Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206
hat benım ustume degıl kablo cekıyorum 3 kişi kullanıyoruz ben hıc bırsey ımzalamadım 15 tl oduyorum

yav sen dalgamı geçison benimle biz burda bir kişinin bir internet iç.in ödediği fiyattan bahsediyoruz.en başından deseydin biz 3 kişi bi hat aldık beraber ödüyoruz zaten bu mevzu uzamazdı.bide kalkmış diosun ben bişiye imza atmadım bana 5 ay 15 tl falan filan. kullandığın internet hattı bile sana ait değilmiş hala konuşuosun

--------------- Ekleme ---------------

sahtekar , düzenbaz, dolandırıcı, hırsız yaz bunlardada çıkar )))

lgkg300

Üye
Hiç şüphem yok kesin çıkar..

Turkcell , hiçbir şey yapamaz. Tek bildikleri çekim gücü,çekim gücü,çekim gücü ..... Cepteki parayı çekim gücü

Her zaman dedim yine diyorum ; Zengin operatörü bu turkcell.

Varmı böyle birşey ya ; Turkcell den turkcell i dakikası 60 kuruşa arıyorum. Vodafonedan turkcelli 40 kuruşa arıyorum. Bu nasıl bir mantıktır ? Nasıl bir kazıktır ?

AngelG

Üye
Turkcell böyle bir paket yapacagini sanmiyorum bir cok kullanicisi var evet ama bu kadar kullaniciyi kaldirabilicek alt yapiya hazir oldugunu sanmiyorum. Vodafone bile o kadar kullanicisi olmamasina ragmen alt yapisi zorlaniyor benim oldugum bölgelerde tek ben degil diger arkadaslarimda 30 dk ye bir baglanti kopmasi yasiyoruz sürekli. Müsteri hizmetleri yogunluktan oldugunu söylediler. vodafon bu kullanici ile bu kadarken Turkcell i düsünemiyorum : ) yemez...

harock

Üye
Yemez tabiki ya ben kaç kişi tanıyorum sırf internet yüzünden turkcell den vodafone geçen turkcell anca kampanya yapar yok video çek yolla çekim gücü diye fasa fiso bunlar
ben de bi video yolluycktim tlleri çekim gücü diye de boşverdim

ben bi reklam gördüm bugün genç tarifeli sende 30 lira yükle doya doya konuş üstelik internet bedava diyodu gerçi daha sitesine girip bakmadım incelim bi yazarım buraya

--------------- Ekleme ---------------

bedava internet dediği bi tek facebookmuş.1 haftalık sınırsız internet sadece 9 tl demiş. tıklıosun limit 1gb demiş )))))))))

Gençlerin tercihi Turkcell’den cepten internette bir güzellik daha!

Şimdi Turkcelli'ler Facebook’un cep telefonlarına özel yeni mobil sitesi “Facebook Zero” sayesinde her an her yerde Facebook’a ÜCRETSİZ giriyor, arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalıyor.

Hemen cepten sayfasına gir, ücretsiz facebook keyfine başla!

gerçektende ücretsiz ben denedim. resim falan açmıo yalnız bi tek yazılarla haşır neşirsiniz.ayrıca tcell bunu kendi kampanyasıymış gibi övmüş bu facenin kendi başlatığı bi olay ve bütün gsmlerde geçerli.aveada bile ücretsiz facebook

AngelG

Üye

Abi şaka gibi bunlar ya... ben yıllardır sürekli seyehat vsvs iş gereği hep ya Turkcell haftalik net paketi kullandım... 1 gb aldıgımda oldu 34 tl verip 1 gb kotaya.... yeri geldi aveanin haftalik 5 mb lik paketi vardi 8 konture onuda kullandim ama bu ana kadar tebrik ediyorum vadafone herseye ragmen yapti yapacagini... Türkcell yapamaz abi.. cünki türkcell bugune kadar asla kendine kaliteden ödün veerdirmedi.. eger yapar alt yapisi kaldirmaz... kesintiler olusmaya baslarsa.. vah haline.. vah kalitesine.. vah %100 cekim gücüne... Tüm bunca yillik olan iktidarini kaybediverir bi anda... onun icin hic sanmiyorum... ha olmadimi bakarsiniz durumlar kötüye gidiyor 1 2 yil icinde kendilerine güvenir saglam bi alt yapiya kalkisirlarsa belki ozaman yapma cesaretini bulurlar...

ADEM ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM AMA BURASI TÜRKİYE :d

mhmt91

Üye
Ben vodafone'nun günlük cepnet paketini almayı düşünüyorum. Şimdi pakete üye olduktan sonra hangi bağlantı ayarı ile giriş yapacağım. Vodafone live! ile mi ? Yoksa Vodafone İnternet ile mi ?

ilo53

Üye
fark etmezkı ıstedıgınle yap

ilo53

Üye
ben operadan gırıyom normalde vodafone lıveden gırıyorum format attım ayarlar sılındı sımdı telsım ınternetle gırıyorum

Atabey444 senin imzandaki hız testi sitesinin adresi nedir acaba ???

ilo53

Üye
arkadas ne bıcım ıs bu sureklı ınternet gıdıyo 2 ayda 10 kere gıttı boyle yapcagına hıc yapmasın cepten kullanıyorum sureklı gıdıyo dunden berı gıremıyorum sızdede boyle sorunlar oluyo mu ??

mhmt91

Üye
Telsim İnternet ayarlarıyla girdiğinden olmasın sakın. Vodafone live! ayarlarını yap onunla girmeyi dene bir de.

ilo53

Üye
vodafone lıvede yaptım gırmıyor