzel. Ama öncedende giriyordum 3230da g yazısı cikiyor. Bilgisi olan yazsın şarjim bitince ondan giriyorum.
aynen dstum g cıkıyor öyle kalıyor :allalla:

lgkg300

lgkg300

Üye
Samsung telefonlarına sahip arkadaşlar internete girmek istiyorlarsa şu program ile girebilirler. Link:

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar benım hızım 115.2 ye dustu. 400 fılandı. neden olabılır pc suitten baglanıyorum

lgkg300

lgkg300

Üye
Hızını öğrenebilmek için telefonundan menu > bağlantı yöneticisine bakabilirsin. Hızda ciddi bir değişme olmuyor bazen artıyor ama çok az seviyede.

cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar bi zahmet herkes hızlarını bi yazarsa mesela benim hızım
Günlük 5mb den sonra 25kb/s kadar çıkıyo ama o da yoğunluğa bağlı olarak değişiyo tabi ...

lgkg300

lgkg300

Üye
Benim download hızım en fazla 30 kb oluyor bazen 10'a kadar düşüyor. kullandığım pro: İdman

--------------- Ekleme ---------------

2

3.

4.

5.

harock

harock

Üye
Lgkg300 dostum ayarlar aynı hepsi yapılmış neden oluyor acaba bağlanmıyor?

ilo53

ilo53

Üye
arkadaslar telefonda olabılır ben n70 telefonumla gırıyorum ama 3230 la gıremıyorum.onceden gırıyordum sımdı gırmıyor

--------------- Ekleme ---------------

benım hız bellı olmuyor 20 oluyor 9 a dusuyor

UltiCode

UltiCode

Üye
beğendim bu paketleri

lgkg300

lgkg300

Üye
Lgkg300 dostum ayarlar aynı hepsi yapılmış neden oluyor acaba bağlanmıyor?
Şu şekilde dene:
1) Telefonunu bilgisayara bağla ve pc suit telefonunu görecek şekilde
2) Ondan sonra pc suiti tamamen kapat simge durumundan da çık
3) kabloyu bilgisayardan çıkarmadan telefonunu yeniden başlat
4) telefonun açıldığında pc suiti aç ve internete bağlan seçeneğine tıkla.
* Bu şekilde muhakkak çalışması gerek.
Pc suit in son sürümü mü kullandığın?:allalla:

cskn53

cskn53

Üye
arkadaşlar sizce bluetooth bağlantısı mı daha hızlı olur yoksa usb kablo bağlantısı mı ????

UltiCode

UltiCode

Üye
usb bence ;)

harock

harock

Üye
Evet son sürümü ;)

atek59

Üye
arkadaşlar bu cepneti vodafone vodem ile kullana biliniyormu acaba yada kullanana varmı bilgi verebilirmisiniz.

Üst Alt