Faturasız vodafone yanımda genel sorun

Konu Sahibi
vodafone yanımda genel sorun
Haftalık 1gb internetim 1 hafta oldu bitti
2 gündür internet paketlerinde hala aktif olarak gözüküyor yani aktif olduğu için alamıyorum
Sizde aynı sorunu yaşıyormusunuz

cimbom04

Üye
ayni sorun bendede var belkide kampanya bitmis olabilir

Umut

Üye
Bende de aynı sorun vardı. Müşteri hizmetlerini arayıp iptal ettirmek istedim. Telefondaki kişi önce saçmaladı, aylık paket almışsınız dedi. Sonra sizi bekleticem deyip başka birine işlem yaptırdı ve paket iptal oldu.

Tekrar uygulamaya girip paketi satın aldım ama maalesef internet paketi yüklenmedi. Sanki boş bir paket gibi hattımda tanımlı olarak duruyor. İptal de edilmiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp zorla iptal ettirmeniz lazım.

Konu Sahibi
Mh aradım hiç paketiniz yok diyor ama hala aktif olarak gözüküyor bi anlam veremedim
Ama baazı arkadaşlar aldı inanamadım ama gördüm
Allah allah

artık her hafta alınmıyor ayda birkez

bilal72

Üye
Çok saçma ya.
Vodafoneden göçme zamanı geldi..

Konu Sahibi
Destek hattını aradım
Sistemde hata varmış
En yakın zamanda sorunu düzelteceklermiş
Şuan aylık olarak gözüküyor

Tepkiler: ÇaRşI 2387
Sistemdeki hata aylardır var. Bir türlü düzeltemediler

Aralık ayında 1 kez alına biliyor ocak ayında kampan ya devam edeceği kesin değil

Teknojix

Üye
Eskiden 500 mb veriliyordu. Uygulamanın adı güncellemeyle vodafone yanımda olarak değişince 1 gb olarak değişti. Ve 2 gb ta bedava gelmişti. Eskiden kalan 500 mb ile 1 haftada bedava 3.5 gb internetin dibine vurduk. Ancak şimdi tick işareti var alınmıyor umarım aydan aya değildir düzelir inş

vodafone forum da kesin cevap vermiş forum yetkilisi Artık her hafta alınamıyor paket 1 haftalık veriliyor ayda birkez alınabiliyor sistem hatası falan değil vodafone kampanya sartlarını değistirme hakkını saklı tutar .ücretli paket alımlarını etkilediği için yaptılar yani para muslukları kesildi için bedava internetleri kısıtladılar