Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

Bulunduğun yerdendir.Bizim burdada aynı sorun vardı çok yavaştı 200 e vurmuyordu ve kopuyordu ama artık sorun yok.

aryscat

Üye
bu kampanya değil ki. Şimdilik süresiz

lgkg300

Üye
bitmez de sınırlama gelebilir. Türkiye şartlarında 8 Tl ye sınırsız internet olması sınırları zorluyor. Vodafone sınır getirebilir veya günlük kullanım miktarını belirler. Tıpkı 3000 sms de olduğu gibi. Eğer vodafone böyle devam derse diğer operatörler de sınırlarını zorlayacaklardir. Yoksa bayağı bir geride kalacaklardır.

m2sah

Üye
----atek59--- Arkadaşım ben de telefonu modem olarak kullanıyorum. Bugün sim kartı vodafone logolu olanla değiştirdim yani 3G girmek için. Benim hızda hiçbir değişiklik olmadı. Senin imzanda 3G ile 2.22, edge ile 0.26 yazıyor. Telefonum 6233... 3G si var vodafone nun sitesin den de 3G'yi Açtırdım. 3636'ya 3G yazıp yolladım ne cevap geldi ne de 3G ile giriyorum. şebeke ayarını da UMTS yaptım. Anlıyacağın hiçbir değişiklik olmadı benim hız 0.12

atek59

Üye

arkadaşım ben o hıza telefon ile değil ben usb modem kullanıyorum 3.6mb doenload kapastesi umts ise 384kps download kapastesi var benim modem umts ile değil 3.5g olan hspda ile bağlanıyor ben zten o 2.22mbt hıza cepnet paketi ile değil vodemnet paketi ile ulaştım yani hız kotası olmadan

perp

Üye
arkadaşlar merhaba,

bu başlıkta yazılanların hepsini uyguladım. şuan vodafone aylık cepnet ile laptoptan internete giriyorum ama bağlantı rezalet durumda. sayfayı o kadar zor açıyor ki anlatamam.

neyi eksik yapıyorum acaba?
bağlantıyı hızlandırmam için tavsiye edeceğiniz ayarlar nelerdir?

not: opera web browser kullanıyorum. turbo açık...
telefon modeli nokia n73

abcd17

Üye
Ardadaşlar net gidip geliyor acaba Vodafone Sınırlama mı koydu arada bir kesiyormu pc den girmeyi engellmek için...

Sizdede sürekli bağlantı kesilmesi var mı ?

kthy43

Üye
Bu gece baya kesilme oldu bende.Ancak gece yarısını geçtikten sonra düzeldi.Herhalde yoğunluktan oluyordur.Vodafonu çökertcez bu gidişle.Vodafone bunun önlemini alır bence, böyle sürüp gitmez.Tıkanasıya kadar sömürcez artık

Tek kelimeyle süper bir kampanya ben evdeki interneti kapattım şimdi cep telefonumu modem olarak bilgisayara bağlayarak internetin keyfini yaşıyoryum biraz yavaş olsada mükemmel bir şey bu ayda internete verdiğimiz 49 tl ye bak birde 8 tl ye bak tek kelime mükemmel deyeniy ceptelefonunuzu modem olarak kullanmayı bilmiyorsanız telefonunuzun markasına göre pc süite programını indirin bilgisayarınıza kurun pc suite programlarının içinde internete bağlan seçeneği var oraya tıklayın ve eternet kablosunu çıkarın çatır çatır internete bağlanın deneyin

spirito

Üye
Herşey çok güzelde internete 3ghızında giriyor fakatvideo falan izlerken download yaparken 20 kbyigeçmiyor buna çözümnedir

BİLMEYENLER İÇİN GERÇEKTEN BİR BOMBA MİLLET VINDI VODEMDİ BİR SÜRÜ PARA HARCIYOR İNTERNETE KABLOSUZ VE İSTEDİĞİ YERDEN BAĞLANMAK İÇİN HAYIR BUNLARA HİÇ GEREK YOK ATIN VINN LARI VE VODEMLERİ ÇÖPE

BİR ÇOĞUMUZUN
CEP TELFONUNDA ABONE OLDUĞU İNTERNET PAKETİ VARDIR YADA VODAFONE DEN AYLIK 7.99 TL YE SINIRSIZ İNTERNET ALABİLİRSİNİZ BU SİZİN EV YADA İŞ BİLGİSAYARINIZDAN AYLI 7.99 TL YE İNTERNETE GİRMEK DEMEKTİR HEMDE SINIRSIZ BUNU YAPMAK İÇİN TELEFONUNUZUN MARKASI VE MODELİNE GÖRE UYGUN PC SUİTE PROGRAMINI BİLGİSAYARINIZA YÜKLEYİN VE TT NET MODEMİ SÖKÜP ATIN NOKİA İÇİN AYARLAR ŞÖYLE TELFONU BLUETOUT YADA USB KABLO İLE PC SUİTE PROGRAMI YARDIMI İLE EV YADA İŞ BİLGİSAYARINIZA BAĞLAYIN KOBLO BAĞLANTISINDA HIZINIZ DAHA YÜKSEK OLACAKTIR BU ÖNEMLİ .
PC SUİTE PROGRAMINI BİLGİSAYARINIZA YÜKLEDİKTEN SONRA NOKİA TELEFONUNUZU PCYE KABLO İLE BAĞLADIĞINIZ ANDA TELEFONUNUZDA GÜVENLİK KODU OLMAMASINA DİKKAT EDİN. NOKİA TELFONUNUZUN EKRANINDA BİR UYARI MESAJI GELECEKTİR YA PC SUİTE MODUNU SEÇECEKSİNİZ YADA YENİ MODELLERDE PC Yİ İNTERNETE BAĞLA SEÇENEĞİNİ SEÇTİKTEN SONRA TTNET MODEMİNİZİ İSTER KAPATIN İSTER FİŞİNİ ÇEKİN İNTERNETE BAĞLANA BİLİRSİNİZ TABİ ABONELİK İŞLEMLERİNİZİ YAPTIKTAN EMİN OLDUKTAN SONRA YOKSA KONTÜRÜNÜZ GİDER ABONELİKLE İLGİLİ VODAFONE İNTERNET SİTESİNDEN YARDIM ALABİLİRSİNİZ
TEŞEKKÜRLER
GÜLE GÜLE KULLANIN

AŞAĞIDA NOKİA İÇİN PC SUİTE PROGRAMINDAN BAĞLANMA RESMİNİ İNCELEYİN

Keşke devamlı bağlantı kopsada millet lüzumsuz yere sırf sınırsız diye gb boyutlarında download yapamasa. Sınırsız diye sömürenler sayesinde olan adam gibi internet kullananlara oluyor. Halbuki bu zihniyet ile kendi kuyularını kendileri kazıyorlar haberleri yok. Adam ne güzel hizmet sunuyor 8 tl ye...ilaki b*kunu çıkarmakmı lazım ? İlaki geri kalmışlığımızı cahiliğimizi göstermemizmi lazım ? Biraz düşünceli olun. İhtiyacınız kadar kullanınki kampanya devam etsin herkes faydalansın. Vodafone bu gibi durumlar için her 30 dakikada bağlantıyı koparmalı . Hem kötü niyetlileri engeller hemde şebeke zorlanmamış olur.

AngelG

Üye
bende sürekli bağlantı kopmasından şikayetci idim 20 dakikaya bir... ama dünden beri bir değişme oldu sanırım ??? . dün 8 saat bağlantıda kaldım... şuandada 1 saat olmak üzere kopma olmadı... Umarım böyle gider =)

kthy43

Üye
bazen 8-10 saat hiç bağlantı kopmuyo bazen hemen kopuyo belli olmuyo.Yoğunluğa göre değişiyo galiba.Bu arada hızı düştü nedense.Hız testinde 15 kbsn çıkıyo.Eskiden 20 yi geçerdim.Aşırı zorlamadanmıdır nedir hız düştü

spirito

Üye
eğer indirme yapacaksnız 2g edge kulanın ama online oyunlarda png çokdüşük olduğu için 3g yi kulanın daha karlı çıkarsınız ben zaten bunu sırf online oyun içn aldım gayet karlı.

senden beklemediğim bir yorumdu açıkçası.tabi türk olarak yolunmaya kısıtlanmaya dolandırılmaya alışkınız.yahu adam kendine güvenipte yapmış böyle bir tarife.bide üstüne basa basa limitsiz demiş.sen daha hala diosun millet bkunu çıkartıo.adam vermişse parasını kullanacak arkadaşım.ister 10 gb ister 100 gb bunu vodafon düşünmedimi sanıosun? onlar çokmu gerizekalılar böyle bi tarife sunarken düşünmedilermi milletin bunu bilgisayarında kullanacağını.mevcut diğer tarifeleri gölgede bırakmamak için.farkedersen tarife diyorum çünkü bu bir kampanya falan değilmiş bir tarifeymiş yani trcell gibi 30 temmuz 30 ağostos demiyor adamlar.dün ben bi arkadaşı cepnet üyeliğini yaptırdım yaptırırkende sordum.ben bu tarifeyi bilgisayarımda kullanabiliyorum dedim neden hala cep telefonu diosunuz dedim.bana dediği şu hız çok düştüğü için tavsiye etmiyoruz ama ilk 100 mb yi bilgisayarınızda kullanabilirsiniz dedi. demeki herşeyin farkındalar.neyse fazla uzattım bu konuda sana hiç katılmıyorum.bu adamları zengin eden para kazandıran biziz zaten.kulanabilen kulandığı kadar kulansın arkadaşlar parasını vermişseniz hakkınızdır.

--------------- Ekleme ---------------

bazı arkadaşlar bağlantı kesilmesinden şikayetci bu tamamen teknik bir sorun bile bile kesinti yapılamaz neden derseniz böyle yarım saate bir yirmi dkda bir bağlantıyı koparsa msn hizmetini sunması imkansız.yarım saatte bir bağlantı koptğunu düşünün nasıl msn kullanacaksınız?adam bu tarifeyle msn kullanın demiş.böyle saçma bişi söz konusu değil.ben bazen oluyor 18 saat laptopumda bağlı kalıyorum iş yerinde hiç bağlantı kopmuyor.