Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

harock

Üye
arkadaşlar benim için bu paketler ile metin2 calıştırabiliyormu calıştıran modeli ve baglantı türünü yazsın bekliyorum acilll

lgkg300

Üye
arkadaşlar bu cepnete internetten radyo dinlemek de dahil mi

Evet kardeşim radyo dinlemek de dahil istersen cepten, istersen netten internet radyolarını dinleyebilirsin.
Hatta şuanda radyo dinlemekteyim.
telefondan internet radyo dinlemek için lcg jukebox (forumda var) veya glass player 3 (forumda var) kullan. Örnek url:

harock

Üye
arkadaşlar bu paketler ile metin2 yi oynayabilen varmı ?? cevap yazın cok önemli

lgkg300

Üye
Arkadaşlar nette dolaşan internet hızlandırıcı programlar ( be faster, accelater vs)
cepneti hızlanırıyor mu? ben denedim ama ciddi bir değişme olmadı. enazından download da. fakat sayfaları açmada başarılı. sayfalarda daha hızlı gezebiliyorsunuz. kullanan ve bilen arkadaşlar var mı? bilgi verebilirler mi?

Aşağıdaki program kullandığım programın tanıtımı :

"BeFaster, Windows'un bazı ayarlarını değiştirerek bağlantınızı hızlandıran bir programdır. Sadece bağlantı hızlandırmakla da kalmayıp bağlantı kopmalarını azaltma ve durgun modemleri de uyandırma özelliklerine sahiptir.

Desteklediği Bağlantı ve Tarayıcılar
AOL, Opera, IE
Symantec PcAnyWhere
DUN
Dial-up bağlantısı
ISDN bağlantısı
LAN bağlantısı
Kablolu bağlantı
xDSL bağlantısı (ADSL, SDSL, HDSL, VDSL, IDSL)
Kablosuz bağlantı
T1, T3 bağlantısı
DirecPC (satellite) bağlantısı
Kablo veya xDSL PPPoE protokollü "

kaynak:

loko34

Üye
Kardeşler kusura bakmayın kaçırmış olabilirim ama kısa ve net bir sorum olacak..
Aylık CEPNET kullanan biriyim ve 100 Mb.'lik dilim benim Nokia N900'e ancak 2 gün dayanıyor.. Acaba 100 Mb. üstü veri alış-verişlerinde TL. kaybı yaşarmıyım.. Bunu müşteri hizmetlerini arayarak sordum ancak bir kere daha buradan cevabı almak istedim.. Sadece bağlantı hızı düşüyormuş ancak herhangi bir TL. kaybımız olmuyormuş..
Bu doğrumudur..?
Doğru ise hakikaten çok hoş bir durum..

cskn53

Üye

yok kardeş olmuyo aylık 8 tl ye sınırsııızz

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar elimde 6630 var..telefonda 2g/edge ve 3g var ... 3G bulunduğum bölgede çekmesine rağmen indirme hızım edge den daha yavaşş... bu nasıl bişiydir anlamadımm ...

atek59

Üye

arkadaşım vodafone 3g de 100 mb aştımı hız kotası uyguluyor ve hızn yavaş oluyor ama aynı vodafone EDGE yavaş olduğu için GRRS/EDGE bağlantılarında hız kotası uygulamıyor.

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bu paketler gerçekten süper, Vodafoneyi tebrik ederim, bağlantı biraz yavaş gelebilir fakat hızlandırıcı programlar kullanabilirsiniz %100 farketiyor. Kota aşımı derdi olmaması süper, üstelik bir ay da kendi hediye etti . Tavsiye ediyoruz.

--------------- Ekleme ---------------

İşde bağlantı hızı

cskn53

Üye
arkadaşım vodafone 3g de 100 mb aştımı hız kotası uyguluyor ve hızn yavaş oluyor ama aynı vodafone EDGE yavaş olduğu için GRRS/EDGE bağlantılarında hız kotası uygulamıyor.

tamda düşündüüm gibi oluyomuş ... saol dostum

harock

Üye
ilk paketm bitti ama bi türlü cep özgüre gecemedim gitti myvodafone şifremi unuttum kontorde yok mesaj gitmio müşteri hizmetlerinden bi cevap gelmedi

kpln04

Üye
ilk paketm bitti ama bi türlü cep özgüre gecemedim gitti myvodafone şifremi unuttum kontorde yok mesaj gitmio müşteri hizmetlerinden bi cevap gelmedi

SIFRE yaz 7048e gönder yeni şifre gönderirler kontöre gerek yok

lgkg300

Üye
5 gündür aylık cepneti kullanıyorum. bugün cep özgüre geçtim şimdi sonraki ay ücretsiz mi olacak? yoksa cepnet aboneliğim başlamadan evvel mi cep özgüre katılmalıyımdım. kullanan ve bilgisi olan var mı?

onur936

Üye
merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sorucam
forumda nasıl yeni konu açabilirim? mesaj gönderiyorum tamam ama konu açamıyorum ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim

merhaba arkadaşlar affınıza sığınarak bişey sorucam
forumda nasıl yeni konu açabilirim? mesaj gönderiyorum tamam ama konu açamıyorum ayrıntılı olarak yazarsanız sevinirim

Konu açmak istediğin forumun içindeki konuların listelendiği yerin üstünde seçeneği var. Oradan açacaksın. Örneğin http://www.maxicep.com/vodafone-kampanyalar-tarifeler/ 'a konu açmak istersen sayfanın yukarısındaki Konu Ekle butonuna basacaksın.

cskn53

Üye

nedir bu cep özgür davası biri açıklarsa çok memnun kalıcazz...

lgkg300

Üye
nedir bu cep özgür davası biri açıklarsa çok memnun kalıcazz...

Cep özgür'e geçtiğin zaman diyelim ki bu ay aylıkcepnet paketi aldın bir sonraki ay bu paket ücretsiz oluyor. Ayrıca:

20 TL yüklediğinde;

1) 20 TL yüklediğinde bütün vodafone' lilerle 5 Dk 40 kuruşa konuşuyorsun...
2) Diğer operatörlerle 1dk 40 kuruşa konuşuyorsun
3) Yurtiçi sms 40 kuruş
4) yurtdışı sms 60 kuruş

30 TL yüklediğinde ise;

1) Arama başına 40 kuruştan sonra bütün vodafone lilerle sınırsız konuşuyorsun
2) Diğer yönlerle 5DK 40 kuruşa konuşuyorsun
3) Facebook bedava
4) Vodafone Messenger bedava
5) Günde ! sms'den sonra 100 sms bedava ( her yöne)
6) Yurtdışı için sms başına 60 kuruş

Not: Bu tarifeden 25 yaş altı kullanıcılar faydalanabilir.

kthy43

Üye
Bu arada web tarayıcıları test etmeyi sürdürüyorum.Safari yeni versiyonuyla baya hızlanmış.Bildiğiniz gibi safari orca'dan daha çok kullanılıyor.Denemenizde yarar var.Orcada olmayan bazı şeyler bunda var.Windows için olan son versiyonun linkini vericem.Katılımsız kurulumdur.Sizi zahmete sokmaz, gerekli bazı ayarlar hazırdır

opera orca mozilla internet explorer ve safari. hepsini denedim günlerdir test ediyorum.kesinlikle google chrome yi tavsiye ediyorum. benim gibi cepnet kulanıosanız Chrome i kullanın ve farkı görün.