atabey444
Üye
hat benım ustume degıl kablo cekıyorum 3 kişi kullanıyoruz ben hıc bırsey ımzalamadım 15 tl oduyorum
Fırtına öncesi sessizlik mi? bence Turkcell hala mal mal bakmakta, Vodafone'nin yaptığı bu paketi dehşet ve ibretle izlemktedir. Turkcell hiç bir zaman böyle bir kampanya yapamaz Asla!!! onların yüreği yetmez. alt yapıları yeterli olsa dahi böyle bir uygulama başlatamazlar. Turkcell in sınırları bellidir. sınırlarını aşamaz. kalıbımı basarım turkcell böyle bir şey yapamaz.
Not: Google arama motoruna cimri yazdım ilk sonuç Turkcell çıktı.
Hiç şüphem yok kesin çıkar..yav sen dalgamı geçison benimlebiz burda bir kişinin bir internet iç.in ödediği fiyattan bahsediyoruz.en başından deseydin biz 3 kişi bi hat aldık beraber ödüyoruz zaten bu mevzu uzamazdı.bide kalkmış diosun ben bişiye imza atmadım bana 5 ay 15 tl falan filan. kullandığın internet hattı bile sana ait değilmiş hala konuşuosun
--------------- Ekleme ---------------
sahtekar , düzenbaz, dolandırıcı, hırsız yaz bunlardada çıkar)))
Turkcell böyle bir paket yapacagini sanmiyorum bir cok kullanicisi var evet ama bu kadar kullaniciyi kaldirabilicek alt yapiya hazir oldugunu sanmiyorum. Vodafone bile o kadar kullanicisi olmamasina ragmen alt yapisi zorlaniyor benim oldugum bölgelerde tek ben degil diger arkadaslarimda 30 dk ye bir baglanti kopmasi yasiyoruz sürekli. Müsteri hizmetleri yogunluktan oldugunu söylediler. vodafon bu kullanici ile bu kadarken Turkcell i düsünemiyorum : ) yemez...
ben bi reklam gördüm bugün genç tarifeli sende 30 lira yükle doya doya konuş üstelik internet bedava diyodu gerçi daha sitesine girip bakmadım incelim bi yazarım buraya
--------------- Ekleme ---------------
bedava internet dediği bi tek facebookmuş.1 haftalık sınırsız internet sadece 9 tl demiş. tıklıosun limit 1gb demiş)))))))))
Gençlerin tercihi Turkcell’den cepten internette bir güzellik daha!
Şimdi Turkcelli'ler Facebook’un cep telefonlarına özel yeni mobil sitesi “Facebook Zero” sayesinde her an her yerde Facebook’a ÜCRETSİZ giriyor, arkadaşları ve sevdikleriyle bağlantıda kalıyor.
Hemen ceptenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsayfasına gir, ücretsiz facebook keyfine başla!
gerçektende ücretsiz ben denedim. resim falan açmıo yalnız bi tek yazılarla haşır neşirsiniz.ayrıca tcell bunu kendi kampanyasıymış gibi övmüş bu facenin kendi başlatığı bi olay ve bütün gsmlerde geçerli.aveada bile ücretsiz facebook
Sen hangisiyle giriyorsun?fark etmezkı ıstedıgınle yap
tamam sağol kardeşimben operadan gırıyom normalde vodafone lıveden gırıyorum format attım ayarlar sılındı sımdı telsım ınternetle gırıyorum
rica ederımtamam sağol kardeşim
Atabey444 senin imzandaki hız testi sitesinin adresi nedir acaba ???
Telsim İnternet ayarlarıyla girdiğinden olmasın sakın. Vodafone live! ayarlarını yap onunla girmeyi dene bir de.arkadas ne bıcım ıs bu sureklı ınternet gıdıyo 2 ayda 10 kere gıttı boyle yapcagına hıc yapmasın cepten kullanıyorum sureklı gıdıyo dunden berı gıremıyorum sızdede boyle sorunlar oluyo mu ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?