Vodafone yeni cepnet paketleri..

Sizce Vodafone bu paketler ile ne kadar faydalı olmuştur?

• Kullanılan toplam oy
    206

cskn53

Üye
1 aylık paket aldım bugün vatana ve millete hayırlı olsun

harock

Üye
Evet + bu hızı herhangi program veya ayar ile yükseltmek mümkün mu ? Bana gezinme değil indirme hızı lazım en azından 20kb olsa

harock

Üye
6300 da indirme hızınız ne kadar edge ile acaba?

100mb aşıldıktan sonra ; ücret düşümü yaşayanlar varmış. doğru mu arkadaşlar?

s.volkan

Üye
Onlar hata alanlar..

Öyle sorun olursa vodafone.com.trden yada 4440542 den itirazda bulunabilirsiniz.

Onlar hata alanlar..

Öyle sorun olursa vodafone.com.trden yada 4440542 den itirazda bulunabilirsiniz.

sanırım haklısın.
aksi açıklanmadıkça sınırsız olan bu paketi kullanmak mantıklısı. herhangibir ücret düşümü olursa da m.h. yardımcı olacaktır.

an itibariyle ben de aldım CEPNET paketini.

kaydadeğer gelişme olursa burada sizlerle paylaşırım. hadi hayırlısı.

lgkg300

Üye
100 mb sonra ücretsiz telaşlanmayın, ayrıca 100 mb sonra tl düşüyorsa müşteri hizmetlerini arayın şuan 4.53 GB kullandım, download hızım bazen 30 kb ye kadar çıkıyor. ama ortalama 20-25 kb. 10 kb den aşağı düşmüyor.
İnternet Hızınızı arttırmak için şu adımları takip edebilirsiniz :
1) "Başlat > çalıştır > gpedit.msc >
bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ >
QoS paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >
özellikler>etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam" yapmanız yeterli
2) Bilgisayarım c: klasörü windows> ordan "Prefetch" klasöründeki dosyaları tamamen silin.

harock

Üye
Demeyeceğim bakalım ne olur en kötü ihtimalle birşey değişmez

cskn53

Üye
Evet + bu hızı herhangi program veya ayar ile yükseltmek mümkün mu ? Bana gezinme değil indirme hızı lazım en azından 20kb olsa

indirme hızı edge ile 20-25 arası bende ama sendeki baz istasyonuna yakınlık uzaklıkla alakalı yani max. 25 ile dl yaparsın.. Ama eğer sen bluetooth üzerinden bağlanıyorsan bluetooth un kaliteli bişi olmasına da dikkat et yok bluetooth kullanmıyosan ve hızın 8kb/s falansa o zamn demek ki tel ii çekmiyo veya haylar çok yoğun...

--------------- Ekleme ---------------

mesela ben şu anda 26kb/s ile dl yapıyorumm 32 yi de görüyo bazenn

harock

Üye

zaten şaşırmıyorum 2g li tel ne yapsın yakında değiştirmem lazım teli

emree17

Üye
sms de vodofone internette turkcell ii...

harock

Üye
Yanlış yazdın galiba bence vodafone 2sinde de iyi

Rocker84

Üye
Turkcellde buna benzer bi kampanya yokmu arkadaslar.ben 5800 ile 3g yi kapali(sarj dayanma süresi uzadı biraz o yüzden kapadım) halde edge ile turkcell haftalık paket kullanıyorum 50mb.adı haftalık 3-4günde bitiyor.vodafone un sınırsız 8tl paketi aklıma yatıyor ama hattida tasimak istemiyorum malum sebeplerden ayrı bi vodafone alıp iki telde tasimak istemiyorum..sadece telde opera mini ile kullanabileceğim edge ile bağlansada olur yetrli bence cepten benzer turkcell paketi yok değil mi şuan?

ilo53

Üye
turkcellde buna benzer bır kampanya yok bende turkcell kullanıyordum artık vodafone kullanıyorum 2 hattım var. turkcell hem pahalı hemde mb az.

cskn53

Üye
bende turkcelldim vodafone a geçicektim inanmayacaksınız ama vodafona mail atmıştım şu anki kampanya gibi bi kampanya yapın diye ve 2 gün sonra da bu kampanyayı yaptı vodafone ve bende vazgeçtimm ve çok mutluyuumm bi öpücüğü haketti vodafone

atek59

Üye
sonunda vodafone vodeme kavuştum bugun gittim vodafone bayii ne ben ön ödemili vodem alcam dedim yetkili bana ilk aya 1gb hediyeli 99 tl internetsiz 59 tl dedi bende 59 tl internet ediyesiz vodem aldım ve eve geldim sim kartı taktım bağlantıyı kurdum yaklaşık 7 saatir bağlıyım nette iç sorun yok telefonu buleetoth bağlamaktan kurtuldum yaşasın vodafone+cepnet

cskn53

Üye

vodem ile cepnet paketlerinin hızında bi farklılık varmı kardeş? hızını bi yazarsan sevinirim ...

atek59

Üye
vodem ile cepnet paketlerinin hızında bi farklılık varmı kardeş? hızını bi yazarsan sevinirim ...

yok adaş ya hep aynı.
sadece 2g bağlantı yaptım speedtest sonucu 0.22mbit cıktı.
sadece 3g bağlantı yaptım speedtest sonucu 0.15mbit cıktı.
ama artık telefonum boşta istediğim gibi kullanıyorum ve şarj derdim yok.

lgkg300

Üye
Vodemler biraz pahalı sanki aylık 8 Tl karşısında o kadar paraya kıyamam, ikinci el bir telefon alırım ve modem olarak kullanırım. 6600 lar şun 50-70 tl civarında daha ucuz. sanırım 3100 larda oluyor eski modeller